1. Sprzęt medyczny
  2. Dostawca sprzętu i zapasów do szpitali
  3. Dostawca sprzętu medycznego

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Maree-Medical Incontinentie Webshop. Hier kunt u alles vinden op het gebied van incontinentie-verzorging. Wij bieden u zowel wasbare als wegwerp incontinentie luiers en speciale plastic en poly-urethaan broeken, ook te gebruiken bij bedplassen. Deze zorgen voor het gegarandeerd droog houden van uw beddegoed en kleding. Maree Medical levert ook de meest uiteenlopende speciale kleding, van overall tot plukpak en van nachthemd tot hansop. De beste materialen worden gebruikt voor onze verpleegdekens, deze hebben hun waarde in de verpleeghuizen inmiddels bewezen.

3,2

Średnia

2 weken geleden een bestelling…

2 weken geleden een bestelling geplaatst. Tot nu toe nog niks geleverd gekregen. Telefoon wordt niet opgenomen en email wordt ook niet beantwoord. Ik kom hierop terug.

Inmiddels heb ik de zending keurig ontvangen. Heel erg blij mee.

9 maja 2023

Belabberde en zeer slechte website en…

Belabberde en zeer slechte website en service. De benaming van 'Zeer slecht' is nog te veel voor deze slechte website en leugenachtige helpdesk via de telefoon. Als deze überhaupt wordt opgenomen.
Geen partij om zaken mee te doen.

1 września 2022

Levering niet conform afspraak.

Bestelling gedaan, direct betaald maar ondanks belofte op snelle levering binnen enkele dagen werd er niks geleverd. Na een week gebeld en het artikel alsnog ontvangen. Op zich allemaal niet zo’n punt.

Opvallend is wél dat je na een aankoop normaliter bestookt wordt met mails om een review te plaatsen. Nóg opvallender is dat wanneer een aankoop niet zo positief is verlopen, dergelijke verzoeken uitblijven. M.a.w. de betrouwbaarheid van de reviews op eigen sites vd verkopers laat te wensen over.

27 maja 2018

Czy to Twoja firma?