Maison Lou Bridal Atelier Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Den bedste oplevelse – og jeg fandt KJOLEN!

Jeg har været ude at prøve brudekjoler tre forskellige steder, men Maison Lou var uden tvivl STEDET! 🤍

Jeg blev taget så utrolig godt imod fra start og følte mig med det samme enormt tryg. Noget, der betød rigtig meget for mig, var, at der var kjoler i mange forskellige størrelser. Man skulle ikke stå og forsøge at presse sig selv ned i en kjole, der ikke passede – og det er ellers en oplevelse, man hurtigt kan få, når man prøver brudekjoler. Hos Maison Lou er det bestemt ikke en bekymring, man behøver at have.

Og det var lige præcis her, jeg fandt **KJOLEN** til mit bryllup! 🥹🤍

Malene var helt fantastisk til at hjælpe mig med at finde den helt rigtige kjole. Hun var virkelig god til at aflæse min stil og mine ønsker og kom med forslag, der føltes som om, hun forstod præcis, hvad jeg ledte efter.

Jeg kan varmt anbefale Maison Lou til alle kommende brude. En virkelig tryg, personlig og fantastisk oplevelse – og jeg gik derfra med min drømmekjole!✨

Oceniono na 5 z 5

Den bedste oplevelse - gik derfra med drømmekjolen

Jeg var forbi Maison Lou i torsdags, og jeg havde den bedste oplevelse, jeg kunne have drømt om!

Jeg havde taget fire familiemedlemmer med, og Malene var opmærksom på både min og min families oplevelse – det kræver virkelig overskud!

Vi blev mødt med store smil og åbenhed fra første sekund, og jeg følte mig tryg og virkelig godt guidet gennem hele processen.
Da jeg var i tvivl mellem to kjoler, sørgede Malene for, at jeg fik god tid i begge kjoler til at mærke efter.
Det er så tydeligt at mærke, at hun oprigtigt ønsker at at man finder den helt rigtige kjole.

Jeg gik derfra med en bestilling af min drømmekjole, mit drømmeslør og en virkelig god følelse.

Jeg anbefaler Maison Lou til alle der gider at høre på mig!

3 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Absolut bedste service og flotteste kjoler

Jeg har haft skrevet med Maison Lou søstrene Louise og Malene på Instagram og fulgt med på deres profil lige siden de oprettede den. De er SÅ søde og profesionelle og er altid klar til at hjælpe.

Forleden var jeg inde i butikken, som jeg havde glædet mig så sindsygt meget til at besøge. Alt var som jeg havde forestillet mig (bare bedre). Super flotte store åbne lokaler med en følelse af, at her er man mere end velkommen. Fik den bedste velkomst og betjening af alle de ansatte. Alle kjoler jeg prøvede på sad 10/10 godt. Jeg endte med 3 favoritter, så 2 og til sidst fandt jeg min drømmekjole.

Lige siden jeg så Maison Lou på Instagram har jeg vidst, at min brudekjole fandtes hos dem. Det gjorde den så heldigvis også ❤️

Største anbefaling herfra. Flotteste kjoler og absolut bedste service.

Oceniono na 5 z 5

Smuk butik, smukke kjoler, og skønt personale🤍

Jeg havde den absolut bedste oplevelse hos Maison Lou! 🤍
Allerede da jeg trådte ind i den smukke butik, følte jeg mig velkommen og tryg. Personalet er simpelthen noget af det sødeste, og de formåede virkelig at få mig til at føle mig smuk og godt tilpas hele vejen igennem.
Jeg vil især fremhæve deres udvalg af plus size-brudekjoler. Det er uden sammenligning det bedste udvalg, jeg har oplevet. I alle andre brudekjolebutikker jeg har været i, har udvalget af større størrelser været meget begrænset. Hos Maison Lou følte jeg for første gang, at der virkelig var tænkt på forskellige kropstyper og størrelser. Det betød utrolig meget for mig.
Alle kjolerne var så smukke, og jeg følte mig virkelig som en brud, og ikke som en, der bare skulle finde en kjole der kunne passe.
Og bedst af alt: Jeg fandt MIN kjole! En kjole, der er så meget smukkere, end jeg nogensinde havde turdet forestille mig. Jeg gik derfra med den skønneste følelse og med en helt særlig følelse af at være meget smuk.

Maison Lou kan varmt anbefales til alle kommende brude. Her føler man sig set og smuk, præcis som man er. 🤍

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej