Marathon Sport Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg giver 5 ud af 5 stjerner. Men jeg er lidt skeptisk. Hvordan kan man modtage en bestilling så hurtigt? Bestilt midt på dagen, afsendt en time senere og leveret dagen efter. De er nogle lyn til dere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af løbeudstyr og superprofessionelt personale, som virkelig ved, hvad de taler om. De giver en rigtig god og grundig rådgivning, når man skal vælge løbesko, og sørger for, at man får den... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kent Marathon Sport Copenhagen Dato 21-07-2026 Nummer 34803 Ordrenr. 116155-MS Betalingsmetode Credit Cards via pensopay How can you ask such a question with no reason why my order was can... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Zobacz więcej

1. Sklep dla biegaczy

Napisane przez firmę

Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

225 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Super god service

Det gik mega hurtigt, bestilte online om aftenen og halvanden dag senere havde jeg skoene i hånden (eller på fødderne) :)

17 kwietnia 2014

Altid fantastisk service

Jeg har lige været nede og købe et par løbesko, og ekspedienten var en utrolig stor hjælp. Der blev taget løbetest og givet en masse gode råd til halvmarathon. Super god service og fede produkter!

16 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Super service og stor faglig viden!

Jeg købte fornylig løbesko i Marathon Sport. Lige fra jeg kom ind i butikken blev jeg mødt af venlighed og hvad der var mit behov. Det var dejligt at opleve at fokus ikke var på højeste pris, men derimod at jeg kom hjem med de sko der netop lige passede til mig og mit behov! Fagligheden var i centrum, og jeg vil bestemt handle her igen.
Ejvind

16 kwietnia 2014

Super hurtig betjening!

Efter en behagelig telefon samtale, bestilte jeg et par Hoka løbesko. Jeg fik at vide, at de ville forsøge, at få dem sendt hurtigt, men allerede dagen efter havde jeg skoene. Har aldrig tidligere fået en bestilling på nettet leveret så hurtigt!
Super betjening og service!)

11 kwietnia 2014

Stor hjælpsomhed

Interesse, hjælpsomhed og service er nøgleord - oplevet ved enhver henvendelse.
Er sted man har stor lyst til at handle igen - og anbefale vidt og bredt 😊

6 kwietnia 2014

Rigtig god rådgivning

Var i butikken på Frederiksberg og fik lavet løbestilsanalyse. Ekspedienten tog sig super god tid og endte med at anbefale mig den billigste af de tre sko, som han havde præsenteret ud fra videooptagelsen og hvad jeg havde fortalt om min skinnebensbetændelse. Seriøst og professionelt!

6 kwietnia 2014
Oceniono na 4 z 5

Nemt og hurtigt

Fin service, nemt og superhurtig levering. For den dovne shopper der ikke behøver at komme i butik er det bestemt den fede løsning

4 kwietnia 2014

Topklasse service

Det jeg især godt kan lide ved Marathonsport er, at de har viden bag, de produkter de sælger. Stiller du et specifikt spørgsmål, bliver der svaret og ellers finder de en, der kan svare, hvis spørgsmålet er i den mere nørdede ende af skalaen.

De ved ganske enkelt, hvad de sælger:-).

4 kwietnia 2014

Bedste løbebutik

Marathonsport er den bedste løbebutik i Københavnsområdet og deres webshop leverer hurtigt og præcist. Rart at man har en fysisk butik som sikkerhed.

3 kwietnia 2014

Super!

Købte et gavekort til min svoger's fødselsdag, ingen porto eller leveringsgebyr, og gavekortet ankom med posten 1.5 dag efter! Super service :-)

3 kwietnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej