Malditoduendetattoos Recenzje

Dobra

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Igår var den bedste oplevelse jeg længe…

Igår var den bedste oplevelse jeg længe har haft hos en tatovør. 🥰
Så snart jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af en varme og venlighed, jeg ikke har oplevet andre steder.
Angel og Heidi er nogle enormt søde og empatiske mennesker, som udviser en enorm professionalisme, samtidig med masser plads til hjerterum og personlige snakke.
Angel har gjort arbejdet til perfektion og mere til. Han er utrolig kreativ og ser den mindste detalje. Er omsorgsfuld overfor sine kunder og der bliver sørget for en, så man får de nødvendige pauser.
Angels tatoveringsstil er gør at jeg kunne holde det ud, uden de store smerter jeg har oplevet før, for han er nænsom med nålen.

Jeg er SÅ glad for at valgte at komme hos dem, for det er absolut ikke sidste gang jeg vender tilbage. 🥰

4 maja 2026

En helt fantastisk oplevelse ved…

En helt fantastisk oplevelse ved Malditoduendetattoos i Ringsted.. Angel er fantastisk, hans kunsteriske hjerne har så mange forslag og ideer til den perfekte tattoo.. Han går ikke på kompromis med noget, alle detaljer af min nye tattoo er gennemtænkte og udført til perfektion..
Tusind tak for det fantastiske arbejde - jeg kommer helt sikkert igen..

12 września 2025

Verdensklasse Tattoo

Har efterhånden prøvet en del forskellige tatovører, men aldig oplevet en som Angel før. Uanset hvilke design eller udfordringer han står overfor, så klarer han det til UG+.
Han er med en' hele vejen og kan virkelig trylle med en nål. Aldrig har tattoovering været så smertefri som hos Angel. Han formår at aflæse ens hudtype og tilpasser tempo og dybde så man mærker minimum under han kyndige hånd. Absolut et besøg værd. Jeg kommer i hvertfald aldrig til at benytte andre mere.
Malditoduende tattoo har formået at bygge en shop hvor man føler sig velkommen og hjemme ligeså snart man træder over dørtærskel . Alle 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er velfortjent💪🏼

30 lipca 2025

Czy to Twoja firma?