Malerlager Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har gennem +10 år været kunde hos Malerlager.dk og bruger udelukkende dem til det vi skal have malet på vores ejendom. De har reddet mig flere gange med bl.a. gamle toningskoder, så vi kunne ma... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fin tlf vejledning fra butikken inden online bestilling af maling. Levering til døren i løbet af 3 hverdage. En lille velsmagende chokolade hilsen, samt rørepinde var vedlagt. Jeg kan anbefale at hand... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Og fik endda en besked fra en medarbejder om mandagen som spurgte om fragtmanden måtte stille det udenfor døren hvis jeg ikke var hjemme når de kom. Super service... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service, de ringede til mig få timer efter, fordi jeg havde glemt at skrive hvilken farve bejdse jeg skulle have, så de ville lige sikre sig de sendte det rigtige. Jeg fik mine ting dagen efter... Zobacz więcej

1. Dostawca farb

Napisane przez firmę

Din lokale farvehandler på nettet!

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

373 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

En af mine vare lå ikke på lager, så jeg fik et opkald kort tid efter købet, med besked herom og hvornår jeg kunne forvente leveringen, hvilket var to dage efter. Smadder go service og lynhurtigt levering.

26 lutego 2022

Odpowiedź od Malerlager

Vi er rigtig glade for at høre du er tilfreds med vores service og leveringstid!
Tak for anmeldelsen :-)

Super handelsoplevelse!

Super webshop, hurtig levering og rigtig gode produkter. Har handlet her flere gange og gør det også fremover. Kan kun varmt anbefales 🙂

16 lutego 2022

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at have dig som kunde igen en anden gang :-)

Oceniono na 5 z 5

Kendte ikke til Malerlager før nu og…

Kendte ikke til Malerlager før nu og kan klart anbefale dem. Fik bestilt en forkert maling og annullerede den på deres chat med det samme og hørte om den kunne bestilles i vådrumsmaling, da jeg ringede om morgen havde de helt styr på situationen havde annulleret ordren og sendt en mail, hvorfra jeg kunne købe den rette. God venlig service omkring det rette produkt og om den rette mængde maling og lynhurtigt levering. Absolut ikke sidste gang jeg handler ved malerlager.

30 grudnia 2021

Odpowiedź od Malerlager

Tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for du har været tilfreds med vores service og leveringstid :-)

Oceniono na 1 z 5

Har ikke modtaget varen,selv om den er…

Har ikke modtaget varen,selv om den er lovet i dag.der er gået 2døgn.

12 listopada 2021

Hej Jan,
Jeg beklager du ikke har modtaget pakken til tiden, hvor der har været problemer med forsendelsen. Håber du bliver glad for varen :-)

Hurtig levering!

Hurtig levering! :)

27 października 2021

Hej Michael,

Dejligt nemt og hurtigt

Dejligt nemt og hurtigt, især når man kender produkt og farve kode, og så bliver det afleveret lige ved døren

21 października 2021

Hej Marianne,

Fantastisk rådgivning billige priser

Fantastisk rådgivning billige priser. der er ingen grund til at gå andre stedet hen. os som ikke er de vilde gør det selv mennesker er virkelig godt hjulpet👍👍👍

12 października 2021
Opinia niezależna

Hej Søren,

Tak for din fine anmeldelse! :)

Nåååå, sådan gør man..:)

Jeg har på nuværende tidspunkt ikke bestilt noget maling. - men jeg har til gengæld fået en god behandling samt vejledning i forhold til hvordan jeg finder de rigtige farvekoder. Kan klart anbefale dem.

(har skrevet med en Kristoffer)

4 października 2021
Opinia niezależna

Hej Kevin,

Oceniono na 4 z 5

Jeg ville gerne have haft en faktura i…

Jeg ville gerne have haft en faktura i PDF format

20 września 2021

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Vi har nu gensendt en faktura til dig! Beklager at den første ikke nåede frem :)

Malerlager.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej