1. Dom i ogród

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har Danmarks største udvalg af møbler fra Cane-line og Sika-horsnaes.

3,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Et Nardi- havebord 80x80 kunne ikke…

Et Nardi- havebord 80x80 kunne ikke samles grundet smeltet plastik i krydssamlesporet.
Det ville man ikke acceptere og påstod ovenikøbet, at man havde flere borde, der manglede 3mm i at nå sammen.
Rigtig træls negativ samtale - opfattet som meget dårlig kundeservice.

6 maja 2026

Min mand og jeg fik 0 service

Min mand og jeg fik 0 service. Vi var i butikken i ca. et kvarter. Der stod en ældre dame bag skranken. Hun værdigede os ikke et blik. Hun hilste ikke, kiggede ikke på os, intet. Manden præcis det samme. Vi gik forbi dem 2 gange. Helt tæt på. Der var ikke andre kunder i butikken, så de var ikke optaget af andre.
Vi kørte i Ingvard Christensen i stedet, og fik den fineste betjening.

1 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Bestilte solvogne som ikke var på lager, blev spurgt til om jeg ville anulere ordren eller vente ca. 3 uger.
Jeg valgte at vente på varen.
Da varen skal leveres er der bøvl med transport firmaet, her hjalp Claus fra Manillehuset og har ydet en super support

15 kwietnia 2026

Flot service fra Manillahuset

Købte to havestole der skulle leveres til min far som en overraskelse. Skrev en note til bestillingen og spurgte om de ville sætte en seddel på kassen med en personlig besked. Det gjorde de, og jeg synes virkelig det var flot service. Jeg er en meget tilfreds kunde.

8 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Hurtigt levering og god kundeservice.

Hurtigt levering og god kundeservice.
Min bedste anbefaling.
Vi ringede til butikken en onsdag for at spørge, om de kunne hjælpe med levering af en vare om fredagen. Vi fik oplyst, at det kunne de helt sikkert. De kunne ikke nå at sende samme dag, da GLS var lige på trapperne.
MEN næste dag kom min pakke ind af døren, samtidig med, at jeg modtager en mail med beskeden om, at de havde fundet en billigere forsendelse. Sådan kan det gøres! Jeg er yderst tilfreds - tak for det.

27 czerwca 2025

Dårlig og arrogant kundeservice

Købte to emballerede caféborde hos Manillahuset i Aarhus. Da vi pakker dem ud, kan vi desværre konstatere, at der er ridser på begge bordplader. Den ene havde dog kun to små ridser, så det valgte vi at acceptere. Det andet var voldsomt ridset, så vi sendte billeder af det, sammen med en reklamation, til Manillahuset. Vi blev noget overraskede over svaret som lød: "Producenten siger en bordplade ikke kan forlade fabrikken med ridser"...
Vi svarer så efterfølgende at "det jo ikke ændrer på at vi har modtaget ridsede bordplader"....
Vi kontakter så Manillahuset telefonisk, men bliver desværre bl.a. mødt med spørgsmålet: "Har I samlet bordene med bordpladen nedad?"
Det kan vi helt afvise, da det ikke er første gang vi samler sådan et bord....(vi købte for et par år siden, et cafebord magen til, samt 14 stole hos Manillahuset).
Det sidste svar vi får på mail er: "Da det ikke er fabrikken og ej heller mig (Manillahuset) der har forvoldt skaden, ved jeg ikke hvad du vil have jeg skal gøre...., men jeg har en ny bordplade du kan købe...."
Så i stedet for at anerkende at vi har modtaget bordplader med ridser, vil Manillahuset åbenbart hellere antyde at vi selv har lavet ridserne, og derefter i øvrigt tilbyde os at vi selv kan købe en ny........?
Så et godt råd til andre kunder må være:
Køb ikke noget her, medmindre du har pakket det ud og kontrolleret det først.........

24 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig service ifm reklamation…

Meget dårlig service ifm reklamation over havebord. Handler der aldrig igen.

22 sierpnia 2024
Logo manillahuset

Odpowiedź od manillahuset

Hej Kirsten - Vi behandler alle reklamationer meget seriøst. Såfremt dit bord er defekt, er du velkommen til at rette henvendelse til os i butikken på 86222488 eller på info@manilla-aarhus.dk
når du har købt et havebord af træ, vil det kræve vedligehold, som også forklaret i mail til dig. Dette betegnes ikke som en defekt og er ikke reklamationsberettiget, men er blot normalt med træmøbler som stilles ude. mvh manilla-huset Egå.

Fantastisk service

Fantastisk service. Etter mange ukers søk, og mange telefoner til utallige bedrifter i Spania, Norge og Sverige uten at noen kunne skaffe 6 spesifikke stoler tok vi kontakt med Manillahuset. Etter kort tid hadde Claus ordnet med stoler, og fikset frakt til Spania. Veldig god service….🙏🙏🙏

5 lipca 2024

Fantastisk service

Forretningen har mange lækre ting.
Havde engang købt en Fermob havebænk, hvor jeg nu havde mistet en lille sort gummiprop. Den havde Claus en magen til liggende i forretningen, og sendte den uden beregning med posten.
Meget fin service og 1000 tak

22 kwietnia 2023

Super service!

Vi er både meget tilfredse med de møbler, som vi har købt, og den service, som vi har oplevet før, under og efter købet. Vi handler helt sikkert igen her.

26 maja 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej