Bondefangeri af højste klasse. Bestiller en deluxe is med churros, og så ligger der 3 churros i og en is på størrelse med en 2 krone, hvor ussel kan man være. Sidste gang på det shitty sted. Kastede... Zobacz więcej
MAX Burger på Københavns Hovedbanegård: Maden er sådan set god nok, og ekspeditionen fejler heller ikke noget. Det er dog ikke særligt hygiejnisk, når der går duer rundt ved bordene inde i restaurant... Zobacz więcej
Så Max har fået nogle nye drikke på deres menu som min kæreste syntes er helt vild god da hun prøvede den i Sverige, så det skulle vi da prøve i Danmark også. Drikken heder fizzy strawberry br... Zobacz więcej
Max, Fisketorvet. Desværre elendigt. Valgte at bestille et par burgere efter koncert, torsdag aften, d. 23/10-25. Der var møgbeskidt i restauranten. Dem, der lavede maden brugte ikke handsker, men tør... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kold dobbelt friscoburger.
Jeg fik en dobbelt friscoburger, der absolut ikke var velsmagende. Bøfferne var så kolde, at osten ikke smeltede. Der var ikke ret meget salat og tomat i. Borde og bænke var beskidte, så jeg fik en klud, så jeg selv kunne tørre af. Min mands chicken classic menu var ok. Vi synes, det var alt for dyrt og en meget dårlig oplevelse.
MAX PINLIG KOM NU MAX
MAX PINLIG KOM NU MAX. Det er decideret ulækkert at sidde i jeres område på hovedbanegården med duer rendende om fødderne.
Derudover matchede mine bestilling ikke med hvad jeg betalte For. Betalte for 100kr for meget. MAX ringe at snyde på den måde. Max ulækkert at spise hos jer. Det nærmest synd for personalet at de skal håndtere så Max klamme omgivelser
Det bliver MAXimalt til en røde stjerne. Hvis jeg kunne give jer flere ville jeg det!
Mit selskab var MAX hygge.
Bestil aldrig Max med levering fra…
Bestil aldrig Max med levering fra Herlev! Er der fejl eller mangler der noget, får man hverken tilgodebevis, penge retur eller bare en undskyldning. Øv!
Til aften bestiller jeg bl.a. en burger uden dressing, ketchup og salater. Den kom frem med Just Eat -med det hele. Men fordi den er bestilt gennem Just Eat, så kan jeg ikke få anden kompensation end en ny burger når chaufføren liiiige har tid til at komme forbi med en ny. Nå ja, kolde pommes frites, burgere og nuggets til resten af selskabet er da også virkelig lækkert, de venter helt sikkert på at den “forkerte” burger bliver gen-leveret, så alle kan spise sammen. Nej vel?
Og nej, det er ikke en formue vi har mistet på en burger. Men princippet i at eneste kompensationsmulighed er SÅ elendig, DET skriger til gengæld: virkelig dårlig service.
Very expensive mistake
Although these are the best headphones for noise cancellation (they drown out my husband’s 80 decibels snoring) they have persistently developed a fault after 6 or 7 months. I am now on my 4th pair!! Apple don’t replace them, they will only offer to repair them and they come back to me only to develop the same fault but after only a couple of months. I admit I am a heavy user as I am disabled so use them more than most I would imagine. Buying ‘Apple Care’ doesn’t help as this only gives you the same cover you get with your statutory consumer rights. Think I will save up the extra and try Bang & Olufsen. Am VERY unhappy with Apple.
Max Ishøj har ingen service
Max Ishøj har ingen service, blev bedt om at vente i 2 min men ventede i 10 min og da man så snakker om det med en anden i køen får man afvide man bare kan vente eller køre.. det er ikke sådan man tjener penge vil jeg da mene, da jeg selv er i service faget!!
Har til aften inden jeg skulle på job…
Har til aften inden jeg skulle på job bestilt 2 premium shake triple chokolate brownie i Ringsted, skal så drikke dem senere og så er det jordbær jeg har fået. Det er ikke første gang dette sker og syntes godt nok ikke det er okay når de har en seddel/bestilling de skal gå efter. De skal godt nok stramme op! Så nu er de penge spildt endnu engang. Det kan ikke være rigtig de aldrig kan lave dem rigtig de er altid forskellige når man bestiller dem, jeg spørg inden jeg køre derfra om det nu også er de rigtige jeg har fået og medarbejderen forsikre mig om det er rigtig. Det er bare ikke godt nok.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse på Hovedbanegården. Bestilte 2 cheeseburgere, løgringe og en vanilla latte på deres bestillingsskærme. Tog lang tid. Der var også travlt, men mange follk der havde bestilt lignende ordrer efter mig fik før. Troede det var på grund af latten. Da det blev min tur, fortalte ekspedienten mig at de ikke havde kaffe, tilbød mig æble juice eller dåse sodavand som erstatning. Tror kaffen var dyrere end en æble juice, og man føler sig lidt snydt når man betaler i forvejen for en service og så får noget andet der ikke rigtigt svarer til. Ekspedienten ignorerede også en anden kunde der havde spørgsmål og lignede generelt en som var træt af livet.
MAX bliver det ikke igen…
Var på Max i Herlev/BIG centreet - kedelig oplevelse der matchede lige så kedeligt og smags-forladte burgere - og fritter der smagte af olie. 4 kr. for en minimal portion ketchup er et fint eksempel på deres prisniveau. Og priserne går ikke til rengøring må jeg konstatere. Der var også tilsvarende få kunder i biksen og det kan jeg godt forstå - ikke igen.
Ikke at McD eller B.King er væsentligt bedre, men det her er et lavpunkt for fastfood.
Banegården har ikke styr på en skid
Vi lavede en bestilling på banegården i CPH via deres maskine i lørdags, men manager i restauranten mente ikke, at vores betaling var gået igennem. Alligevel bliver vi senere trukket for vores penge. Hvad sker der ærligt talt lige for det? Var manager i tvivl kunne vi da i det mindste have fået hvad vi havde bestilte. Nu sidder vi her og mangler vores penge og vores mad. Voldsomt nederen og ultimativ dårlig service. Altså aldrig oplevet noget lignende. Nu skal vi sende en mail for at få vores penge tilbage. Så må vi se, om de kan finde ud af sende dem tilbage, eller om de bare vil sjæle vores penge og levere nul og niks...
Den værste burger, jeg har fået
Jeg besøgte uforvarende Max Burger i Ringsted og fik indledningsvist et positivt indtryk af den luftige bygning og de fine udendørs siddepladser (det var dog for koldt til at prøve dem.) Der var ret smarte skærme, hvor man i fred og ro kunne bestille sine varer. Ganske overskueligt. (Helt forventeligt blev man i flere omgange forsøgt lokket til, om man ikke også lige skulle have det ene og det andet ekstra, men det er vel meget normalt. Jeg holdt stoisk igen og nøjedes med min burger, fritter og en danskvand, som de for øvrigt kun havde på flaske, hvilket undrede mig.)
Betjeningen var sådan set i orden - overraskende mange ansatte til ret få kunder. Der var dog ikke rengjort særligt godt efter de kunder, der havde været tidligere, så man måtte selv lige swipe lidt krummer væk fra det bord man ville sidde ved. Egentlig lidt tankevækkende, når der på tidspunktet var flere unge ansatte til stede, en der var kunder.
Det meget lave antal af kunder en fredag aften burde jo have advaret mig, men alligevel bestilte jeg ovenstående, der kom ganske hurtigt.
Maden var en slem, slem skuffelse. Burgeren var tæt ved uspiselig med væmmelig kunstig og ualmindelig plastikagtig smeltet ost. Selve kødet - eller hvad det nu var - var en helt igennem uventet rædsom oplevelse. Meget fedt og ikke spor kød-agtigt (nu skal man jo nok ikke forvente det vilde af kød fra en burgershop men alligevel!)
Det hele var smurt ind forskelligt klister i voldsomme mængder og var nok det fedeste og væmmeligste burgermåltid, jeg nogensinde har udsat mig selv for. Jeg var helt bombet bagefter i flere timer og fortrød, at jeg (i et øjebliks vanvid) artigt havde spist næsten op. En bedrift der i sig selv burde udløse en form for præmie.
Jeg må konstatere, at dette er den absolut dårligste burgeroplevelse, jeg nogensinde har haft.
Jeg ville sige nej tak til et gratis måltid fra dette sted. Ja, jeg ville faktisk sige nej tak, hvis jeg fik penge for at spise der igen.
Overall:
Den udmærkede gnidningsløse skærmbestilling og betjeningen, som var rimelig god (bortset fra rengøringen), kan desværre kun trække oplevelsen op to ekstremt små stjerner!
Maden alene:
Så få stjerner, som det er muligt at give.
Hold jer væk
Skulle prøve noget nyt. Bestilte online til afhentning i Ringsted 15 minutter efter. Da jeg ankom var ordren på skærmen og en enkelt stakkels pige kæmpede for at bevare overblikket over de 18 ordrer der var under tilbedelse ifølge skærmen. Virkelig synd for hende.
Jeg måtte vente 20 minutter på de 2 sølle burgere og altså ialt 35 minutter efter bestillingen.....
Og burgerne?
De ringeste jeg nogen sinde har smagt. Fladt og kedeligt brød og alt det salat de beskriver og tilbehør var nærmest ikke eksisterende. Kødet kedeligt. Så meget for "grand de luxe" 🤣
Hos naboen Sunset Boulevard har jeg handlet masser af gange, og det er altid færdigt 10 minutter efter bestillingen og de kommer straks ud med det på P pladsen.
godt vegansk/vegetarisk udvalg
De har et dejligt stort udvalg i forskellige vegetariske og veganske burgere og deres pommes smager glimrende - på minussiden har vi flere gange oplevet forkerte eller manglende ting i poserne, når vi hentede maden.
Elendig mad
Elendig mad. Pumpet kød og dårlig smag i stort set alle ingredienserne inkl. Sodavanden som havde en mærkelig bismag. Det bliver nej tak herfra.
Rigtig dårlig oplevelse!
Vi havde bestilt en burgermenu hver, en med kylling og en med cheeseburger. Cheeseburgeren var slet ikke pengene værd! Den var alt for lille i forhold til hvad man forventer ud fra den pris.
Kyllingeburgeren kom slet ikke, men fik en halloumiburger?
Jeg vælger at skrive en mail for at få pengene tilbage, men har ikke fået svar endnu.
Jeg kommer hvertfald ikke tilbage når det her er standarden!
My exit love these company perience is…
Me I love this company perience is very good with berry max they update me
Virkeligt tørt mad og dårlige pomme…
Virkeligt tørt mad og dårlige pomme frites, god sodavand, to lang tid før maden kom. Meget lill is til prisen
Skuffet
Isen var lillebitte
Burgeren var flad og kold
Maden var dyr iforhold til hvad man fik
Slap af hvor er det ringe mad der…
Slap af hvor er det ringe mad der bliver serveret.
Hamburger og pomfritter
Tørre pomfritter og en hamburger man skulle lede længe efter noget som helst sauce eller dressing.
Cheese fries som blev overhældt med en dressing jeg ikke engang ved hvad var.
Ketchup fra Heinz og Sodavand fra coca cola var godt, men det kunne i jo heller ikke ødelægge.
Ishøj afdelingen
Its amazing.i like it.
Hvem pokker låser toiletterne fordi der…
Hvem pokker låser toiletterne fordi der er " for mange fulde mennesker" så, os ædru mennesker som vil æde en burger og kunne urinere ikke kan komme til. Alene den attitude over for kunder gør at vi aldrig køber ved max igen.