Mannaz Recenzje 197

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Stedet har en skøn atmosfære. Fra man træder ind i lokalerne i Farvergade, falder det en ro over én. Der er kredset for detaljerne - standarden er tydeligvis høj - de personer, der er ansat er super... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Relevante øvelser med kumulativt sigte, dygtig/engageret underviser. Savnede to ting. Reference Class Forecasting kunne godt have fået omtale. Og så synes jeg det kunne have været en fordel at have få... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Der var god mulighed for at spørge ind i pensum de steder hvor jeg arbejdsmæssigt havde havde særlige behov. Læreren var kompetent og var dygtig til at formidle. I pensum indgik et emne, som tog en d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Generelt et godt kursus med gode undervisere, hvor vi kom godt rundt i diverse trends inden for ledelse Ærgerligt at vi kun var seks kursister. Et forhold, der betød, at diverse gruppeaktiviteter uden... Zobacz więcej

1. Kurs
  2. Kariera i edukacja
  3. Szkoła informatyki
  4. Konsultant
  5. Centrum edukacyjne

O Mannaz

Napisane przez firmę

Mannaz er en international konsulent- og kursusvirksomhed, og blandt de største udbydere af organisationsudvikling, lederudvikling, talentudvikling og forandringsledelse. Vi er blandt de førende rådgivere inden for bl.a. diversitet og inklusion, bæredygtighed, systemisk tilgang, Inner Development Goals og Buurtzorg.

Vi har kontorer i København, Aarhus, London og Malmø. Mannaz betyder menneske og vi gør en dyd ud af at sætte mennesket i centrum i vores opgaveløsning.

Vores team er sammensat af mere end 400 eksperter, konsulenter og facilitatorer, og vi arbejder med mange af verdens største og mest komplekse organisationer.

Hos Mannaz ved vi, hvordan organisationer udvikles kompetent, empatisk, og effektivt. Vi vil gerne bringe den viden videre. Skabe resultater og forandring – med mennesker og for mennesker – igennem træning, organisatoriske processer og rådgivning.

Vi arbejder bl.a. med ledergrupper, teamorganisering, tværfagligt samarbejde, projektledelse, organisatorisk forandring, procesfacilitering, kulturudvikling og gode arbejdsfællesskaber. Og endelig løser vi opgaver inden for bl.a. skole- og uddannelsesområdet, beskæftigelsesindsatsen, sundhedsområdet og ældreplejen. Vores kunder er både private og offentlige virksomheder samt organisationer. Vi tilbyder både standard kursusforløb og skræddersyede konsulentydelser.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Godt og struktureret kursus

Godt og struktureret kursus der gør, at jeg nu kan gå tilbage og anvende værktøjerne.

20 września 2023

Hej Anette,
Fantastisk at høre, at du kan vende tilbage til dit arbejde med nye værktøjer. Vi håber på at se dig på gangene igen.

Oceniono na 5 z 5

Kursus i grafisk facilitering via Mannaz

Jeg har været på kursus i grafisk facilitering via Mannaz. Kurset var praktisk, brugbart og inspirerende. Så jeg kan kun give min varme anbefaling.

20 września 2023

Hej Joan,
Mange tak for dine rosende ord, det sætter vi pris på.

Professionel underviser

Professionel underviser, god info inden kurset, rigtig gode lokaler og faciliteter

22 września 2023

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse, dejligt at høre du har haft en god oplevelse hele vejen rundt.

Fantastisk godt kursus

Fantastisk godt kursus, som gjorde mig klogere på både mig selv og mine opgivelsers reaktioner.

4 września 2023

Hej Susanne,
Dejligt at høre, vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Very good course

I am pleased to say that it was a great course overall. One of the standout aspects was the course outline, which was exceptionally well-defined and aligned perfectly with the requirements of daily dialogue. This made the learning process structured and highly relevant.

I also want to commend the teacher for their excellent work. Their teaching style and approach were very effective, and they consistently focused on clarifying any questions or doubts that arose during the course. Their dedication to ensuring that we had a clear understanding of the material was much appreciated.

Overall, I found the course to be both valuable and enjoyable. It met my expectations. Thank you for providing such a well-organized and informative learning experience.

7 września 2023

Hi Rehan,
Thank you for the great review! We're delighted you found the course well-structured and that it met your expectations.
Hope to see you at Mannaz again.
Kind regards,

Fantastisk undervisning

Fantastisk undervisning, meget anvendelig og praktisk orienteret, uden at teorierne bag var sorteret fra.

6 września 2023

Hej Heidi,
Dejligt du er begejstret for kurset du har været på, det er vi glade for.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse.
God dag.

Rigtig godt ledelseskursus

Jeg har deltaget på lederkurser fra flere forskellige leverandører. Mannaz er absolut et af de bedste kurser jeg har deltaget i. Det var en lille gruppe, det var en vidende oplægsholder, der havde konkret praktisk erfaring.

6 września 2023

Hej Rasmus,
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os.
Vi håber at se dig en anden gang.
God dag.

Lærerig kursus

3 lipca 2023

Odpowiedź od Mannaz

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på!

Super gode kurser

8 czerwca 2023

Hej Bianca,
Tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for. Vi håber at se dig en anden gang.
MVh Charlotte fra Mannaz.

Oceniono na 5 z 5

Underviser var god til at inddrage alle…

Underviser var god til at inddrage alle kursister. Meget stof formidlet på kort tid. I det hele taget en god intro til det selv at køre et forandringsprojekt.

1 czerwca 2023

Hej Anne,
Vi er glade for du har haft en god oplevelse på kurset. Tak for din flotte anmeldelse, den er vi glade for. God vind med dine fremtidige forandringsprojekter.

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus. Josephine var rigtig godt til at lære fra sig på en god måde.

Hej Charlotte,
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse. Vi håber på at se dig hos Mannaz igen.

Andrea fra Mannaz.

Gode kurser

Gode kurser, kan anbefales.

1 czerwca 2023

Hej Vicky,
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Vi håber du får glæde af dine nye kompetencer og at vi ser dig hos Mannaz igen en anden gang.

Charlotte fra Mannaz.

Fantastisk underviser

Fantastisk underviser, god gennemgang af pensum

Hej Eric,

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for.
Vi håber, du får stor glæde af dine nye kompetencer, og at vi ser dig en anden gang hos Mannaz.

Prince2 projektleder kursus

Jeg har haft muligheden for at tage et Prince2 kursus igennem Mannaz. Meget professionelt hele vejen igennem, med både info, materiale samt kursus sted.
Vil klart anbefale det til andre.

Hej Asma,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du har haft en god oplevelse. Vi håber, du allerede nu har en masse gavn af dine nye kompetencer.

Rigtig godt kursus

30 maja 2023

Hej Christoffer,
Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet og absolut anbefalelsesværdig

Virkelig godt kursusforløb af høj kvalitet og med engagerede undervisere. Jeg vil klart gå til Mannaz for fremtidige kurser - har faktisk allerede booket det næste.

25 maja 2023

Hej Julie,

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Dejligt at du allerede har bestilt dit næste kursus. Vi ses snart igen.

Charlotte fra Mannaz.

Oceniono na 5 z 5

Mannaz Lederuddannelsen er et af de bedste kursus forløb jeg har været på. Alt var relevant og kunne tages direkte med hjem i virksomheden og bruges.
Meget dygtige undervisere og super service fra projekt koordinatoren på kurset. Meget fine lokaler.

25 maja 2023
Opinia niezależna

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris. Dejligt at høre alt var relevant og straks kunne bruges i virksomheden.
Vi håber at se dig hos Mannaz igen en anden gang.

Kompetent underviser

Deltog i konflikthåndtering. Charlotte er en meget komptetent underviser, og Mannaz' kursuslokaler ligger dejligt centralt i København.

17 kwietnia 2023

Odpowiedź od Mannaz

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.
Rigtig god dag.
Mannaz

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej