Malerfirmaetbv Recenzje 15

Virkelig ringe malerarbejde.
ikke afdækket
ridser i bordplade
ingen rengøring

har billede dokumentation og da jeg fremlagde det for indehaveren Brian, blev han sur og uforskammet og spurgte om det var fordi vi ikke havde råd til regningen.

hold jer langt væk

13 grudnia 2022

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Vi skulle have malet stern, udhæng og facader. God og grundig kommunikation med Brian Vesterå op til arbejdets start, hvilket gav tillid til firmaet, som vi ikke før har brugt. Han sendte 2 Polske “malere” ud som gik igang. Jeg spurgte dem om jeg skulle flytte trailer og skraldespande, men det var ikke nødvendigt, sagde de, for de skulle nok dække af.

Efter adskillige genbesøg var selve malerarbejdet tåleligt at se på, men:

Maling til kanter var elendigt udført. Både ved vindues- og dørrammer, samt ned mod træterrasse.

Alt omkring huset var smasket ind i rullestænk og malerklatter. På træterrasse, flisebelægning, trailer, skraldespande, nedløbsrør, tagrender, dørhåndtag, trappegelænder, dørtrin osv.

Efter lovning på at de nok skulle komme og rense af blev det et resultat hvor de havde “forsøgt” at rense af, men i stedet spredt klatterne endnu mere ud og brugt groft sandpapir på plastikskraldespandende, så de nu står med ridsede overflader der tager imod al snavs.

Jeg ville ønske man kunne vise billeder her, for de folk der blev sendt ud, var ikke uddannede malere eller havde ihvertfald ikke den mindste kvalitetssans eller håndværksmæssig stolthed.

3 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefale dette firma…

Kan ikke anbefale dette firma overhovedet. Har spartlet,filtet og malet min datter og svigersøn hus. Brian som ejer firmaet har aldrig selv haft en pensel i hånden. Da de fik tilbudet var det en flink og venlig Brian vi snakkede med som sagde han brugte lokale malere men ham de fik var fra Randers området 80 km væk så ikke særlig lokal. Det viste sig så at være en Polak og hans hjælper som også var Polak. Ikke noget at gøre med at de er fra Polen de har såmænd mange gode håndværkere men de 2 her tror jeg ikke har uddannelse som malere. Spartelarbejde var et være svineri og pudsning herefter var ikke bedre og efterfølgende opsætning af filt og maling var mange steder slet ikke i orden. Filt sad løs mange steder som blev lavet om flere gange nogle steder skar de bare filten af og spartlede over malet igen. Maleren var der 4 gange og lave om og flere steder blev det faktisk grimmere med tydelige slibespor på vægge. De havde holdt 10.000 tilbage indtil Maleren var færdig og efter sidste gang han var der skrev de til Brian at de synes det måske var rimeligt at de ikke skulle betale de 10.000 efter alt det besvær. Så var flinke Brian ikke så flink mere da han truede med advokat mm hvis ikke de betalte. De betalte de 10.000 for at slippe for mere besvær da de ikke orkede mere. Vi har siden hen selv rettet fuger i hjørner til og malet noget om om. Så jeg vil for alt i verden ikke anbefale dette firma til nogen. Måske vi bare har været uheldige med de malere han har brugt hos min datter og svigersøn men han burde måske have mere styr på dem han bruger.

11 marca 2022

Yderst rimelige priser

Yderst rimelige priser. Hurtig og pålidelig tilbudsgivning. God kommunikation gennem hele processen. Grundigt, samvittighedsfuldt og veludført arbejde (maling af hus og vinduer).

20 października 2021
Oceniono na 5 z 5

Maling af facader og træværk

Vi skulle have malet vores hus i Aalborg udvendigt, herunder pudsede facader og gavle. Vi indhentede derfor forskellige tilbud, og Malerfirmaet BV kom med det bedste tilbud, og tilbuddet blev detaljeret og professionelt gennemgået på video.
Malerarbejdet blev udført præcis i henhold til tilbuddet og på de aftalte datoer. Hele forløbet var superprofessionelt, og resultatet var endnu bedre, end vi havde forestillet os.
Malerne der kom ud var flinke, imødekommende og meget kompetente. Efter endt arbejde ryddede de pænt op efter dem selv.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Vi vil klart bruge Malerfirmaet BV igen.

10 września 2021
Oceniono na 5 z 5

Pålidelige, omhyggelige og søde. Helt perfekt.

Brian og hans folk vare bare så omhyggelige og søde, da de malede min svigermors lejlighed. Alle aftaler blev hold og det færdige arbejde var helt perfekt. Det var en stram deadline, for vi havde få dage fra hun kunne komme ind i lejligheden til hun skulle være ude af sit hus. Men det hele klappede - ikke mindst takket været Brians forståelse og fleksibilitet. Varm anbefaling herfra.

7 września 2021
Oceniono na 5 z 5

Vi havde en rigtig god oplevelse med…

Vi havde en rigtig god oplevelse med dem. De var hurtige til at kontakte os og vende tilbage til os. Rigtig god kommunikation med firmaet.

Malerne der var ude og male vores hus udvendigt gjorde det også rigtig godt. Godt humør og kvalitets-arbejde til de aftalte priser.

Jeg kan på det varmeste anbefale malerfirmaetbv.dk.

17 sierpnia 2021
Oceniono na 4 z 5

Fin oplevelse

Super fin oplevelse og flot resultat. Rigtig flink maler.

Dog fik vi ikke slebet ned efter hulmursisolering, så man kan desværre se de steder det er lavet

12 sierpnia 2021

Særdeles tilfredsstillende

Jeg har fået malet hus og sommerhus udvendigt af Malerfirmaet BV. Begge gange har der været rigtig god kommunikation fra malerfirmaets side, og småfejl er lynhurtigt blevet udbedret. I begge tilfælde er slutresultatet blevet særdeles tilfredsstillende.

11 sierpnia 2021
Oceniono na 4 z 5

Rigtig fint stykke arbejde

Havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med opgaveløsningen og planlægning op til.
Tingene blev talt igennem, og aftaler blev lavet. De ting der var aftalt blev lavet til tiden og kvaliteten kunne vi ikke sætte en finger på. Og specielt de ting der dukkede op undervejs (som der jo altid er), blev løst på en god og gennemsigtig måde. Så jeg vil klart bruge dem igen.

11 sierpnia 2021

Ringe oplevelse

Ringe oplevelse. Vi skulle have spartlet og malet lofter og vægge, men det hele sidder nærmest på vinduerne, karmene og dørene samt gulvet. Afdækning er vidst ikke noget de kender til.. og rengøring er åbenbart ikke inkluderet selvom der står i tilbuddet at se afdækker og rydder op efter sig selv.

26 lipca 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej