Nemt at finde rundt på siden, mange søgemuligheder. Og hurtig levering. Eneste dårlige var at billederne ikke helt lever op til forventningerne - jeg bestilte to typer stof som så ud til at matche i f... Zobacz więcej
jeg kan lide at surfe rundt blandt alle de skønne stoffer og mønstre. Jeg savner dog en søgefunktion, der kunne hjælpe mig, som syr patchwork. Nemlig en funktion der kunne søge efter farver. Det ville... Zobacz więcej
NEver got my things and co has disappeared and no refund.. Scam
Jeg købte flere produkter, men oplevede desværre, at billederne var anderledes end virkeligheden. Det betyder utroligt meget når man skal købe stof på nettet - så ønsker man også, at det matcher!
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kan du lide at sy - er du vild med sjovt og lækkert stof - stort udvalg i metervarer - alexander Henry Amy Butler Robert Kaufman Michael Miller og Echino.
Vejlands Allé 69, 2300, København S
- +45 25567787
- info@malika-rosa.dk
- www.malika-rosa.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ganske enkelt et dejligt sted at handle :)
Kan ikke sige det bedre, men et rigtig dejligt sted at handle, med rigtig mange sjove og fine stoffer at vælge i mellem :)
Hurtig og fin levering :-)
Fint sortiment, jeg savner kun hørstoffer, vi er jo nogle voksne børn, der også syer til os selv !
Super hurtig og venlig service
Hurtig besvarelse af mail - meget venlig og kompetent - hurtig levering. Ingen problemer!
FEDT STED AT HANDLE
Super god service og lynhurtig levering af rigtig flotte varer. Handler her bestemt gerne igen. 👍👍
Jeg synes ikke at produktet lever op til hvad der blev præsenteret på hjemmesiden
Da jeg var inde at lede på under puf puder, så præsentationen af hæftet ud som om der var min. 2 forskellige modeller af forskellige puder. En lav rund og en lidt højere kantet.
Der er kun en model - hvilket jeg ikke forventede.
Perfekt
Nem handel, hurtig levering og som altid når jeg handler hos Malika & Rosa, fantastiske varer!
Nemt og hurtigt......
Sendte bestilling, blev ringet op da man var usikker på leverings adresse, dagen efter modtog vi varen.... THUMS UP ;)
Fantastisk service
Den bedste og hurtigste service - man overhovedet kan tænke sig.
Super sted at handle - gør det gerne igen.
Lækkert stof
Jeg har handlet flere gange hos jer og syntes at det stof jeg har bestilt er helt suverænt + det er klippet helt perfekt tak for det !!!
Fantastisk betjening og skønne stoffer
Altid god betjening og virkelig lækre stoffer med dejlige print
Let overskuelig hjemmeside.
Man føler sig tryg ved at handle med Malika og Rosa. Kvaliteten er i orden det ved man og stoffet er pænt.
Alt gik som det skulle
Det var smadder let og hjemmesiden giver et rigtig fint billede af, hvad man kan få - og man kan få alt muligt flot stof.
God men ikke tilfredsstillende
Har i en masse fede og lækre produkter, desværre kunne i bare ikke skaffe det jeg skulle bruge. Det er åbenbart vanskeligt at få bredriflet fløjl. Men det er jo ikke jeres skyld at leverandøren ikke kan levere. Bare lidt ærgerligt når jeg nu havde set i havde haft det.
Veldig fornøyd:)
Godt utvalg, gode priser, og rask levering. Derfor endte jeg opp med å bestille fra Danmark. Jeg liker at en kan bestille enheter og ikke metervis. Dette er forskjellen fra norge's nettsider og denne. Takk:)