MAX Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Max, Fisketorvet. Desværre elendigt. Valgte at bestille et par burgere efter koncert, torsdag aften, d. 23/10-25. Der var møgbeskidt i restauranten. Dem, der lavede maden brugte ikke handsker, men tør... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde mit abonnement via mit teleselskab, da de konventrerede til Max… Pludselig skal man tvangsindlægges til lange (og mange) reklamer - det minder mig om TV3, da det var værst. Desuden... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Så Max har fået nogle nye drikke på deres menu som min kæreste syntes er helt vild god da hun prøvede den i Sverige, så det skulle vi da prøve i Danmark også. Drikken heder fizzy strawberry br... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Elendig og dårlig lille burger. Osten var ikke smeltet og alt for dyre priser. Betjeningen var sjukset og det var personalet såsandeligt også. Kommer aldrig igen og vil ikke anbefale det til nogle,... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Klammeste måltid jeg længe har fået

MAX i Ringsted!!!!
Klammeste måltid jeg længe har fået! Bestilte en salat som nærmest var pil rådden. Salaten var mørk, bønnerne var misfarvet - det var en stor ulækker pærevælling af gammelt og ulækkert mad. FØJ…. Jeg køber aldrig mad der igen.

2 marca 2023
Oceniono na 2 z 5

Virkelig ringe bestillingssystem...

Er ret tilfreds med deres mad, men...

Deres system virker bare ikke godt nok...

I en lang periode har deres online og app bestilling ikke virket - man får bare en masse reklamer om at man spare i appen slynget i hovedet, men den virkede bare ikke... Det kunne jeg leve med...

I dag bestilte jeg så til afhentning og bestilte en time før afhentning for at være sikker på at der var frokost til min togtur (fra Hovedbanegården). Ved ankomst er mit nummer ikke på skærmen, da jeg får fat i en medarbejder (som alle er ude bag ved at lave mad) får jeg at vide at det kan de ikke nå, og jeg må skrive til kundeservice for at få mine penge tilbage, da han ikke har tid til at hjælpe mig.

Så træt af ikke at kunne få frokost før omkring kl. 16 og mindst lige så træt af min togtur skal starte med at finde et sted hvor jeg kan skrive til kundeservice om at de venligst skal betale mig mine penge igen...

23 lutego 2023
Oceniono na 3 z 5

Havde fået nogle kuponer til Max i…

Havde fået nogle kuponer til Max i posten og tænkte det ser da lækkert ud.

Vi besøgte den nye butik i Ringsted. Det virker ikke gennemtænkt at man kun kan bruge en kupon pr. ordre, jeg mener det er jo ikke gratis, så for at familien på 4 kunne få "rabat" så lavede jeg 4 forskellige ordrer og betalinger. Irriterende at man ikke kan bruge kuponerne i express standerne og selv kan indtaste.

Derudover var der ikke mange mennesker på det tidspunkt, så der var massere af ledige pladser, hvilket er fint, men når samtlige borde har krummer/madrester/sauce mm så er det ikke særligt appetitligt. Der var en del på arbejde, så at man ikke prioritere sådan noget det undrer mig.

Fandt dog et bord og tørrede det selv demonstrativt af med en serviet.

Burgerne var ganske fine, selvom min kone syntes grand parmesan kyllingen var meget stærk. Pommes fritterne var ikke noget at råbe hurra for. Dog var pommes frites sauce endeligt i en størrelse der var rigtigt fin i forhold til nogle af konkurrentens. DOG syntes jeg at 8 kr. pr. bæger er lige stram nok. Det er 32 kr. for pommes frites sauce.

17 lutego 2023

Ringsted.

MAX burger, Ringsted.
Det værste var “kokken” der iført sorte gummihandsker, gik på toilettet uden at tage dem af eller skifte dem, gik direkte ud i køkkenet igen og havde hænderne i maden.
Pomfritterne var ultra tynde, uden smag, milkshaken det mest kunstige jeg har oplevet, vi smed den faktisk bare væk . Burgeren havde en underlig smag. Vi kommer aldrig igen.

15 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Fantastiske gode burgere i forhold til…

Fantastiske gode burgere i forhold til andre kendte fastfood-restauranter. Kødet er lækkert saftigt, næsten som om de var hjemmelavede. Sprøde poms og søde kartofler. Løgringe store og sprøde. Vi sluttede af i Drive-in med to Cracy luksusmilkshakes, jordbær og æblekage. Det skal også nævnes at medarbejderne er super søde i Ringsted

15 lutego 2023

Hvis jeg havde kunne give 0 stjerne

Hvis jeg havde kunne give 0 stjerne, så ville jeg have givet det. Var på Max burger i Ringsted 2 gange, og har fået forkert bestilling begge gange. Denne gang mere kunne det have endt mere galt. Jeg er algerisk overfor tomater, så bestilte selvfølgelig uden tomat, men fik alligevel tomat i. Da jeg sagde det, så pillede de bare tomaten ud og gav mig burgeren igen.

Medarbejder der går og hoster og ligner alle nogle der hellere vil være et andet sted. Absolut sidste gang jeg kommer der.

3 lutego 2023

Var på Max for 1.gang i Ringsted

Var på Max for 1.gang i Ringsted, som så også bliver den sidste.
Bestilte en Grand parmesan chicken burger, der var så ubeskrivelig stærk, så man intet andet kunne smage. Min mand fik en alm Burger, der sejlede rundt i fedt … Pommes frites var tørre og uden smag … 271 kr … Aldrig mere … Burger King er min fortrukne …

25 stycznia 2023

Første og sidste gang!

Bestilte 3 forskellige burgere og 2 gange fries og mayo dip, chili-bearnaise dip og bearnaise dip i Drive-in i Ringsted = kr. 316.00
1. Elendig forbindelse og svært at høre hvad ekspedienten siger og jeg skal gentage MANGE gange hvad jeg ville bestille.
2.Venter forholdsvis længe og får mine 2 poser mad og kører hjemad. Jeg smager et par fries på vejen og de er i hvert ikke varme selvom jeg lige er kørt ud af Drive-in.
3. Hjemme skal vi spise maden og det er koldt, burgerne kedelige og aldeles uden smag, fries er nærmest krummer (ml. 1-4 cm lange) flest på 1 cm og dermed umulige at dyppe i dip, som også alle 3 var anonyme i smag, men værst var bernaise dip, den smagte MEGET af smør og ikke skyggen af bearnaise. Chili bearnaise fik man heller ikke hjertebanken af, den kan børn sagtens spise.
4. Den 1 stjerne er til den unge pige der ekspederede, maden var fælt skuffende.
5. Det var 1. og sidste besøg.

6 stycznia 2023

Virkelig dårlig mad

Virkelig dårlig mad, brugeren var okay med helt våd af stege fedt. nuggets var som pap og sten det bar lige før man kan slå nogle ned med dem. Ikke et sted jeg ville anbefale og ikke noget og komme tilbage for.

1 stycznia 2023

Første og eneste gang!

Jeg bestilte en Grand chicken sandwich som var så stærk at den ikke kunne spises, hverken af mig eller min mand.
Der står ingen steder i menuen at den skulle være stærk eller krydret, så vi kørte tilbage for at høre om det var en fejl. Svaret var at den ikke burde være stærk, men at der samtidig ikke var sket en fejl.
Det er lidt modsigende at min burger ikke burde være stærk, for så må den jo være forkert når nu den var SÅ stærk, men at der absolut heller ikke kunne være tale om en fejl.
På trods af at hun spurgte det var den anden kyllingeburger som var stærk, jeg havde bestilt, hvilket jeg svarede nej til.
Deres bedste konklusion var at det måske kunne være baconen der var stærk (det var den ikke) og så var det eller bare ærgerligt for mig.
Super træls oplevelse og virkelig ringe kundeservice da jeg henvendte mig til personalet omkring dette!
Første og eneste gang jeg besøger Max!

1 stycznia 2023

Bestilling Burger UDEN ost

Bestilling Burger UDEN ost
Jeg havde bestilt en baconburger UDEN ost, men fik leveret en baconburger MED ost.
Det er ANDEN gang dette sker ud af tre :-( :-(
Så aldrig mere MAX

21 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Max Burgers på Hovedbanegaarden…

Besøgte Max Burgers på Hovedbanegaarden
Bestilte via automaten ( Det virkede ).

De folk der stod og råbte numrene op var meget utydelige ( Dårligt ).

Maden var uspiselig og osten var kold på burgeren ( Dårligt )

Det var som at spise i en svinesti ( Klamt )

Dette er 2 gang jeg har denne oplevelse på stedet. Kommer ALDRIG igen..

9 grudnia 2022

Uspiselig mad

Uspiselig mad. Hårde, kedelige kolde pomfritter. Bestilte en kyllingeburger. Det lignede på ingen måde kylling, den smagte af luft og var grå?
ALDRIG skal jeg herind igen
Max på hovedbanegaarden København. Nej tak

7 grudnia 2022

Grå burger

Den dårligste burger jeg til dato har fået. Kyllingen var helt grå, jeg kunne lige så godt have taget en mundfuld luft, det ville smage af mere. Ærgerligt jeg ikke donerede de 100 kr til noget velgørende i stedet for.

27 listopada 2022

Jeg fik ikke min ordre

Jeg fik ikke min ordre, og måtte gå sulten på arbejde. Jeg har betalt på MobilePay, og så får jeg så inkompetent en service på Hovedbanegården. De havde ikke styr på deres menuer. Jeg havde bestil og betalt kl.21:28. Ville hente min mad kl 22:03. De havde ikke engang styr på mit navn ełler telefonnummer. Det er bare ikke i orden at man har betalt for noget man ikke har fået. Og sidste gang jeg købte noget, der fik jeg ej de ting jeg havde bestilt, og maden var så ringe, at jeg håbede på en bedre oplevelse denne gang. Jeg forstår ikke hvorfor I ikke ansætter danske mennesker der forstår dansk i stedet for? Det er jo pinligt at man får at vide at jeg bare kan bestille noget nyt, når jeg ligesom har bestilt maden længe inden og havde ventet at maden stod klar, så jeg kunne komme videre med et andet tog.

Jeg vil have mine penge tilbage!

27 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Besøgte Max i Ringsted fredag - det var ikke turen værd…

Besøgte Max i Ringsted fredag eftermiddag den 25. nov - det var noget af en kold spand at få i hovedet. Vi købte for 327 kr til 2 personer. Da jeg kom til kassen for at hente min bestilling, fik jeg at vide at der manglede noget hvor jeg sagde at jeg godt ville have det der var klar nu for ellers ville alt jo være helt kold. På trods af det var Burgerne halvlunke, pommes frites helt kolde og smagte ikke af noget. Vi havde også bestilt en cappucino som nåede at blive kold inden vi fik den drukket. Man burde overveje at få en maskine og så bare udlevere koppen og så kan man selv tage kaffen når man er klar. Ligesom Sunset Boulevards koncept. Vi havde også bestilt en Premium Shake (I ved vel godt at der findes mixere) men vi kunne nærmest ikke drikke den da al chokoladen lå i bunden af koppen i en stor klump og ikke kunne suges med op i sugerøret. Tænker seriøst på hvor personalet er blevet uddannet henne.... Vi kommer ikke igen

25 listopada 2022
Oceniono na 2 z 5

Nasty ah Sprite

God burger, men min Sprite smagte af mindre end en Harboe danskvand der har lagt på en forladt tankstations lager i 6,5 år efter at blive rystet og lagt bag alle datovarer. Nah fr deres sodastream fra 2014 må have været helt knast. Alle kender det der på refill maskiner hvor det skifter mellem sirup og danskvand, men den her ratio af sirup og danskvand er ligesom dreng/pige ratio på en klub på en lidt for billig rejse til magaluf. Boblerne i min Sprite lignede den kop man spytter i efter man har børstet tænder fr. Ngl den der sodavand var mere crusty end julefrokost den 27. med min svigerfamilie. Sprite without the r and e fr.

20 listopada 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej