Hurtig levering. Jeg måtte dog lave to ordrer på samme dæk, da jeg i første ordre havde valgt betaling med PayPal, som viste sig at lægge over 100kr i gebyr oven i et dæk til knap 2000kr. Jeg kunne ik... Zobacz więcej
Jeg har købt flere gange hos mc daekonline. Ok priser, men dækkene er ofte gamle. Det jeg lige har modtaget er produceret for 10 måneder siden. Et mc dæk er optimalt når det forlader fabrikken og mist... Zobacz więcej
Her er masser af dæk på lager, stort udvalg og markedets bedste priser. Men det irriterer mig, at jeg de sidste par gange ikke har kun et betale direkte med f.eks Visakort. Betalingen har ikke kunnet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Endnu en gang tilfreds med at handle hos Daekonline, dog er det irriterende at man vælger at sende to dæk som forskellige pakker, om der er pga. at de er lagerført, forskellige steder ved jeg ikke, m... Zobacz więcej
Informacje o mcdaekonline.dk
Napisane przez firmę
Mcdaekonline.dk er ikke kun din personlige online specialist i motorcykeldæk i alle mærker, størrelser og prisklasser, men tilbyder også et bredt udvalg af slanger, fælgbånd og mousse. Vi imødekommer også særlige ønsker som ekspreslevering eller dæk med en aktuel DOT – og det hele til en skarp pris.
Hurtighed er nøglen hos Mcdaekonline.dk: direkte fra nettet og ud på vejen! Selv i højsæsonerne om foråret og efteråret sikrer vi hurtig levering takket være vores enorme lagerbeholdning.
Vi tilbyder et enestående udvalg inden for følgende kategorier:
- Supersport vej,
- Racer motorcykeldæk,
- Touring diagonal dæk, Touring radial dæk,
- Til chopper og cruiser
- Enduro og Motocross dæk,
- Scooter- og knallertdæk samt Quad/ATV dæk,
- samt slanger og fælgbånd.
Mcdaekonline.dk er en tjeneste fra Delticom AG, som driver online dækbutikker i mere end 40 lande og har været på markedet i over 25 år.
Vores webshop er TÜV-certificeret og tilbyder en sikker shoppingoplevelse med flere betalingsmuligheder.
Selv efter dit køb får du en fremragende service takket være vores omfattende netværk af monteringspartnere.
Du kan nemt vælge at sende dine nye dæk direkte til din montør under bestillingsprocessen.
Kundernes anmeldelser taler for sig selv: høj tilfredshed med vores service, hurtig levering og kvalitetsprodukter.
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319, Sehnde, Niemcy
- mcdaekonline@delti.com
- www.mcdaekonline.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
God pris og fin leveringstid.
Fandt dæk til min datters 125cc motorcykel nogle hundrede kroner billigere end de øvrige forhandlere. Bestilte og modtog dækkene 4 dage efter. Det synes jeg er ok hurtigt og faktisk et par dage før de havde stillet mig i udsigt, så jeg er meget tilfreds.
Lang leveringstid
Bestilte et dæk d 7/8 som var vist som på lager med leveringstid 1 til 5 dage. Fik besked d 12/8 at nu var det sendt...det havde dog ikke forladt lageret endnu. Fik besked d 15/8 at NU havde det forladt lageret, altså 8 dage efter bestilling. Modtog det d 19/8 efter 12 dage. Kan ikke bruges til noget ☹️
Kontaktbesvær og lang leveringstid !!
Bestilte d. 10 Juni. Fik email at ordren var sendt til deres lager d 10 Juni. Fik email d. 13 Juni at Transport / Tracking nummer var bestilt d. 12 Juni. I dag d 17 Juni, hvis man trykker på tracking nummeret, så ser det ikke ud til at DPD har modtaget noget endnu... Når man så benytter jeres online Kontaktformular, så siger den "Could not register for contact" Og jeg har prøvet flere gange på Safari og Chrome. reCAPTCHA kommer frem og så bagefter "could not..." Hvordan skal man så kontakt jer for at få at vide hvornår man kan forvente levering ??
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. 5 stjerner herfra.
Dækket var også lige produceret kunne jeg læse på siden af dækket

Odpowiedź od mcdaekonline.dk
Et autoriseret Mc værksted skulle have…
Et autoriseret Mc værksted skulle have 5400kr for montage af 2 dæk.
Ved køb af meget fine Metzler dæk brug af mcdaekonlines sammenarbejdes partner blev prisen
2500 kr. Besparelse 2900 Kr.

Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering,
Har fået dækkene monteret hjulene er monteret på min motorcykel og det hele køre bare, så nu er jeg klar til den nye sæson 🏍️

Rigtig vare, hurtig levering
Selvom det er en ældre dæk type (s21), fik jeg et dæk der var under et år gammel (130/70-16)👍🏍

God behandling
Hurtig levering til døren. Og fik hurtigt hjælp da jeg hade bestilt forkert, de kom få dagen efter og hentede dækket retur,
Super firma handler klart der igen 👍

Odpowiedź od mcdaekonline.dk
Det er nemt og uden problemer at…
Det er nemt og uden problemer at bestille dæk, som kommer som beskrevet

Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering. Bedste pris på netop det dæk jeg søgte.

Odpowiedź od mcdaekonline.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.