Meget grundig vejledning og flot service. Skulle bruge malingen samme dag, og de kørte ud med den til mig uden omkostninger.
Reakcja na opinię
Helt fantastisk service og hjælp! Vi har været forbi Maling.dk på Vesterbrogade flere gange, og fået kyndig og meget venlig rådgivning fra Peter. Det gælder både køb af maling, udstyr og gode tips til... Zobacz więcej
Blev betjent af Peter på islandsbrygge butikken - aldrig fået så professionel og hjælpsom service- helt enestående. Guidede mig omkring filtopsætning og spartling. Jeg vil sende Peter en tanke, hver... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kanon god service og en masse brugbare tips og tricks! Peter var super venlig og gav os gode tips til maleprocessen, og det er meget værdsat. Stor anbefaling til alle at komme forbi, hvad end det er i... Zobacz więcej
Køb Maling, Vægbeklædning & Kunstnerartikler direkte på nettet - eller kig ned i en af vores butikker og find de samme varer til de samme konkurrencedygtige priser. Som vi siger: Vi skal være grønne, miljøbevidste og innovative - Levere produkter til skarpe billige priser og give den professionelle vejledning som giver det bedste resultat
Nørrebrogade 18 B, 2200, København N, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg har været nede og blande to farveprøver, og beslutter mig så for at gå med den ene af farve prøverne, jeg går ned køber 10 liter med den NCS farvekode jeg tror godt kan lide, jeg kommer hjem maler og ser at den slet ikke stemmer over ens med den farve prøve jeg har på væggen i forvejen, jeg går ned i butikken dagen efter og får at vide at fejl sker og det kan jeg ikke få penge tilbage for, jeg kan der imod få hældt 10 liter hvid maling ned i den spand jeg har købt for at tynde den ud, hvilket slet ikke gør det bedere for mig fordi jeg har ingen ide om hvor meget lysere den bliver af det. Så spørg jeg om det kan passe at jeg skal komme frem og tilbage med den spand og få maling hældt til og fra indtil jeg er tilfreds, og der er svaret ja. For så ikke at nævne deres dybt ubehagelig tone de havde over for mig og snakket til mig som det var mig der havde lavet en fejl
Butik: Amagerbro

Odpowiedź od MALING.DK
Lyver om prisen på maling.
sagde at jeg fik rabat på maling og når jeg ser priser på nettet er det billigere andre steder, uden rabat

Odpowiedź od MALING.DK
Har netop købt maling på Islands Brygge afdelingen og sikke en herlig hjælp og service. Både god hjælp til farvevalg, metode og fremgangsmåde, og da jeg så ikke kan bære mine køb hjem, så stikker de da lige forbi med en hjemmelevring uden beregning. Det var jo lige i lokalområdet! Tusind tak! Bruger selvfølgelig altid lokale butikker, men her er det bare ekstra godt!!

Odpowiedź od MALING.DK
God service- her forstår de en god kundeoplevelse. Havde købt for meget maling, hvis skyld det var var underordnet. De tog det tilbage selvom det var en blandingsfarve. God stil

Odpowiedź od MALING.DK
Super fin service og kommer gerne tilbage 👌

Odpowiedź od MALING.DK
Super godt service og understøttelse med udvalg af materialer.

Odpowiedź od MALING.DK
God service og super behandling og hjælp. Meget kompetent medarbejder
Jeg havde en overordentlig god oplevelse hos Maling.dk på Nørrebrogade i København. Alexander Ydede god service, vejledning og leverede malingen til kantstenen samme dag. Jeg købte maling til at male en lejlighed fra top til tå, og malingens kvalitet var helt i top. Jeg var særligt godt tilfreds med udvalget af malinger hvor der er fokus på både indeklima, miljø og sundhed. Klart en anbefaling værd!

Odpowiedź od MALING.DK
iorden hele vejen rundt. havde problemer med webshoppen, fangede dem på telefon, og fik lagt ordren, med levering med GLS. herefter ringede de og spurgte om de ikke bare lige skulle stikke forbi med det en aften når det passede mig. piv sød og venlig betjening og præcis de produkter jeg havde bestilt, til en rigtig fornuftig pris.

Odpowiedź od MALING.DK
Fantastisk service, fagråd og hjælpsomhed. Hele indkøbet leveret til hjemmeadresse inden for 90 min.

Odpowiedź od MALING.DK
Maling.dk har hjulpet os sikkert igennem et større renoveringsprojekt med virkelig kyndig vejledning og fantastisk god og fleksibel service. Gode priser, kvalitetsprodukter og altid venlige medarbejdere hos vores lokale Nørrebro-forhandler, hvor de giver sig god tid til at vejlede ordentligt. Stor anbefaling.

Odpowiedź od MALING.DK
Maling.dk Godthåbsvej yder altid den bedste service, når man er i nød. De er både kompetente og ekstremt nærværende, og det er en sand fornøjelse at bedr om hjælp hos dem hver gang man er i tvivl om materialer mm. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling hvis man som jeg sætter stor pris på et sted som tager sig tid til kunden, så man føler at man kan gå derfra med det helt rigtige produkt i hånden.
Stor ros og tak for jer.
Vh Nicklas

Odpowiedź od MALING.DK
Jeg har gennem et par år handlet jævnligt hos Maling.dk på Islands Brygge, og bedre service kan man simpelthen ikke få:-) Særligt Marcus har været der for mig med løbende vejledning i forbindelse med mit malerarbejde af to lejligheder. Jeg vil sige i al beskedenhed at jeg er blevet en ganske dygtig maler, uden tvivl på grund af den formidabel gode undervisning, jeg har fået. Marcus er helt utrolig kreativ med farvelære, og det har betydet at jeg har fået et fantastisk hjem, der ikke bare er hvidt og gråt, men eksperimenterende ud i elfenben, lyseblåt, bonderoserosa mm. Med andre ord har Maling.dk løftet mig til et højere plan med malerarbejdet der omfatter meget mere end bare at male. Det er blevet min hobby, hvor den ene opgave afløser den anden og guleroden er et fantastisk flot resultat. I øvrigt er malingen af bedste kvalitet, og nem at arbejde med, ligeledes gode priser. VÆLG Maling.dk når du skal svinge penslen. Butikken har i øvrigt alt lige fra støvsuger poser til pærer og alt hvad der hører til rengøring af hjemmet.
Mvh Christina

Odpowiedź od MALING.DK
God og kompetent vejledning af dagens ekspedient på Amagerbrogade.
Jeg var oprindeligt på vej i Røverkøb, men opdagede Maling.dk på vejen og gav dem et skud først, hvilket jeg var glad for.
Ekspedienten gav sig god tid til at rådgive og hjælpe mig med det rigtige farvevalg til formålet, og jeg fik endda malingen til en god pris, så det stemte overens med mit budget.
Nu glæder jeg mig blot til at se resultatet af dagens køb :-)

Odpowiedź od MALING.DK
Maling.dk på Islandsbrygge har ydet en super service. Jeg købte en forkert maling hvorefter de imødekom mig og hjalp med at få det rigtige resultat som jeg ønskede. Det er noget man ikke finder hos de større kæder.

Odpowiedź od MALING.DK
Vanvittig dårlig service. Besøgte Maling.dk på Amagerbrogade og havde den dårligste oplevelse. Den mandelige ekspedienten sad bare på sin computer bag disken og svarede enorm flabet tilbage som om jeg var idiot, når jeg prøvede at spørge om hjælp. Gå aldrig herind - Røverkøb på Amagerbrogade på den anden side af gaden har til gengæld den bedste service. Gå herind i stedet for!

Odpowiedź od MALING.DK
Vi var forbi Maling.dk på Godthåbsvej og sikke en service! Vi fik den bedste rådgivning af Marcus, som virkelig kunne sit kram. Han var super til at kombinere farver og spore sig ind på vores farve behov.
Vi kommer tilbage når stuen skal males!

Odpowiedź od MALING.DK
Maling.dk har de mest kompetente, søde og hjælpsomme medarbejdere! Jeg føler mig altid i gode hænder hos dem og får altid god og grundig vejledning.
Maling.dk kan især være stolt af deres medarbejder Marcus, som virkelig er indbegrebet af god service! Han gik above and beyond for at hjælpe mig med at finde ud af, hvordan jeg bedst muligt kunne rense træ på en kommode. Stor stor anbefaling herfra - og særligt stor ros til Marcus.

Odpowiedź od MALING.DK
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.