Bekæmpede hvepsebo
Bekæmpede hvepsebo. Rykkede ud på en søndag til en fin pris. Foreløbig har vi en masse døde hvepse. Satser på vi ikke hører mere til det bo - ellers lover Malling Multiservice garanti på arbejdet.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dygtige og flinke folk, som kom præcist til tiden. De satte markise med fjernbetjening op og skulle trække strøm hen over loftet. Meget fint resultat. Og ok pris. Kan kun anbefale.
Vi havde besøg af jeres lærling - hed han Mads? Han var yderst kompetent, meget høflig og venlig og meget, meget omhyggelig med sit arbejde, gav sig god tid og det var meget professionelt udført. Vi er på alle måder yderst tilfredse.
Skulle have lavet el + spot i køkken samt ny eltavle i bryggerset.
Super flinke, dygtige svende og lærlinge. Lydhøre samt havde gode indput til hvordan alt kunne løses.
Virkeligt flot resultat 5 ud af 5 fra mig.
Fantastisk service / søde medarbejdere / kom præcis til aftalt tid / varm anbefaling herfra 🙏
Stor tilfredshed med Malling Elservice herfra.
Vi skulle have sat spots op flere steder i huset, og det fungerede bare.
Rådrigning og eksekvering spot on!
Aldrig oplevet før - en håndværker, der kommer præcis til aftalt tid :-) !
Med et stort smil stod Markus klar til at montere nogle udvendige kontakter. Og ikke bare var han præcis, men også kompetent og hurtig.
M.vh. Kate
Fået installeret ventilation i kælder. Fin service hele vejen fra aftale om installation til færdig udførelse. Et firma hvor service og troværdighed er i top.
Malling Elservice er ganske imponerende. For det første tager de telefonen, første gang den ringer !!
For det næste har de også tid til at lave det ønskede arbejde, indenfor den tidsramme jeg har i tankerne. For det tredje husker indehaveren mit navn ved ankomst !.
Derudover er arbejdet udført til punkt og prikke og fuldt tilfredsstillende, til en pris som også ligger indenfor forventningen.
Brug dem. I bliver kun glade og tilfredse.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.