Jeg købte en del maling hos malbilligt.dk i foråret 2018. Alt er gået fint. Henning Faber (ejeren) leverede personligt og var supergod til at besvare spørgsmål og andet. Der, hvor kæden hopper af nu... Zobacz więcej
Skulle bruge facademaling men vidste ikke farvekoden. Kontaktede Malbilligt sent aften ang. dette. Svar et kvarter senere. Kunne dog ikke finde farven i skemaet. Brian ringede tidligt morgen dagen... Zobacz więcej
WIN-WIN-WIN situation :))) Yderst konkurrencedygtige priser på kvalitets maling fra Jotun Lady. Ekstrem hurtig service - bestilte kl 19:30, ordren var afsendt 6:30 næste morgen! gratis... Zobacz więcej
Jeg ringede til Brian i dag, og forklarede ham hvorledes at jeg havde modtaget en spand maling, hvor låget var gået op under transport. Han tilbød prompte at jeg enten kunne få spanden krediteret... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Din farvehandler på nettet Billig maling i højeste kvalitet leveres af malbilligt.dk, der siden 2003 har været en førende leverandør af maling, træbeskyttelse og malervarer. På malbilligt.dk kan du bestille præcis den maling og træbeskyttelse, du har brug for og få det leveret dagen efter eller få dage efter. Hos os kan gør det selv “folket” købe den maling, vi selv bruger i vores malerfirma – dvs. produkter i topkvalitet. Gode råd og høj service er en selvfølge som Trustpilot vidner om. Vi handler kun med anerkendte producenter af malervarer og træbeskyttelse, fra norske Jotun, som er en af verdens førende maler producenter. Vi udvider løbende sortimentet af malervarer og leverer alt i malervarer fra pensler, over indendørsmaling til udendørsmaling og markedets bedste træbeskyttelse. Kendte maling produkter er Jotun Lady maling og Jotun Proff malingserien. Er der noget du savner i vort sortiment, så skriv os endelig en mail.
Solbakken 6, 3230, Græsted, Dania
- malbilligt@gmail.com
- www.malbilligt.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super service....hver gang!
Har købt hos Malbilligt flere gange nu, og har altid fået super god service super hurtigt.
malbilligt
fuld tilfredshed hurtig kontakt god kommunikation og hurtig levering. Malingen er bare i top og man får et godt resultat rart man kan gå ind på sin side og se hvad maling man har brugt og bestille igen. Kan varmt anbefales.
Mvh
Jane
Super super service "Tommel op" 😄
Kom til og betale dobbelt, men dagen efter var pengene gået ind på min konto inden jeg nåede og henvende mig👍
Hurtig Levering og Gode produkter
Levering af tonet maling to timer efter afgivet bestilling, det må siges at være i orden. og kvaliteten på produkterne fejler ik noget.
Kanonservice og levering
Bestilte mandag morgen 7:54 og fik leveret ved døren 09:30. Så kan det vist ikke blive meget bedre😄
Hurtig levering, god service og vejledning ifbm valg af maling.
Levering dagen efter bestilling. God vejledning ifbm valg af produkter og ihærdig indsats for at blande mine umulige farver. Har handlet der mange gange og er aldrig blevet skuffet.
Brian er en en femstjernet vejleder
Tak for fin og meget pengebesparende hjälp til vores store malerprojekt.
Man märker at Brian selv er maler. Hurtigt kontakt og tilbagemelding og en stor tålmodighed.
Super betjening
Søndag aften bestilte jeg 2 bøtter maling a 9 liter, mandag middag modtog jeg af en super sød chauffør, 4 bøtter maling a 5 liter, fordi 9 liter var udsolgt, og jeg fik 2 liter maling gratis, det kalder jeg en top service, det er absolut det sted jeg fremover vil købe min maling. Kan trykt anbefale det til alle ( priser er fantastiske) Kirsten Gjedde
Bedste service jeg har oplevet
Først og fremmest fik jeg en totalguidet tur, igennem alle produkter, som jeg havde behov for i forbindelse med indkøb af materialer, til alt malerarbejde på et badeværelse.
Efter kyndig vejledning om maleprocessen og materialerne, bestilte jeg hvad jeg havde behov for.
Næste formiddag stod det hele i min carport.
To dage efter bestillingen løb jeg tør for maling, og havde behov for en spand mere. Den blev leveret uden beregning 1 time senere.
Aldrig har jeg før oplevet et serviceniveau på højde med dette.
nemt hurtigt og billigt
bestilte om morgenen og afhentede færdig blandet kvalitets maling til den halve pris af Bilka maling super service blev ringet op i forhold til blandingsforholdet på min maling
God hurtig service
God hurtig service og levering. Det hele fungerede.
God kvalitet leveret til tiden
Jeg har oplevet god service. Jeg fik leveret maling dagen efter min bestilling og alt var fint.
Altid top service gode priser og vanvittig hurtig levering
Jeg har købt maling hos malbilligt et utal af gange og har altid fået fantastisk behandling og lynhurtig levering. Jeg tror ikke at man kan få malingen meget bedre nogen steder.
Keld Jacobsen
Super hurtigt og effektivt
Der gik under et døgn fra bestilling på hjemmesiden til levering hjemme ved døren. Billigt, effektivt og hurtigt.
God service og gode produkter, samt god vejledning. 👍
Super 👍
Jeg bestilte maling i fredag, og har fået det Idag! Farverne er præcis som forstillet og er rigtig glad for mit køb.. Som hurtigst skal pryde pigernes værelser.
Jeg giver kun 4 stjerner, ikke fordi service ikke var i top eller kvaliteten ikke var god?
Men fordi..
1. Kunne godt have ønsket et bestemt leverings tidspunkt
2. Synes der burde være rørepinde med
3. Deres hjemmeside er ikke vild nem at finde ud a (måske den bare ikke er sat op til tablet)
Det er ikke vild frustrerende kritik jeg har, så de har som minimum fortjent et meget stort 4 tal :)
Helt i orden
Ringede og fik svar på mine spørgsmål. Bestilte og havde varerne næste dag. Yderst effektiv og god support.