Jeg købte en del maling hos malbilligt.dk i foråret 2018. Alt er gået fint. Henning Faber (ejeren) leverede personligt og var supergod til at besvare spørgsmål og andet. Der, hvor kæden hopper af nu... Zobacz więcej
Skulle bruge facademaling men vidste ikke farvekoden. Kontaktede Malbilligt sent aften ang. dette. Svar et kvarter senere. Kunne dog ikke finde farven i skemaet. Brian ringede tidligt morgen dagen... Zobacz więcej
WIN-WIN-WIN situation :))) Yderst konkurrencedygtige priser på kvalitets maling fra Jotun Lady. Ekstrem hurtig service - bestilte kl 19:30, ordren var afsendt 6:30 næste morgen! gratis... Zobacz więcej
Jeg ringede til Brian i dag, og forklarede ham hvorledes at jeg havde modtaget en spand maling, hvor låget var gået op under transport. Han tilbød prompte at jeg enten kunne få spanden krediteret... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Din farvehandler på nettet Billig maling i højeste kvalitet leveres af malbilligt.dk, der siden 2003 har været en førende leverandør af maling, træbeskyttelse og malervarer. På malbilligt.dk kan du bestille præcis den maling og træbeskyttelse, du har brug for og få det leveret dagen efter eller få dage efter. Hos os kan gør det selv “folket” købe den maling, vi selv bruger i vores malerfirma – dvs. produkter i topkvalitet. Gode råd og høj service er en selvfølge som Trustpilot vidner om. Vi handler kun med anerkendte producenter af malervarer og træbeskyttelse, fra norske Jotun, som er en af verdens førende maler producenter. Vi udvider løbende sortimentet af malervarer og leverer alt i malervarer fra pensler, over indendørsmaling til udendørsmaling og markedets bedste træbeskyttelse. Kendte maling produkter er Jotun Lady maling og Jotun Proff malingserien. Er der noget du savner i vort sortiment, så skriv os endelig en mail.
Solbakken 6, 3230, Græsted, Dania
- malbilligt@gmail.com
- www.malbilligt.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nemt - hurtigt
Nemt, hurtig levering, bestilte kl 08, og det var leveret kl 1535 samme dag
hurtig levering god priser
En helt ualmindelig hurtig ekspedition…
En helt ualmindelig hurtig ekspedition gor service
Hjemmesiden er overskuelig og deres …
Hjemmesiden er overskuelig og deres søge funktion virker helt optimalt.
Hurtig levering, gode tilbud og god service
Meget hurtig betjening
Det bedste af det bedste :)
Har handlet en del med Hennnig Faber, her på det sidste. Super service, gode priser, kvalitets produkter og hurtig levering - eller muligheden for at afhente hos samarbejdspartnere.
Handler der hundrede procent igen, og anbefaler andre til at gøre det samme.
Fantastisk og fremragende!
Fantastisk og fremragende!
Bestilte varer ca. 23.30, var fremme tidlig eftermiddag dagen efter.
Samtidigt det billigste sted jeg har kunne finde frem til på nettet - og jeg har brugt lang tid på min søgen!
Absolut et anbefalelsesværdigt sted at handle hvis man ønsker god service og billige varer.
Michael
leveret som forventet en go fornuftig …
leveret som forventet en go fornuftig pris og en korrekt betjening ved afgivelse af ordre.
Super god service
Super god service og leveringen var hurtigt ekspederet.
Hurtig ekspedition og varerne var …
Hurtig ekspedition og varerne var pakket super godt og forsvarligt så intet kunne ske under fragten
Godt sted at handle
Godt sted at handle, billige priser og hurtig levering. De skal nok se lidt på hjemmesiden, den vises ikke helt godt i alle browsere.
Gode priser og rigtig god service
Billige priser og rigtig god service. Ringede telefonisk og fik god hjælp og rådgivning. Bestilte malingen senere samme dag og de blev leveret allerede dagen efter. Det er helt sikkert, at jeg fremover køber min maling her. Kan kun anbefale firmaet til andre.
Ikke en finger at sætte😊
Det bedste sted at købe maling og den …
Det bedste sted at købe maling og den bedste service
Verdens bedste maling
Verdens bedste maling! Helt enkelt! Meget hurtig levering. Så en god oplevelse som kunde. Kan kun anbefales, da priserne også er ok.
Helt perfekt handelsforløb
Helt perfekt handelsforløb! Nem bestillling og god pris. Og fedt at man kan afhente ordren i fysiske butikker.