Stedet har en skøn atmosfære. Fra man træder ind i lokalerne i Farvergade, falder det en ro over én. Der er kredset for detaljerne - standarden er tydeligvis høj - de personer, der er ansat er super... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Relevante øvelser med kumulativt sigte, dygtig/engageret underviser. Savnede to ting. Reference Class Forecasting kunne godt have fået omtale. Og så synes jeg det kunne have været en fordel at have få... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Der var god mulighed for at spørge ind i pensum de steder hvor jeg arbejdsmæssigt havde havde særlige behov. Læreren var kompetent og var dygtig til at formidle. I pensum indgik et emne, som tog en d... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Farvergade 8, 2 sal, 1463, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Super professionelt planlagt, og afholdt. Fantastisk underviser, og forholdende var helt i orden, som de plejer. Kan kun anbefale Mannaz kurser.

Odpowiedź od Mannaz
Generelt et godt kursus med gode undervisere, hvor vi kom godt rundt i diverse trends inden for ledelse Ærgerligt at vi kun var seks kursister. Et forhold, der betød, at diverse gruppeaktiviteter uden direkte facilitering af Mannaz ret hurtigt røg i mere eller mindre dødvande. Måske også fordi vi var meget forskellige.

Odpowiedź od Mannaz
Godt kursus i projektledelse med en god underviser

Odpowiedź od Mannaz
Super godt og relevant kursus.
Dejlige omgivelse og en fantastisk underviser

Odpowiedź od Mannaz
Jeg synes kurset var relevant, underviseren nærværende og fagligt stærk, samt god til at give relaterbare eksempler og holde opmærksomheden fra eleverne med humor.

Odpowiedź od Mannaz
Dejligt kursussted og fantastiske undervisere, der skabte fællesskab og et godt læringsrum. Fagligt stærkt undervisningsindhold og gode læringsspring. Kan kun anbefale.

Odpowiedź od Mannaz
Super god underviser, som gav mange gode pointer om det virkelige projektliv.
Der blev skabt en tillidsfuldt rum, hvor der var plads til alles tanker og refleksioner.
Mange gode værktøjer, og en god relation til virkeligheden. Jeg glæder mig til næste modul i Projektlederuddannelsen hos Mannaz.

Odpowiedź od Mannaz
Dygtig underviser både til formidling og med stor faglig viden.
Gode rammer for undervisningen og god forplejning

Odpowiedź od Mannaz
Jon er en fremragende og inspirerende underviser, som omdanner teori til praksis på en meget håndgribelig måde. Jon er super dygtig til at bringe kursusdeltagerne i spil, på aktuelle problemstillinger fra vores organisationer og giver os muligheden for at dygtiggøre os inden for feltet.
Mine bedste anbefalinger til dette kursus.
Dog kunne kursusmaterialet, som bliver fremsendt inden modulerne godt være mere tidsvarende og aktuelt i forhold til undervisningen. Det kunne godt hænge bedre sammen.
Men meget taknemmelig for at Jon ikke gennemgik slides slavisk, men gjorde undervisning levende og to the point.

Odpowiedź od Mannaz
Virkeligt værdifuldt kursus. Kursets underviser Jon, havde enormt meget praktisk erfaring, som han kunne trække på og dele med os kursister. Teamet syntes oplagt og undervisningsformen var meget praksisnært og håndgribeligt.

Odpowiedź od Mannaz
Meget relevante emner der ligger under Leder for Ledere, fin balance mellem teori, praksis, og relevante eksempler. Kæmpe fan af både kursus og underviser!

Odpowiedź od Mannaz
Niveauet i kursusmaterialet var for lavt i forhold til mine forventninger. Eksempelvis henvises der i kursusbeskrivelse til en test i egen konfliktstil, hvilket gav indtryk af dybtgående behandling af og afsæt i kursistens personlige konfliktstil, men testens omfang var under 5 min. og den videre bearbejdning heraf var ikke omfangsrig. Derudover var kurset i høj grad præget af kursisternes refleksioner, hvilket jeg fandt på bekostning af mere og gerne bedre undervisningsmateriale. Det var dog min opfattelse, at de fleste øvrige kursister var godt tilfredse med både indhold og forløb.

Odpowiedź od Mannaz
God lærer, god gruppe arbejde og gode eks fra den virkelige verden.
Jeg vil anbefale Mannez til andre

Odpowiedź od Mannaz
God information om kurset. Gode faciliteter på kursusdage. God forplejning.

Odpowiedź od Mannaz
God underviser - dejligt med praktiske eksempler og dialog deltagerne imellem.

Odpowiedź od Mannaz
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.