Mäklarhuset i Simrishamn är otroligt nonchalanta gentemot intressenterna. Dålig kommunikation och väljer vilka dom vill sälja husen till då alla inte ens får möjlighet att se eller köpa husen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ska sälja ett dödsbo och får fullmakt att sköta kontakt med mäklaren, men mäklaren vänder sig mot mitt syskon och kommunicerar med hen i stället. Lovar köparen allt möjligt utan att kommunicera /fr... Zobacz więcej
Träffade en mäklare som först var super engagerad, informativ och inlyssnande. Under processens gång så blev det felskrivna kontrakt, lov-ord som ej hölls och upplevde en mycket bristande kommunikatio... Zobacz więcej
Genom en handfull erfarenheter av bostäder samt flertal kontakter med mäklare genom visningar och budgivningar ger jag mina bästa rekommendationer till Mäklarhuset i Halmstad. I en försäljning är det... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Mäklarhuset är Sveriges största privatägda mäklarföretag. Vi har legat i topp i Svenskt Kvalitetsindex mätning av Sveriges nöjdaste kunder 2008-2013.
Dane kontaktowe
Vädursgatan 6, 41250, Göteborg
- www.maklarhuset.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Uppsala
Uppsala
Mäklaren har handlat i strid mot tro och heder genom att mörka en väsentlig information, och hon invänder att köparen brustit i sin undersökningsplikt.
Skriver mer sen
Riktiga skojare till mäklare från denna…
Riktiga skojare till mäklare från denna firma. främst Carl Lekselius som vi hade att göra med i samband med försäljning av Skanskas nyproduktionsprojekt i Järvastaden i Solna. Vi var spekulanter till en lägenhet som enligt hemsidan var ledig. Var på plats på visningsdagen men när vi ville reservera lägenheten var han upptagen med andra kunder. Skanskas personal tog då våra kontaktuppgifter och lovade att han skulle återkomma vilket han inte gjorde förrän dagen efter och då med beskedet att lägenheten hade blivit reserverad av en annan kund. Vidare sa han att han skulle kolla med den andra kunden om de kunde tänka sig en annan lägenhet och undrade samtidigt om vi var intresserade av en andra lägenheten med sämre läge i huset vilket vi tackade nej till. Sedan hörde han aldrig av sig och jag som, med ett jobberbjudande i Stockholm i bagaget, hade tagit mig hela vägen från en närliggande stad till Solna på en söndag för att kolla på lägenheten och reservera den gick då miste om chansen till en ny bostad.
Extremt dåliga och oärliga
Extremt dåliga och oärliga! Vill man ha sånna som man anlitar för att göra en av sina största affärer i livet?? Bättre att sätta upp en lapp på konsum.
Eller ännu bättre, anlita en mäklare som håller vad de lovar och gör det lite extra för att göra det smidigt och rätt för sig!
Mycket nöjd
Mycket nöjd. Elias från Skandiamäklarna har visat sig sälja min lägenhet genom endast några dagar, en bra och snabb affär:)
Mycket professionell och väldigt duktig mäklare med glimten i ögat.
Honom skulle jag gärna rekommendera.
Mäklarhuset är opålitliga och rekommenderas INTE
Jag som uppdragsgivare fick betala fullt arvode trots att mäklare Erik Persson "glömde" delar i avtalet och gjorde missar under uppdraget.
Definitivt inte engagerad att göra allt för uppdragsgivaren och håller inte vad han lovat.
Delägare Maria Hellström, Mäklarhuset Arboga, Hallstahammar, Köping tycker det är okay att uppdragsgivaren-jag, inte får vad som avtalats muntligt/skriftligt och att dokument/kvitton är ofullständiga. Även huvudkontorets VD Pernilla Schörling.
Vad ni än gör så anlita INTE Mäklarhuset när du gör din livs stora fastighetsaffär.
De är inte ödmjuka/förstående trots brister, utan slår ifrån sig trots bevisande brister/misstag.
Ett avtal betyder inget för dem, bara för dig som uppdragsgivare.
Blev lurad for betaling
Blev lurad for betaling, dom tok depositum og gav feil informasjon om innbetaling som skulle varit den 13 Juli. Inte ville dom hjelpa til å fiksa om problemet med Swedbank, styr unna dessa meglare, spesielt de var noen wommville hanaltni slaget og jqnsa ja men det stemte inte, ny eieren vollemint ha bilen så jag tapte 25000 pga meglerne Joel Wahlstrøm tok over bilen. Og ga den til sina venner
Never buy or sell a property through this company
This company, and particularly Ola Blomberg who works at the Nybro office, is dishonest and I wouldn't buy anything through them. This estate agent misrepresented the owner of the house I purchased through them, lying through his teeth about several issues. This is turn lead to untold misery and severe financial consequences for myself. This is a disreputable company based on a franchise system, which leads to dishonest people like Ola being active in the business. Don't buy or sell anything through the office in Nybro in particular as the consequences can be devastating, if you have problems with them there is no redress, although they do send you a link to determine whether you are satisfied, although the link doesn't work.
Mäklarhuset Karlstad
Var intresserad av en bostad förmedlad av Mäklarhuset Karlstad. Vi var med i en aktiv budgivning och ledde budgivningen över flera dagars period. Ansvarig mäklare Michelle gav ingen information om processen utan vi fick själva ringa upp mäklaren vid flera tillfällen. När vi ringde upp lät mäklaren oförstående om varför vi ringde och vi fick inga tydliga svar på frågorna. Tillslut så fick vi ett sms att bostaden var såld utanför budgivning trots tre aktiva budgivare. Detta till trots för att vi bett mäklare informera säljaren om att vi var väldigt intresserade och ville spelas in om något skedde. Synd om både säljare som inte fick ett bättre pris och köpare som inte fick chansen förvärva bostaden.
Sämsta mäklarupplevelsen någonsin!
okunniga
okunniga , lurar folk samt saker försvann från lägenheten efter visningar och deras förslog polisanmälan som inte går vidare. Bluff och snatteri affär.
Väldigt hjälpsamma mäklare hos…
Väldigt hjälpsamma mäklare hos Mäklarhuset Bromma, Solna och Sundbyberg. Fick hjälp att sälja min bostad och fick bra betalt till ett rimligt arvode.
Passa er för Mäklarhuset Hammarbyhöjden…
Passa er för Mäklarhuset Hammarbyhöjden Stockholm och främst mäklare Henrik Hammarstrand Otroligt dålig kommunikation och dåligt bemötande. Trots att jag genom mail kontaktat både vd och chef samt mäklare för att ge feedback på vår upplevelse har ingen bemödat sig att ta kontakt. Själva fastighetsaffären var en total katastrof i sin helhet.
Som många andra mäklare förstår man…
Som många andra mäklare förstår man inte "Ingen reklam tack" utan verkar tro att man kan skaffa nya kunder genom att visa att man inte lyssnar på kunden...
Mäklarhuset i Uppsala
Hade allt klart med min bank osv, och skulle skriva på kontraktet när mäklaren talar om att de säljer till någon annan, ger oss inte chansen att lägga ett nytt bud eller dylikt. Mycket oprofessionellt bemötande överlag. Skulle aldrig välja dem för att sälja någon fastighet åt mig.
Mycket bra genomförd affär
Mycket bra genomförd affär , hela vägen från intag till försäljning! Kan verkligen rekommendera! Mäklarhuset i Lund !
Bästa mäklare i Malmö
Jag är jättenöjd med Mäklarhuset och speciellt med mäklaren Daniel Marzouk i Malmö som sålde min villa. Det kändes tryggt och säkert, han var ärlig, respektfull och alltid tillgänglig. Rekommenderar han starkt till alla som går i säljar tankar.
Mycket oseriös och skum mäklare
Råkade ut för en mycket konstig upplevelse här om veckan. Var på visning av en villa i Spånga och det var supertydligt att mäklaren inte ville ha någon budgivning, den äldre kvinnliga mäklaren gjorde allt i sin makt för att skrämma bort oss spekulanter. Bl.a. sa att huset var för dyrt, att var jätte dyra renoveringar som väntade, och att det fanns en familj som "tänkte buda hus mycket som helst" Olagligt oseriöst...
En oseriös mäklarbyrå som lovar att…
En oseriös mäklarbyrå som lovar att hjälpa till vid problem efter köp men sedan inte besvarar sms eller samtal. Rekommenderas verkligen inte om ni vill ha en mäklare som gör allt för er.
Dishonest and not responsible company
I have not sold the house with them. But my experience was not great. I described my situation and they said that house evaluation is free, but when they came to the house the estimation became 2500 kr. So they wasted my and their time. They were late by 10 min for scheduled 45 min meeting. So I wouldn't recommend them as a broker to sell your house.
Mäklarhuset i Norrköping
Mäklarhuset i Norrköping. Vill inte namnge mäklaren men det var bland det värsta jag varit med om. Mäklaren lovar att kolla upp saker och återkomma ett flertal gånger men hör aldrig av sig igen. Så oprofessionellt, på grund av mäklaren avstår jag objektet han har. Man ska nog ta en funderare på om mäklaryrket är något för en. Katastrof.
Doświadczenie Trustpilot