Jeg købte en del maling hos malbilligt.dk i foråret 2018. Alt er gået fint. Henning Faber (ejeren) leverede personligt og var supergod til at besvare spørgsmål og andet. Der, hvor kæden hopper af nu... Zobacz więcej
Skulle bruge facademaling men vidste ikke farvekoden. Kontaktede Malbilligt sent aften ang. dette. Svar et kvarter senere. Kunne dog ikke finde farven i skemaet. Brian ringede tidligt morgen dagen... Zobacz więcej
WIN-WIN-WIN situation :))) Yderst konkurrencedygtige priser på kvalitets maling fra Jotun Lady. Ekstrem hurtig service - bestilte kl 19:30, ordren var afsendt 6:30 næste morgen! gratis... Zobacz więcej
Jeg ringede til Brian i dag, og forklarede ham hvorledes at jeg havde modtaget en spand maling, hvor låget var gået op under transport. Han tilbød prompte at jeg enten kunne få spanden krediteret... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Din farvehandler på nettet Billig maling i højeste kvalitet leveres af malbilligt.dk, der siden 2003 har været en førende leverandør af maling, træbeskyttelse og malervarer. På malbilligt.dk kan du bestille præcis den maling og træbeskyttelse, du har brug for og få det leveret dagen efter eller få dage efter. Hos os kan gør det selv “folket” købe den maling, vi selv bruger i vores malerfirma – dvs. produkter i topkvalitet. Gode råd og høj service er en selvfølge som Trustpilot vidner om. Vi handler kun med anerkendte producenter af malervarer og træbeskyttelse, fra norske Jotun, som er en af verdens førende maler producenter. Vi udvider løbende sortimentet af malervarer og leverer alt i malervarer fra pensler, over indendørsmaling til udendørsmaling og markedets bedste træbeskyttelse. Kendte maling produkter er Jotun Lady maling og Jotun Proff malingserien. Er der noget du savner i vort sortiment, så skriv os endelig en mail.
Solbakken 6, 3230, Græsted, Dania
- malbilligt@gmail.com
- www.malbilligt.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super professinelt
Lynhurtig ekspedition og varerne lever op til forventningerne.
Den ene af de spande maling jeg havde bestilt var punkteret under transporten. Jeg skrev til malbilligt.dk og kort tid efter blev jeg ringet op af en venlig person som straks fik arrangeret at jeg fik sent en ny spand som kom få dage efter :)
TOP TOP TOP SERVICE OG ABSOLUT ANBEFALELSESVÆRDIGT!
Kan varmt anbefale malbilligt.dk. Vi har ordret flere gange og super pålidelig levering som aftalt.
Vi laver alle fejl og det skete også i et enkelt tilfælde hos malbilligt.dk. I dette tilfælde mærkede vi et ægte engagement og absolut ingen problemer med at løse sagen.
Et godt eksempel for alle webshops og vi handler definitivt hos dem igen.
Mvh
Jan Holm, Odense
Kanon service og vejledning
Har kun gode ting at berette, her kan man roligt handle
Michell Vester
Rødovre
Tæt på perfekt
Billigt, professionelt og god maling. God service i alle sammenhænge Bortset fra at de havde lovet at bære malingen op, men kun bragte den til gadedøren.
Super service- hele vejen igennem
Bestilte råhvid maling, så jeg fandt ud af ikke matchede det jeg havde i tankerne, så ringede og fik byttet resterende maling til korrekte farve, det hele lå klar til afhentning på få timer.
Priser, levering (på første ordre) fungerer bare👍
Hurtigt og effektivt
- og med store besparelser :-)
Kan kun anbefales!
Fantastisk service!
Virkelig god oplevelse at handle hos Malbilligt.dk
Nemt, billigt, god rådgivning og hurtig levering
Meget mere er der ikke at sige. Det spiller bare hos Malbilligt.dk :-)
fungerer fint med personlig afhentning
helt ok og fejlfri ordreudførsel

Odpowiedź od Malbilligt
Rigtig god kundeservice
Har brugt Malbilligt de sidste 10 år, og altid været 100% tilfreds med varerne og råd og vejledning, og selvfølgelig priserne ikke at forglemme.

Odpowiedź od Malbilligt
Hurtigt og effektivt
Ikke alene har de gode priser, men også en høj grad af service. Jeg sendte en mail, fordi jeg ikke kunne finde navnet på min maling på hjemmesidem. Og blev straks ringet op! Dagen efter blev varen leveret til min dør.Fin biks!
Super service og hurtig levering.
Billig kvalitetsmaling!!!
Vil helt sikkert handle der igen.
Hurtig levering og tilbagemelding
Da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse umiddelbart efter mit blev jeg lidt bekymret og skrev til Malbilligt. Næste morgen kl 7:40 ringede de og bekræftede at varerne faktisk allerede var på vej. Ganske rigtigt, da jeg kom hjem stod de på en palle i indkørslen. God kundeservice og effektiv levering.
supergode produkter og lynhurtig levering kan varmt anbefales har handlet der flere gange og vil komme tilbage
en god virksomhed brian er super hjælpsom jeg har kun ros til dem alt fungere lynhurtigt så alt i alt meget posetivt