McKorman Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

God kvalitet til fornuftig pris men desvære til og med xxl Berg bruger sjalv xxxL og forhandlede i det var jeg interesseret i Camo army vindstopper så trist i ikke har den liggene? For i dem hjem så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Akut tur til RF15 blev reddet med vadsæk. Bestilte tasken om eftermiddagen, og havde tasken næste dag, så jeg kunne komme afsted. Super taske og service, helt sikkert 5 stjerner og absolut ikke sidste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde spørgsmål til en fejl på deres hjemmeside. Kontakter dem pr. tlf og får super imødekommende behandling. Fejlen blir rettet med det samme og jeg blir 5 min efter ringet op af en medarbejder at f... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

En ting som grundlæggende er irriterende, er at når man bestiller produkter, og bliver sat i udsigt at hvis man bestiller for et beløb så medfølger der en gave. Modtagelsen af pakken var uden probleme... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą uliczną
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z nakryciami głowy
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Sklep z odzieżą vintage
  6. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Siden 1992 har McKorman været en fast del af Nørrebrogade. Vi er den lille butik lige ved Dronning Louises bro og vi er stolte af at være en af de ældste tøjbutikker i området. Hos McKorman finder du et spændende udvalg af herre- og damebeklædning, der kombinerer vintage og streetwear-stilarter. Vores passion for mode og kvalitet skinner igennem i hver eneste vare, vi har på hylderne. Kom ind og oplev vores unikke udvalg af tøj, der skiller sig ud fra mængden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik!

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

636 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

? Køb af naver shorts

Super hurtig levering, rigtig god kundeservice

30 czerwca 2015

Hej lisbeth Nielsen.

Det er vi glade for, tak for det. Godt at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os.

Rigtig fin service

Levering gik hurtigt og smertefrit. Og et godt produkt, der levede op til forventningerne

28 czerwca 2015

Hej Mie.

Tak for din anmeldelse. Vi stræber altid efter at give den bedst mulige service og levering. Så det er rart, når det kan mærkes.

service

passer altid, kommer til tiden og igen 5 stjerner.

26 czerwca 2015

Hej Jens Torben Jensen

Tak for rosen. Og på gensyn i shoppen!

Molecule shorts

Perfekt købsoplevelse - hurtig levering

25 czerwca 2015

Hej Mikkel Brits.

Sådan skal det være. Skønt at høre, at du er tilfreds med din handel hos os. På gensyn i web-shoppen!

Oceniono na 4 z 5

Militær effektivitet

En sær oplevelse for en mand, der er erklæret militær-foragter.
Men det er sgu nogle flotte varer I leverer!
So keep on fighting, boys!

Peace & love

ALEX

18 czerwca 2015

Hej Alex.

Tak for anmeldelsen - vi er glade for, at du alligevel synes om vores varer! Også fred og kærlighed til dig :-)

Super hurtigt

Super hurtigt levering. Har handlet der 2 gange og begge gange er pakken kommet lynhurtigt. Er meget tilfreds

12 czerwca 2015

Hej Bonnie Kayser.

Det er vi glade for at høre. På gensyn i web-shoppen!

Handel uden anmærkninger

Rigtig god og fin service uden problemer

9 czerwca 2015

Hej Ditte.

Det er dejligt at høre... så er alt jo som det skal være!

DKs bedste tøjbutik

Udvalg, kvalitet, levering og service i top. Også bæredygtigt tøj. For fedest! :)

Keep it up Mr. McK.! :)

5 czerwca 2015

Odpowiedź od McKorman

Mange tak for de fine ord! Vi skal gøre vores bedste for at fortsætte arbejdet :-) Og så håber vi at du kunne få lyst til at handle hos os en anden god gang.

Hurtig

Fra bestilling til levering gik der kun 1 døgn

28 maja 2015

Hej Palle.

Tak for rosen. Vi synes helst, at det skal gå hurtigt, når man køber ting over nettet. Så det er dejligt, når det kan mærkes.

Fantastisk!

jeg bestilte mine dogtags, og fik mine dogtags, simpelt. Hurtigt var det også!

19 maja 2015

Hej Andreas.

Godt at høre at du blev glad for dem... og ja, det kan ligeså godt gå hurtigt, ik? :-)

fint fint...

hurtigt og nemt..

16 maja 2015

Hej ulla clausen.

Sådan skal det være. Vi håber du kunne få lyst til at kigge forbi vores web-shop en anden god gang.

Nem handel.

Skulle købe gavekort. Nemt at finde ud af på hjemmesiden,meget hurtigt at bastille. Efter få minutter var gavekortet kommet til min mail,lige til at printe ud.Dejligt.

13 maja 2015

Hej Bente Irene Olsen.

Det er jo sådan det bør og skal være. Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig levering

Jeg bestilte via nettet og blev lynhurtigt kontaktet, idet jeg havde bedt om en størrelse, der ikke var på lager. Vi fandt en løsning - og jeg fik en super god betjening.

12 maja 2015

Hej Grete.

Det er vi glade for at høre. Når du er tilfreds, er vi tilfredse!

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt og lydløst som en ninja

mckorman.com holder hvad de lover på deres lette og overskuelige hjemmeside med hurtigt og tilfredsstillende arbejde og levering.

29 kwietnia 2015

Hej Lars K. Møller.

Tak for rosen, den er vi glade for. Vi håber at se dig i shoppen igen!

Hurtig og god service. Havde min bestilling 2 dage efter jeg havde bestilt

28 kwietnia 2015

Hej Tine.

Så er alt jo som det skal være - det er vi glade for. Vi håber på at se dig i web-shoppen igen en anden gang!

Fedt tøj

Er meget hurtige når man bestiller, samtidig er de utrolige til at give svar tilbage og tøjet er super fedt. Det eneste der mangler er at man fik et katalog med over hvad de har . Ellers kan det varmt anbefales at handle med firmaet. Super tilfreds

20 kwietnia 2015

Hej Kirsten Sloth.

Godt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Det er vi glade for. Vi vil overveje dit forslag.

Oceniono na 4 z 5

Fin service.

Havde bla bestilt et par solbriller i sort. Bliver på dagen hvor det skal sendes afsted ringet op af en medarbejder som fortæller at dem i sort er udsolgt. De bliver så efterfølgene bestilt i en anden farve.
Dette er en virkelig god service at i tager jer tid til at ringe en kunde op istedet for bare at sende en e-mail, man måske først havde set om aften. Dog havde jeg set at der på hjemmesiden stod at sol brillerne i sort var udsolgt. Men når det er sagt handler jeg helt klart igen hos McKoman.com. :)

14 kwietnia 2015

Hej Mikael.

Vi tager os altid tid til at ringe kunden op, hvis der er nogle problemer med ordren. Og der sker desværre svipsere ind imellem.
Men det er selvfølgelig aldrig kunden der skal bøde for det! Derfor sørger vi altid for at være så hurtige som muligt til at løse problemerne.
Det er rart når det kan mærkes, tak.

McKorman.com

Super butik, dejlig service...
Jeg har kun super gode oplevelser ved at handle på McKorman.com

14 kwietnia 2015

Hej Thomas S. Bach.

Det er dejligt med tilfredse kunder. Og tak for rosen. Vi håber du kunne have lyst til at handle med os igen en anden god gang.

Meget fint

God service og hurtigt levering.Et af de bedste steder jeg har handlet og mange varer at vælge imellem der lever højt op til forventning.

9 kwietnia 2015

Hej Jakob.

Mange tak for din anmeldelse. Så er alt jo i den skønneste orden! Kig endelig forbi vores shop igen en anden god gang :-)

god service

god hurtig service

22 marca 2015

Hej Thomas Lynbech.

Tak for rosen! Vi håber du kommer forbi vores shop igen en anden gang.

McKorman.com

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej