Mannaz Recenzje 197

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Stedet har en skøn atmosfære. Fra man træder ind i lokalerne i Farvergade, falder det en ro over én. Der er kredset for detaljerne - standarden er tydeligvis høj - de personer, der er ansat er super... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Relevante øvelser med kumulativt sigte, dygtig/engageret underviser. Savnede to ting. Reference Class Forecasting kunne godt have fået omtale. Og så synes jeg det kunne have været en fordel at have få... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Der var god mulighed for at spørge ind i pensum de steder hvor jeg arbejdsmæssigt havde havde særlige behov. Læreren var kompetent og var dygtig til at formidle. I pensum indgik et emne, som tog en d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Generelt et godt kursus med gode undervisere, hvor vi kom godt rundt i diverse trends inden for ledelse Ærgerligt at vi kun var seks kursister. Et forhold, der betød, at diverse gruppeaktiviteter uden... Zobacz więcej

1. Kurs
  2. Kariera i edukacja
  3. Szkoła informatyki
  4. Konsultant
  5. Centrum edukacyjne

O Mannaz

Napisane przez firmę

Mannaz er en international konsulent- og kursusvirksomhed, og blandt de største udbydere af organisationsudvikling, lederudvikling, talentudvikling og forandringsledelse. Vi er blandt de førende rådgivere inden for bl.a. diversitet og inklusion, bæredygtighed, systemisk tilgang, Inner Development Goals og Buurtzorg.

Vi har kontorer i København, Aarhus, London og Malmø. Mannaz betyder menneske og vi gør en dyd ud af at sætte mennesket i centrum i vores opgaveløsning.

Vores team er sammensat af mere end 400 eksperter, konsulenter og facilitatorer, og vi arbejder med mange af verdens største og mest komplekse organisationer.

Hos Mannaz ved vi, hvordan organisationer udvikles kompetent, empatisk, og effektivt. Vi vil gerne bringe den viden videre. Skabe resultater og forandring – med mennesker og for mennesker – igennem træning, organisatoriske processer og rådgivning.

Vi arbejder bl.a. med ledergrupper, teamorganisering, tværfagligt samarbejde, projektledelse, organisatorisk forandring, procesfacilitering, kulturudvikling og gode arbejdsfællesskaber. Og endelig løser vi opgaver inden for bl.a. skole- og uddannelsesområdet, beskæftigelsesindsatsen, sundhedsområdet og ældreplejen. Vores kunder er både private og offentlige virksomheder samt organisationer. Vi tilbyder både standard kursusforløb og skræddersyede konsulentydelser.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Behagelig atmosfære

Behagelig atmosfære. Venlig personale. Virkelig inspirerende underviser.

9 września 2025

Hej Niels,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi håber at se dig på gangene igen hos Mannaz.

Oceniono na 5 z 5

Mulighedsskabende, stærke og brugbare teorier

Kurset om regenerativ ledelse var meget inspirerende. Det var bygget op med god tid til refleksion og en god balance mellem teori og oversættelse til egen hverdag. Kæmpe anbefaling herfra.

18 września 2025

Hej Stine,
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og anbefaling, tak skal du have. Det glæder os at høre at du har været glad for kurset.
Vi håber at se dig hos Mannaz en anden god gang.

Oceniono na 4 z 5

Proceskonsulent udd. et givende kursus

Et kursus forløb, hvor jeg gennemgik en stor personlig udvikling. Godt tilrettelagt kursusforløb. Gode faciliteter og lokaler i Favergade 8. God forplejning. Dygtige. kompetente og engagerede undervisere. Det er et kursus hvor der er rigtig meget at komme efter, der er gode værktøjer til at flytte mennesker og andre til at komme ind bagved den enkelte og organisationen og herigennem opnå forståelse.

16 września 2025

Hej Poul,
Mange tak for din anmeldelse, den værdsætter vi. Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse af proceskonsulentuddannelsen hele vejen rundt.

Alt var godt

10 września 2025

Hej Natasha,
Det glæder os at høre at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber at se dig hos Mannaz igen.

Oceniono na 1 z 5

Hej,
Vi er kede af din anmeldelse og vil meget gerne høre en uddybelse, som du er velkommen til at sende til aod@mannaz.com.
Du må have en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kursus ved Mirja!

Fantastisk kursus ved Mirja. Inddragende og aktivt. Jeg har virkelig lært meget :-) Tak!

12 września 2025

Hej Camilla,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Skønt at høre du har været glad for Mirja som underviser og har lært meget.
Vi håber at se dig hos Mannaz igen i fremtiden.

Faglig kompetent

Faglig kompetent, nærværende instruktør/underviser

4 września 2025

Hej Rikke,
Fedt at høre du har været glad for din underviser på kurset.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber at se dig hos Mannaz igen, en anden gang.

Inspirerende og brugbart

Godt, inspirerende og brugbart. Engageret underviser, der løbende tilpassede indholdet, så det hele tiden var relevant. Vi var kun 4 deltagere, hvilket var en stor fordel.

29 sierpnia 2025

Hej Tani,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre du har fået en masse brugbart ud af forløbet. Det er vi glade for.
Vi håber snart at kunne byde dig velkommen hos Mannaz igen
Charlotte - Mannaz

Et fantastisk forløb

Et fantastisk forløb, hvor engagementet blev udfordret fra første dag.
Selv forløbet af de første dage, inspirerede mig til at bruge metoden i mit eget job.
Lærte en masse redskaber om strategisk ledelelse, personlig ledelse.
Og har fået et fantastisk netværk samtiddig

5 września 2025

Hej Per,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Hvor er vi glade for at læse, hvilken stor værdi det har givet dig, og at du allerede fra de første dage kunne bruge metoden i praksis.
Held og lykke fremover.
Charlotte - Mannaz.

Meget inspirerende

Meget inspirerende, med en veloplagt underviser og med kursister der ikke var bange for at give en del af sig selv.

2 września 2025

Hej Elin,
Tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for. Dejligt at læse at du er blevet inspireret.
Vi håber at se dig hos Mannaz igen en anden gang.
Charlotte - Mannaz

Oceniono na 5 z 5

Kurset i strategisk kommunikation var…

Kurset i strategisk kommunikation var sindsygt godt og lærerigt. Dygtig og sjov underviser og rammerne i Mannaz huset var bare virkelig skønne :-)

29 sierpnia 2025

Hej Mette,
Skønt at høre at du synes kurset var godt og lærerigt, samt at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt.
Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Dygtige undervisere

Dygtige undervisere, anderledes m hands on øvelser - tiden flyver afsted. Gode lokaler og godt traktement.

27 czerwca 2025

Hej Nina,
Fedt at høre at du har været glad for vores undervisere og har haft en god oplevelse hele vejen rundt, så tiden er fløjet afsted. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber at se dig hos Mannaz igen.

Kun positive oplevelser

Jeg har været på projektleder-kursus to gange hos Mannaz, og det har begge gange været en meget positiv oplevelse. De arbejder professionelt, er gode til at kommunikere før, under og efter kurset, og det faglige indhold på kurserne har været godt. Derudover har de nogle dygtige undervisere ansat. Jeg kan kun anbefale at tage et kursus gennem Mannaz.

27 czerwca 2025

Hej,
Vi er super glade for din flotte anbefaling og din begejstring for vores projektlederkurser du har deltaget på. Tusind tak for din fine anmeldelse, den er værdsat.
Vi håber at se dig hos Mannaz endnu en gang i fremtiden.

Høj faglighed

Høj faglighed, dynamisk og lærerigt kursus.

26 czerwca 2025

Hej Pia,
Fedt at høre at du har været glad for kurset hele vejen rundt. Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi pris på.
Vi håber at se dig hos Mannaz en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Undervisningen var virkelig godt…

Undervisningen var virkelig godt planlagt og videreformidlet.

24 czerwca 2025

Hej Alba,
Skønt at høre at du har været glad for undervisningen på kurset. Vi sætter stor pris på din anmeldelse, tak skal du have!

Super god underviser

Super god underviser. Han gav en stort indblik i HR og gav gode redskaber til dagligdagen.

Hej Tina,
Tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt at høre du fik en masse gode redskaber med tilbage til dagligdagen.

Coaching kursus modul 1-3

Har været på et fantastisk coachingkursus, som jeg vil anbefale alle med den mindste smule interesse for kommunikation.

20 czerwca 2025

Hej Anne,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling, det er vi super glade for.

Top professionelt!

Top professionelt fra første møde til undervisere, materiale til stederne kursusforløbet blev afholdt.

Hej Jan,
Tusind tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi håber snart at se dig hos Mannaz igen.

Utroligt velgennemført kursus🤩

Sebastian Balling - ikke hele SOSU Nykøbing 😅😅
Utroligt velgennemført kursus🤩

Lærerigt
Personudviklende
Analogt through and through 🥳

Inspirerende og medlevende instruktør Mirja🤩🥳

Hej Sebastian,
Vi er glade for at høre om din begejstring omkring kurset og vores underviser Mirja!
Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse.
Vi håber at se dig hos Mannaz en anden gang i fremtiden.
Mannaz

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej