Vi er en stor gruppe af 14 voksne expadts, tidligere udstationeret i Prag / Tjekkiet, som skal afholde et 25 års jubilæum venskab på marriott /Prag her snart i november 2025. Som vi har gjort ma... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
IKKE 5-stjernet hotel. Restauranten var lukket, der var dog mulighed for at indtage en ussel middag i baren. Caesar salat til 175,- kr. Burger med pommes frites til 235,- Dårlig hvidvin på glas t... Zobacz więcej
Værelset var okay, men rengøring er ikke gjort ordentligt. Der var kø til morgenmad hver morgen og brød er ikke godt, ikke det store udvalg af pålæg, omelet smagløs, dog skal der siges at deres hjemm... Zobacz więcej
This years worst hotel experience during New Year's Eve. EVERYBODY has to listen to the queen's speech at 6pm. Were you watching something else in one of the 3 TV sets almost close to each other at th... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Copenhagen city center luxury hotels, accommodation, suites & conference venues with canal & Tivoli park view in Denmark
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fremragende service
Fremragende service, afslappende atmosfære, lækker mad
Dejlig oplevelse
Vi skulle i lørdags overnatte efter vores bryllup, og vi nåede dårligt at komme indenfor, før en herre stod med en flaske champagne og to glas på en bakke. Og to andre gik omgående i gang med at undersøge, hvordan vores værelse kunne opgraderes uden beregning.
Det blev til en fin suite, hvor champagnen blev bragt op og vi fik tilbudt at udsætte udtjekningen med tre timer. Og vi havde på intet tidspunkt gjort opmærksom på, at vi netop var blevet gift.
Sød og imødekommende service uden på nogen måde at være anmasende.
Dertil kommer at morgenmaden næste dage var overdådig. Dejlige råvarer og et virkelig stort udbud, som vi aldrig kom helt eller halvt igennem, før vi var særdeles mætte. Der var en smule kø, men det tog ikke mere end fem minutter at komme ind.
Tak for en rigtig god oplevelse.
Verdens dårligste oplevelse nytårsaften 2014/2015
Vi havde booket nogle biletter til nytårsfesten på marriott iår 2014 31 dec.
da vi for nogle år siden 2010 havde en rigtige godt arrangeret nytårsfest
i år havde vi glædet os , hvilket skulle vise sig at være en stor fatal beslutning at vi valgte Marriott hotel i burde skamme jer. Da vi ankom ind på hotellet, fik vi at vide, at vi tidligst kunne sætte os til bord et bord efter kl. 20.30, dette undskyldte de med at der var stor travlhed i huset. Det skulle dog hurtigt vise sig at der lå helt andre årsager til grund for det sene seating og tidspunkt, idet de var håbløst underbemandet til selve festen. Der var 2 tjenere i salen hvoraf den ene aldrig før havde været i restauranten før. Betjeningen var katastrofal dårlig, det startede allerede da vi havde fået anvist et bord, idet vi aldrig så skyggen af tjeneren før klokken var 24.00 ( ironisk ment), På et tidspunkt lykkes det dog at komme i kontakt med en tjener og få vores mad. Forretten blev serveret efter en halv time, og herefter gik det yderligere 3 kvarter inden hovedretten kom, den viste sig at være kold, så vi måtte igen have fat i tjeneren får at få et nogenlunde spiseligt måltid, det tog så igen en halv time inden den blev serveret, og den bestod i alt sin enkelthed af 2 små stykke kød samt 6 stk. forkølede kartofler dertil lidt sovs ellers intet. Det minimalistiske skulle vise sig at få en yderligere tak opad da vi fik serveret vores dessert. Den blev serveret på en stor tallerken ikke specielt lækkert . I arrangementet var der yderligere en velkomstdrink, som vi aldrig så skyggen af. Så mit klare råd til andre! at man undlader at deltage til deres nytårsfester ikke et besøg værd ( slet ikke til de penge ). overbetalt ikke pengene værd det koncept de havde for nogle år siden var rigtige godt, det her er en ommer! udover det var det verdens kedeligste underholdning, kunne ligeså godt have taget pyjamas på og til den pris må i sandelige kunne gøre det bedre en de artister i havde på denne aften, håber i ændre det til næste gang, det var at tag r.ven på kunderne.. ;(
Vores bedømmelse
Kedelige mad
kedelige underholdning
Dårlige service
For dyrt i forhold til hvad du betaler for
Vi skulle have valgt Admiral hotel eller nogen af de andre nytårsfester
hvor man havde fri bar frem til kl 03
Bryllup på Marriott - helt igennem en god oplevelse
Som bryllupsarrangør havde jeg den fornøjelse at have et brudepar der holdt bryllup på Marriott d. 14/9.2013. Jeg var med dem hele dagen og fra da jeg mødte op kl. 1130 og til jeg gik igen kl. 0030 var der god service og opmærksomt personale.
Tjenerne var hurtige og effektive også når der skulle deles sange ud. Maden var fantastisk og lige tilpas i mængden. Lokalet var pænt, og rent og havde god udsigt over havnen.
Andre steder oplever man at man, når man ikke sidder til bords med selskabet, så får man bare lige nogle hurtige rester på en tallerken, som man står op og spiser. Men ikke på Marriott. Her var der dækket op til mig og de to musikere i et tilstødende lokale med fuld opdækning som inde ved selskabet. Der fik vi serveret alle retter præcis som selskabet fik dem.
Jeg kan kun rose Marriott for super dygtigt personale og meget fin mad.
Mie Münster-Swendsen, bryllupsarrangør, The Main Event.
Et brag af en nytårsfest
Havde egentlig ikke de store forventninger til nytårsmiddag på Marriott, da arrangementet var købt som en spotdeal.
Men jeg tog godt nok fejl! Maden var i top, masser af søde tjenere og bartendere, så vi aldrig manglede noget.
Og festen var et brag af en nytårsfest!
Virkelig godt arrangement, tak for en god aften.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.