MAX Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Max, Fisketorvet. Desværre elendigt. Valgte at bestille et par burgere efter koncert, torsdag aften, d. 23/10-25. Der var møgbeskidt i restauranten. Dem, der lavede maden brugte ikke handsker, men tør... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde mit abonnement via mit teleselskab, da de konventrerede til Max… Pludselig skal man tvangsindlægges til lange (og mange) reklamer - det minder mig om TV3, da det var værst. Desuden... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Så Max har fået nogle nye drikke på deres menu som min kæreste syntes er helt vild god da hun prøvede den i Sverige, så det skulle vi da prøve i Danmark også. Drikken heder fizzy strawberry br... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Elendig og dårlig lille burger. Osten var ikke smeltet og alt for dyre priser. Betjeningen var sjukset og det var personalet såsandeligt også. Kommer aldrig igen og vil ikke anbefale det til nogle,... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

297 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Jak!

Var til aftenen en tur på max på Kbh Hovedbanegård med familien, og aldrig har vi været så skuffet over både mad og service! Vi kiggede os desværre ikke rundt før at vi havde bestilt, vi var sultne og det skulle gå stærkt. Da vi skulle sætte os var det uundgåeligt at bemærke fedt og krummer være smurt ud over borde/ryglæn og siddepladser, så bedte om at få det vasket. Han kom godt nok ned, men jeg måtte hjælpe med at pege ud hvor fedtet også var foruden på bordet ( det var ellers tydeligt at se! ) så gik mine øjne langs andre borde og gulvet, jøsses der var klamt alle steder og ja kunderne har også et ansvar for at bære ud,men når de nu ikke får det gjort skal det jo ikke bare stå og hobe sig op som det gjorde. Maden = klamt og ikke pengene værd! Bearnaise dippen smagte af smør og kun smør! Mange grønne fritter og burgerne var brændt i brødet så de smagte brændt, tilmed var de dyrere burgere også bare godt sparet ned i bacon så det var til at falde om af grin af. Milkshakes, de helt alm. føj en konsistens og smag samt farve, ikke engang ungerne ville drikke dem! Jeg har været på max der før hvor alt smagte godt og var nogenlunde rent og pænt, men det her var klamt! Ikke engang servietter var til at opdrive uden at spørge to forskellige medarbejdere som havde glemt at udlevere ved overdragelsen af maden, servietter var ik noget der stod frit fremme mere åbenbart! Tilmed var en due fløjet ind og hyggede sig med Krummerne under bordet, ved godt at det er Kbh Hovedbanegård vi snakker om, meeen.. så få dørene lukket til så de ikke får lyst til at flyve ind! Vi er færdige med max.

20 lutego 2022
Oceniono na 5 z 5

Mums!

Jeg er jyde men kommer jævnligt forbi Ishøj. Her er jeg blevet afhængig af jeres Original menu. God burger og gode fritter. De bedste anbefalinger herfra.

25 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

I går aftes er der sidste gang jeg har…

I går aftes er der sidste gang jeg har spist på MAX på Hovedbanegården i KBH.
Jeg var glad da jeg så de igen har Crunchy Nacho på menuen. Sidst spiste jeg den i sommers og de smagte rigtig godt og havde en fin størrelse. I går fandt jeg ud at de er blevet dyrere, smagen er anderledes + at den er blevet meget mindre. Deres cheesburger har jeg også fået ved siden af og den måler 9 cm i omkreds. Jeg målte den da jeg syntes at størrelsen er blevet meget mindre i forhold til før. Billedet kan afleveres hvis nogen skulle have det. Virkelig skød service. Aldrig mere i mit liv vil jeg komme ind i en MAX for at spise.

3 stycznia 2022
Oceniono na 2 z 5

Dårlig service og gammel dip

Jeg bestiller 2× nuggets som er inkl dip på Max i Herlev. Da jeg kommer ud i bilen beslutter jeg mig lige for at tjekke poserne, dippen mangler så går ind igen (3 min senere) og ender med at måtte købe 2 nye dips da jeg ikke havde ønsket at printe kvitteringen og derfor ikke kan bevise det trods jeg lige har været der 3 min tidligere. Da jeg kommer hjem opdager jeg at den ene dip er over dato.. godt nok skidt.

23 grudnia 2021

Max Hovedbanegården

Max Hovedbanegården ! Når man bestiller “to Go menu” at der så ikke er låg til sodavand og svar er “det har vi manglet i en uge” det er sgu trist når Max i Sverige er strømlinet og godt

11 grudnia 2021

Meget ringe service

På vej hjem fra arbejdet gik jeg forbi Max Burgers, Gammeltorv, Kbh. Der var et par enkelte kunder, der stod og ventede på deres mad, og et par kunder, der stod og benyttede bestillingsskærmene. Jeg kunne se på skærmene, at de var fedtede og ønskede derfor ikke at benytte dem og gik direkte op til bestillingskassen ved skranken, som jeg så tit har gjort før, og der har aldrig været problemer. Det har altid været lynhurtig ekspeditionstid for medarbejderen, jeg vil tro, det har taget 10-15 sekunders arbejde på bestillingskassen for medarbejderen, når jeg har bestilt 1-2 cheeseburgers.

Mens jeg ventede ved bestillingskassen på at blive ekspederet, så jeg, at der var 7 bestillingsnumre på tavlen. Personalet virkede ikke til at have synderligt travlt. Et par ekspedienter stod og talte om private ting, andre var ved at tilberede maden. De kiggede på mig, som om jeg kom fra en anden planet og ignorerede mig. Efter 5-6 minutters venten sagde en af ekspedienterne: "Vi vil ikke ekspedere dig, du skal gå over til skærmene og bestille". Jeg blev meget forbløffet over at blive talt til på den måde. Jeg oplyste, at jeg ikke ønskede at benytte skærmene, da de var meget fedtede, og ej heller i lyset at den stigende smitte. Derudover viste jeg jo fra gentagne tidligere besøg, at det kun tager få sekunder for dem at taste min bestilling på 1-2 cheeseburgers. Så jeg sagde, at jeg ønskede at bestille her (ved bestillingskassen). Ekspedienten sagde: "Det kan du ikke få lov til, kan du ikke se, vi har meget travlt". Da jeg sagde, at jeg var ked af den manglende service, sagde ekspedienten: "Jamen, sådan er det, og du får ikke noget ud af at klage".

Jeg synes, det var rystende at blive talt til på den måde af en medarbejder fra Max Burgers.

29 listopada 2021

Dårligst til prisen…

Til en pris af 49 kroner får man en ringere burger end hos MacD for 37.
Burger Kings Wopper til 49 er LANGT bedre end nogen af dem.
Max burger? Never ever again 😒

9 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de…

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det!
Super gode burgere men det tager åbenbart 15min+ at lave to cheeseburgers! Og kun 4min at lave to hamburgere der er bestilt med højest 1 min mellemrum….
Min makker fik sin mad med i toget og jeg smed 30kr ud af vinduet og nåede kun lige mit tog… fremover bliver det kun Mc Donalds for mit vedkommende

(Ps) fik at vide i 5 min at maden var på vej..

31 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Minus tomat, salat, pomfritter og dip

Vi bestillte 2 halloumi menuer, hvilket i sig selv er en simpel og basis bestilling. Vi bestillte samtidig 3 forskellige dip.
Da det blev leveret, modtog vi 2 burgere uden salat og tomat, kun en pomfrit, kun en cola, og kun 2 dip.
Jeg ringede til Max på Gammeltorv lige efter, for at informere om manglerne. Jeg blev bedt om at ligge en besked og lovning på opringning når der var mulighed, hvilket selvfølgelig var helt i orden. Men opkaldet kom aldrig…. Helt igennem en kedelig og skuffende oplevelse.
Samtidig en undren over, hvor svært det er at levere en basis ordre.

24 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Hvis man havde kunnet give 0 stjerner....

Maden lever slet ikke op til billederne. Salat med kylling var leverpostejs farve, burgerkødet var anonym og svampede, der var kun 1 løgring (der var 2 på billedet) brødet smagt af ingenting.
Personalet så slidt ud men de var søde. Den ene stjerne må være til dem.

20 października 2021

Kommer ALDRIG igen!

Jeg bestilte 1 alm burger med ost og 1 alm med ost og bacon. Får udleveret en alm med bacon - og en vegetar med ost. Da jeg går ind for at gøre opmærksom på det, får jeg af vide, det er, hvad der er bestilt. Min far stod lige ved siden af mig, da vi bestilte - og vi scrollede VÆK fra de vegetariske. 71kr lige ud i skraldespanden og helt igennem elendig service!

17 października 2021

Elendig lille burger

Elendig og dårlig lille burger. Osten var ikke smeltet og alt for dyre priser.

Betjeningen var sjukset og det var personalet såsandeligt også. Kommer aldrig igen og vil ikke anbefale det til nogle, ihvertfald ikke den på hovedbanegården. GOD DAG SURSMILEY

24 września 2021

Elendigt!

Hvor svært er det at levere en burger uden løg? Åbenbart meget svært for Maxburger. Fint mærke med "Special", men der var masser af løg i! Kedelige burgere og salat. Virkelig ikke nogen smag i...
Urimeligt ringe!

22 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Kan hverken lave mad eller yde…

Kan hverken lave mad eller yde kundeservice.

Vi skulle fejre en børnefødselsdag og de fik selv lov til at vælge retten, så vi prøvede Max for første gang. Vi ventede på maden i 40-50 minutter og så manglede flere ting da vi kom hjem. Vi ringede til restauranten men deres telefon har bare telefonsvarer. Vi har skrevet til deres mail, men de giver intet svar efter flere uger. Hvis i ikke er interesserede i kunder så luk dog helt ned og lav noget andet.

22 lipca 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej