Jeg bestilte 21. august en enkelt vare hos dem. På hjemmesiden blev den angivet som på lager og klar til afsendelse samme dag. Ordrebekræftelsen kom hurtigt på mail. Siden da er intet sket. Ingen sv... Zobacz więcej
MBC.DK
Zobacz, co mówią recenzenci
Købte Wii-spillet "Bakugan 2 Defenders of Core til 278 kr." efter pris reseach på pricerunner.dk Bestilte spil hos Coolshop.dk 17. dec 2010 men fik få dage inden jul besked om, at min ordre des... Zobacz więcej
Fik varen på tredjekommende hverdag, hviket er perfekt. Pakken i fin stand. Hjemmesiden og betalingssystem fungerer problemfrit, så intet kritik fra min side :) Det eneste der kunne være rart, er... Zobacz więcej
Modtog en nyhedsmail om det nye Halo4, der tilbød, at MBC ville skaffe mig det i hænderne, som en af de første til markedets laveste pris. De holdt begge løfter, omend der sneg sig en kort forsinkel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Lektorvej 25, 9000, Aalborg, Dania
- 7027 8810
- info@mbc.dk
- www.mbc.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super forretning
Jeg bestilte et spil, som endnu ikke var kommet i andre butikker på nettet i DK. Jeg bestilte det så hos mbc.dk, der kom så desværre en uventet ekstra ventetid på en uge, (men stadigvæk før de andre butikker). Og så fik jeg en lille rabat for ventetiden.
Super, kan anbefales til alle.
Billigt og hurtigt
Efter lidt søgen på nettet efter et helt nyt spil til ps3, fandt jeg klart det billigste hos MBC.
Og allerede 2 dage efter bestilling kommer det med posten.
Kan klart anbefales, og handler her gerne igen :-)
Levering før vare kom på lager
Jeg bestilte tirsdag d. 4/9 Madden NFL 13 til PS3. Der stod, at varen igen forventes på lager d. 9/9.
Da jeg så modtog spillet d. 6/9 var jeg positivt overrasket og synes der var blevet ydet en god service.
Tak for det!
Kundeservice svarer ikke vedr. deres såkaldte "PRISGARANTI"
Jeg havde fundet nogle varer som jeg gerne ville bestille på deres hjemmeside, sammen med et par dvd'er som de også havde på deres hjemmeside, men som en anden hjemmeside dog havde billigere. Jeg skrev derfor ind til deres kundeservice for at gøre dem opmærksomme på at jeg ønskede at benytte deres prisgaranti. Der står ved deres kundeservice "Vi besvarer alle e-mails, modtaget på hverdage, indenfor 24 timer." Men det kan jeg så konkludere slet ikke er tilfældet, da det nu er 72 timer siden jeg skrev til dem. Ventetiden er jeg selvfølgelig forståelig overfor kan variere en gang i mellem, og sådan er det. Mén på nuværende tidspunkt, er det ene af de spil jeg originalt havde tænkt mig at købe, ikke længere på tilbud, og koster nu over det dobbelte. Nu sidder jeg med en dårlig smag i munden over dem, og vil ikke anbefale folk at handle her. Ud fra min nyerhvervede erfaring, er deres hjemmeside sikkert fin nok, hvis alt går som det skal. Men skal du snakke vedr. deres storskiltede "PRISGARANTI", eller skal du af anden årsag kontakte deres kundeservice, som "altid sidder ved tasterne", skal du nok ikke regne med at få svar.
Perfekt:-)
Super hurtig levering og god kommunikation. Anbefales varmt:-)
Alt gik som ønsket
Prisen matchede EDB-priser, blev afsendt og leveret som lovet og var konstant informeret. Det er præcis det jeg ønsker af et købs-forløb på en netbutik. Tak.
God service
Bestilte skyrim hos dem, og skulle have modtaget det til release dato, desværre var der sket en fejl fra ders leverandør som gjorde at jeg modtog spillet en dag for sent,, mbc havde dog allerede meddelt dette til mig. Det kaldes god service.
Fifa 12 ikke leveret men penge trukket fra konto
Har tidligere handlet hos denne forretning hvor alt gik fint, så antager at nedenstående er en svipser (delvist fra postdk side) dog kunne deres ordresystem/statusinformation trænge til en opdatering.
Bestiller Fifa 12 søndag 25 marts hvor afsendelse er opgivet til efterfølgende dag/mandag den 26 marts.
Den 30 er pengene trukket fra min konto og spillet er stadig ikke ankommet/tirsdag den 3 april. Kontakter deres support og de overfører pengene tilbage til min konto med det samme + tilbyder en 10% rabat på den næste ordre.
Pakken er højst sandsynligt forsvundet hos postdk, men det er ikke optimalt at der skal gå en uge før problemet bliver løst og man ikke kan regne med deres ordrestatus.
Så 3 stjerner herfra da jeg vil være forbeholden overfor at handle her igen selvom jeg ikke er tvivl om at de forsøger at leverer en god service.
Battlefield 3
Bestilte Battlefied 3, syntes ikke at leveringen gik super hurtigt, men super pris, så det opvejere leveringstiden, fire stjerner her fra
Fin oplevelse, dog...
...ret misvisende info om afgivet ordre - 2 ordrelinier, selvom kun én ting bestilt, så jeg måtte kontakte mbc for at få forklaring.
Mbc svarede øjeblikkeligt - fin service, men jeg havde jo dog lidt ulejlighed med at kontakte dem.
Ok forløb
Har valgt at give tre stjerner til MBC. Jeg købte en pakke på en anden side, fik den efter 2 dage. Mit brev fra MBC kom efter 4 dage.
gennemsnitlig præstation
Jeg købte en vare hvor der var 2 dages leveringstid jeg fik den efter 4.
Det må så blive 3 stjerner for den gennemsnitlige præstation
Leverede som lovet, men rod i kontosystemet
Jeg undrede mig over, hvorfor min vare ikke var blevet afsendt. Jeg bestilte min vare tirsdag aften, så den skulle blive afsendt onsdag og ankomme til leveringsadressen torsdag. Men torsdag eftermiddag kl.16 (dvs. efter lukketid) stod der stadig ikke på min konto hos dem, at varen var afsendt - blot "behandles". Der var heller ikke trukket nogen penge fra min bankkonto, så jeg konkluderede, at varen ikke var afsendt.
Men da jeg kom hjem fra arbejde samme dag, var varen dog ankommet.
De leverede altså til tiden, men rod i deres system gjorde, at jeg ikke havde tiltro til MBC under købet. Der gik flere dage efter modtagelsen, før de trak pengene fra min bankkonto.
Det er meget irriterende, at man ikke kan ringe til dem, for så kunne jeg hurtigt have fået afklaret den misforståelse.
Jeg skal dog ikke afvise, at jeg vil købe fra dem igen, hvis de har et ekstremt godt tilbud.
Perfekt
Nem brugerflade, ingen overraskelser, ingen ekstra-gebyer, hurtig levering - kort sagt, ligesom at købe i en forretning.
Bare i orden
Bestilte et spil fordi det var billigst på mbc. Spillet blev sendt straks næsten så hurtigt at ordrstatus ikke følge med), så det var bare helt ok.
Nice butik
Stort udvalg af forskelliige slags varer, nem og overskuelig hjemmeside, rigtigt gode priser, ok fragtpris (kr. 21) :)
Lynhurtig levering
Rimelig pris havde varen der mange andre steder var i restordre.
Købsforløb og levering i top
Prisen var som registreret på pricerunner og spilpriser. Det er let at finde rundt på siden og varene kom som annonceret.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.