Vidunderligt ophold på alle parametre 😊 I slutningen af juni 26 var jeg sammen med 28 andre på en fantastisk rejse til Sydhavsøerne. Rejsen var især vellykket, fordi vi havde booket 3 overna... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Udsigten flot meeeen. Havde booket 2 nætter på Superior-dobbeltværelse med søudsigt og ekstra plads, men det første der møder os er to store klodsede gæstesenge stablet op ad den ene væg med senge... Zobacz więcej
Skøn udsigt fra værelset, der desværre var nusset og lidt nedslidt. Altanen var ikke rengjort. Sengene var ubehagelig bløde Man skal ikke komme til sent til aften buffeten, da maden var kold og... Zobacz więcej
En grå og trist periode i midten af december kan være noget af en udfordring. Især når man beskæftiger sig med turister ol. Maribo var som by og turistmål stærkt udfordret i disse dage. Men Hotel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hotel Søpark har den mest fantastiske belligenhed. Med direkte adgang til Naturpark Maribo Søerne og som nabo til den historiske klosterby og domkirken, er man alligevel kun et øjeblik fra jernbane og motorvej. En unik placering - uanset hvilke oplevelser du ønsker
Dane kontaktowe
Vestergade 29, 4930, Maribo, Dania
- soepark@millinghotels.dk
- www.maribo-soepark.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
vi havde et dejligt ophold
Vi havde en rigtig god oplevelse! Eneste minus var at hotellet trænger til en god update i restauranten, det er ret gammeldags rent indretningsmæssigt. Stort set kun ældre mennesker, men meget behageligt sted at være!
Dejligt afslappende
Super lækker hotel - ærgerligt at byen er lidt død!
Personalet er meget søde og hjælpsomme. Værelserne skønne, især ud mod søen. Kan varmt anbefales, hvis man trænger til at få batterierne laddet op!
Dårlig Service
Ved ankomst spørger jeg pænt om jeg kan få dessert i stedet for forret da jeg ikke spiser fisk, det kunne ikke lade sig gøre selvom jeg pointerede at jeg var alene men havde betalt ophold for 2 (min kæreste havde forladt mig). 1 dag var forretten Vintersuppe med rejer, og tjeneren siger meget flot så kan kokken bare lade være med at komme rejer i, heldigvis var der en lidt ældre kvindelig tjener der forstod tingene lidt bedre. 3 dagen var spisningen på Ebsens Hotel, og jeg spørger i receptionen om jeg skulle have en Voucher med derover fik den besked at der var bestilt til mig. Men da jeg kommer der over var der ikke reserveret da tjeneren ikke havde fået besked. Så alt i alt en dårlig oplevelse og det var 4 gang jeg har boet der, men sikkert nok sidste.
Maribo Søpark kan kun anbefales
Vi havde bestilt en familie weekend for tre familier, og blev bestemt ikke skuffet .Vi havde alle et dejligt værelse, som var med dejlig udsigt til maribo sø og Bangs Have uden ekstra betaling, Maden og betjeningen var rigtig god og vi følte os alle godt til pas.
Vi kan kun anbefale det til andre.
Venlig hilsen Hanne Brix
Dejligt week-end ophold
Vi var 13 venner på forlænget week.end på Lolland.
Hotel Maribo Søpark gav den perfekte baggrund for alle vore aktiviteter.
Dejlige værelser med skøn udsigt over søen, dejlig mad og et helt fantastisk personale, der var serviceminded, effektive og altid I godt humør.
Vi anbefaler hotellet til vore venner og bekendte og kommer gerne tilbage
Fint arrangement - men med skønhedspletter
Det var 6. gang, vi deltog i dette arrangement, og i betragtning af at vi tilmeldte os straks ved udcheckning i 2012, undrede det os, at vi fik et af de dårligste, d.v.s. ikke renoverede værelser på 1. sal.
Desuden bliver vi nødt til at sige, at vinsmagningen var en katastrofe - simpelthen !! Alt for få siddepladser, ståpladserne var som sild i en tønde, atmosfæren var mildest talt tæt, og vinudvalget meget langt fra det sædvanlige.
Arrangementet i restauranten var som altid fremragende, og vi har forlængst booket til 2014.
Totalt perfekt ophold
En særdeles god betjening fra alle medarbejdere, skønt værelse med udsigt udover søen og dejligt veltilrettelagte måltider.
Få et hyggeligt weekend ophold på et skønt hotel som ligger i smukke omgivelser..
Det var en dejlig oplevelse at bo på Hotel Søpark.. God betjening, pænt og sobert værelse, gode senge og så var prisen overkommelig... Jeg har allerede anbefalet hotellet til flere....
Med venlig hilsen
Lis Graae
Vordingborg
HOTEL MARIBO SØPARK, DET FORETRUKNE VALG PÅ LOLLAND.
HOTEL MARIBO SØPARK, HAR EN FANTASTISK BELIGGENHED PÅ LOLLAND. HOTELLET´s STANDARD, RENGØRRING SAMT PERSONALE, ER HELT I TOP. RESTAURANTEN SERVERER EN SUPER SUPER MENU, DET ER LÆNGE SIDEN, JEG HAR FÅET EN SÅ POSITIV OPLEVELSE, JEG GIR 10. KOKKE´HUER - UD AF 5. MULIGE.
MARIBO SØPARK, ER MIT/VORES VALGTE HOTEL, NÆSTE GANG VI ER PÅ LOLLAND.
Superb
Et dejligt ophold. Hyggeligt værelse, dejlig mad og meget serviceminded personale.
Vi vil meget gerne derned igen
kanon oplevelse
alt var perfekt - smilende personale - lækker mad - lækkert naturområde
alt super duper
en perfekt weekend ophold
det har været en gennemførte weekendophold.
Hotellet er fint, restauranten er ....
Indkvarteringen var på et godt stort værelse. Pænt og i orden.
Høflig betjening i receptionen.
Halvpensionen, der var inkluderet i opholdet, var rimelig, - men heller ikke mere.
Der blev gjort meget ud af anretningen, men realiteten var, at det såkaldte langtidsstegte kød var kedeligt.
Alt i alt rimeligt til prisen.
Og placeringen lige ved søen er fortrinlig.
Spot deal god deal oplevelse
Virkelig god mad- god service ved serveringen- men der kunne godt være lidt bedre service og"smil" i receptionen.
Hvis du skal slappe af så er det her
Det var et dejligt hotel med god beliggenhed,god udsigt over søen og god betjening og dejlig mad. Det eneste vi manglede var TV 2.
Hotel Maribo Søpark er et besøg værd
Det var en virkelig god betjening lige fra modtagelsen,serveringen var også perfekt og vi følte os godt tilpas.Udsigten var perfekt ud til sø og skov ,når vi sad og spiste.Til den anden side var gaden med butikker,så der var det hele var super.Vi kommer gerne igen. Venlig hilsen Linda og Jørgen Christensen
Alt lever op til forventningerne
Endnu engang har vi til fuld tilfredshed nydt vores ophold på Hotel Maribo Søpark.
Det var et dejligt weekendophold med dejlig mad og meget fin service
Vi fik fin og ikke mindst meget personlig betjent under hele weekendopholdet. Maden og hotelværelset var upåklagelig, og deres brunch var også i top.
Kedelige kartofler og ingen TV2
Vi fik fantastisk aftensmad fredag og lørdag og på menukortet stod ud over hvilken kødret vi skulle også sauce og dagens kartoffel. Tallerkenen kom ind, flot arrangeret og så meget lækker ud, men så kom dagens kartoffel, kedelige kartofler, enten fra glas eller vacuumpakkede, hvor var det synd for retten. Intet smager dog mere kønsløst end sådan nogen kartofler. Lørdag var det det samme, lækkert kød og flot anretning, men kedelige kartofler. Den sidste aften - søndag - havde de oppet sig med at lave en bagt kartoffel til andebrystet, se det var lækkert.
Værelset var hyggeligt, rent og pænt, personalet meget venligt og imødekommende, morgenbordet var fantastisk lækkert.
Vi havde været rundt og lege turister i 2 dage og tænkte at det kunne være dejligt at slappe af på værelset om aftenen, det var i den uge hvor TV2 fejrede 25 års jubilæum. men vi fik da en lang næse da vi opdagede at hotellet ikke kunne tage TV2. Det er det første hotel jeg har været på i 25 år som ikke kan sende TV2. Og jeg har været på en del, bl.a i forbindelse med temadage med mit arbejde.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.