Mäklarhuset i Simrishamn är otroligt nonchalanta gentemot intressenterna. Dålig kommunikation och väljer vilka dom vill sälja husen till då alla inte ens får möjlighet att se eller köpa husen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ska sälja ett dödsbo och får fullmakt att sköta kontakt med mäklaren, men mäklaren vänder sig mot mitt syskon och kommunicerar med hen i stället. Lovar köparen allt möjligt utan att kommunicera /fr... Zobacz więcej
Träffade en mäklare som först var super engagerad, informativ och inlyssnande. Under processens gång så blev det felskrivna kontrakt, lov-ord som ej hölls och upplevde en mycket bristande kommunikatio... Zobacz więcej
Genom en handfull erfarenheter av bostäder samt flertal kontakter med mäklare genom visningar och budgivningar ger jag mina bästa rekommendationer till Mäklarhuset i Halmstad. I en försäljning är det... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Mäklarhuset är Sveriges största privatägda mäklarföretag. Vi har legat i topp i Svenskt Kvalitetsindex mätning av Sveriges nöjdaste kunder 2008-2013.
Dane kontaktowe
Vädursgatan 6, 41250, Göteborg
- www.maklarhuset.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Mycket bra bemötande samt effektiva och proffsiga mäklare
Vi är mycket nöjda med ert jobb från början till slut. Ni arbetar proffsigt, seriöst och effektivt. Presentationen av huset mycket bra gjord. Vi är väldigt nöjda med att ert jobb ledde fram till en snabb försäljning vilket hade hög prioritet för vår del. Vi kan utan minsta tvekan rekommendera er till våra vänner om det skulle bli aktuellt.

Odpowiedź od Mäklarhuset
Professionellt och positivt rakt igenom!
Pär Johnsson på Mäklarhuset i Täby har genomfört försäljningen av vår älskade gård på ett föredömligt sätt. Han har varit rådgivande, lyhörd, positiv och engagerad från första stund. Vi rekommenderar Mäklarhuset i Täby, men främst Pär Johnsson, till alla vi känner!

Sälj med Mäklarhuset
Vi har sökt hus i Spånga i snart 1 år och varit på en mängd visningar. Vi har sett allt från dåligt skyltade visningar, försenade mäklare, mäklare med skrävligt bilhandlarmanér, oseriöst utformade avtal osv.
Därför var det mycket angenämt att få ha att göra med Robert Blomster, eller Flash Robert som vi kallar honom för han är så snabb i allt han gör. Den dagen vi säljer kommer vi tveklöst kontakta honom och rekommenderar därför honom och Mäklarhuset Spånga varmt. Det lilla vi haft att göra med hans medarbetare har också enbart varit positivt.
A.N & M.N

Nöjda säljare
För första gången är vi helt nöjda med en Mäklarens kompetens och tillgänglighet, klockrent
En drøm av en maklare
Jag hadde avtalat på tlf med Bo-Gøran og møte han en torsdag kl 17 for at han kunne visa nogra lgh jag hadde sett på nettet. Han inte bare visade
de lgh vi hadde avtal om, men ut når jag sa at jag i førsta hand så etter
3:a, så kom han med konkreta forslag på andre lgh. En planerad visning
på en lgh denne kvelden hadde han flyttad til på dagen for min skyld.
mycket trevligt !. Så flere lgh, men det var speciellt en 3:a på Flanaden 10
som jag blev interesserad av. Denne lgh skulle inte leggas ut for salg
føre dagen efter, men Sven-Gøran visade den endå. Dagen etter
la jag inn bud - och det er nu skrivits kontrakt !. Så Sven-Gøran er tydligen en mycket effektiv maklare som jag så avgjord kommer til
at bruke når jag en gang skal salja lagenheten.
Trevlig er han med...

Superbra
Mycket bra mäklare med utifrån min horisont goda kunskaper och alltid kunnat besvara direkta svar på mina frågor. Alltid tillgänglig!!
Otroligt engagemang!
Engagerade mäklare som bryr sig om både säljare och köpare. Bra på att hålla kontakten och få en att känna sig sedd och hörd. Köpte vårt drömhus via Mäklarhuset och kände direkt att vi ville att de skulle sälja vårt tidigare hus. Vart i kontakt med andra mäklare tidigare, men mh kändes seriösare och mer engagerade. Rekommenderar verkligen Malin i Skövde.

Odpowiedź od Mäklarhuset
Precis vad vi sökte av en mäklare
Rekommenderar varmt Mäklarhuset i Borås. Servicen är på topp och man får realistiska förväntningar, bra återkoppling och snabbt avslut. Mäklaren Edin Vatres i Borås rekommenderas starkt till alla 😊

Odpowiedź od Mäklarhuset
Mäklarhuset i Täby var en mycket angenäm erfarenhet!
Kan varmt rekommenderas!

Odpowiedź od Mäklarhuset
Mäklarhuset är ett bra val.
Professionella mäklare som jobbar för att göra sina kunder nöjda.

proffsiga
Rekommenderas å de varmaste. Proffsig , noggrann . En toppen tjej till mäklare =)

Fruktansvärd!!!
Mäklarhuset Vänersborg kommer jag aldrig rekomendea till någon jag önskar väl. Bemötandet under processen, att vi inte fick lägga önskat bud och att Bo-Göran inte har visat allt och inte ens hade med sig nycklarna till tillträdes-skrivningen. Nöjd med bostaden men kommer aldrig anlita Mäklarhuset i Vänersborg igen.

Proffsiga till max.
Mycket nöjd med hela förloppet. Lotta Mörnstam är en mycket trevlig, seriös och engagerad mäklare. Högsta poäng från vår sida.

Nöjd köpare!
Vi är mycket nöjda med mäklaren Olle Almqvist som var proffesionellt och personlig på samma gång, och inte var för "säljande" i sitt sätt att vara. Vi gillade att vi kunde vara oss själva (som ganska påstridiga spekulanter och tillslut köpare) och att vi fick snabba svar via sms elr telefon då vi hade frågor. Bra bemötande och snabb affär då det väl kom till skott.

Professionell försäljning!
Vår mäklare visade en sådan glöd och entusiasm i försäljningen av vår lägenhet. Det märktes att det var ett genuint intresse och inte att det bara handlade om kapital. När man får möjligheten att anlita någon som verkligen gillar vad de håller på med så kan det inte bli annat än bra.
Resultatet av vår försäljning blev ett områdesrekord med råge och det hade inte varit möjligt utan Sofie Svelander på Mäklarhuset!
Tack
Klockrena på alla plan.
Kan inte klaga på nått. Känns att de finns där för att hjälpa mig!
Katastrof, mycket problem men inget stöd som köpare
Säljaren försökte mygla och fuska med nästan allt . Trots det och att mäklarn medgav att vi hade rätt fick vi inget stöd. Fick uppfattningen av att mäklarn bara hade bråttom hem på semester.

Odpowiedź od Mäklarhuset
proffsigt, hjälpsam och trevligt.
Som förstagångsköpare gick allt hur bra som helst. De va hjälpsamma, svarade fort vid frågor och kollade upp saker snabbt. Hade en mycket trevlig mäklare.
Grymma!!
Mycket nöjda med Mäklarhuset. När vi ska sälja så kommer vi vända oss hut helt klart.
Doświadczenie Trustpilot