Ma Noa Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vi ventede i 5-10 minutter på overhovedet at blive hilst på eller få et bord. Personalet i baren kiggede direkte på os, men ignorerede os fuldstændig. Total mangel på service. Vi gik med det samme og... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde forventet mere- ikke nogen god oplevelse Ville bestille Rosé vin - det havde de ikke Ville så bestille en italiensk øl - det havde de ikke. Derudover virkelig snavsede glas både... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Lokationen, indretningen og stilen på Ma Noa er fremragende, og det virker eksklusivt, selv i det gamle Ti Trin Ned lokale. Vores to pizza'er var gode og velsmagende, men Steak Alfredo var under... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse på Ma Noa Madbar sammen med min veninde. Stemningen var hyggelig og afslappet, og man følte sig velkommen med det samme. Maden var virkelig lækkert, flot an... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Super lækker takeaway

Super lækker pizza og god service fra det søde personale⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Leopardplettet skorpe, masser af ost og meget smagfuld piccante (salami)🍕Rigtig lækkert!🫶🏻

13 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Ringe oplevelse og service!!

Øv hvor en oplevelse.
Vi var blevet lovet af chefen, at kunne komme ned og smage lidt forskelligt som de serverer i deres pop up til blandt andet konfirmationer.
De vil smide smagningen oveni pakken, hvis vi bookede konfirmationen inden, men da vi kom til restauranten kunne det ikke lade sig gøre alligevel.
Det unge personale var blevet oplyst det ikke kunne lade sig gøre og ejeren tog ikke telefonen da vi efterfølgende ringede til ham.
Hold kæft en oplevelse og ringe service. Ikke mindst overfor vores søn.

29 sierpnia 2025
Logo Ma Noa

Odpowiedź od Ma Noa

Hej Mette

Tusind tak for din feedback🙌🏼

Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke har kunne imødekomme din meget urealistiske forventning om, at spise gratis på huset uden nogen form for garanti😀

I vores søstervirksomhed, Ma Teo Pop Up, tilbyder vi den enestående mulighed at man kan komme ud og smage forskelligt af menuen, for at sikre at man får hvad man ønsker til sit arrangement. Og det fik I selvfølgelig også tilbudt🥳 Modellen i det er, at det beløb man nyder vores autentiske mad for, bliver fratrukket den endelige pris for det event som Pop Up holder🤩 Dette er en super ligetil og normal måde at gøre det på og giver i sidste ende det samme økonomiske udgangspunkt for dig som gæst.
Vi er, igen, kede af at det var for meget for dig - men står samtidig ved at det er den model vi altid har kørt med - og med stor succes 🙌🏼

Vi ønsker din søn og jer en god konfirmation og såfremt i ønsker anbefalinger til andre Pop-Up madhuse, er i meget velkomne til at række ud.

De bedste hilsner og god lørdag,
Asdis/ ejer og daglig leder af Ma Noa Madbar

Oceniono na 1 z 5

Kold pizza som var bagt for længe

Vi havde set fotos mm på Google og tænkte at det kunne være noget for os som familie med pizza og pasta, vi fik dog at vide da vi var sat til bords at de ikke længere havde pasta.
Vi bestilte så 3 pizza og deres italienske sodavand, da de ikke havde noget at det man kender.
Vi fik så efter noget tid vores pizza og kan konstatere de må havde stået et stykke tid da de er blevet næsten kolde, OK det kan man leve med hvis de så smager godt.
Det viser så at de må have været i ovnen lidt for længe da de er sort brændte i bunden og smager ret brændt og er meget skuffende, da de jo nok burde være blevet kasseret, og ikke serveret.

3 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

God mad men serveringen...…

Vi var på Ma-Noa for en uges tid siden på min kones fødselsdag. Vi havde reserveret bord online til klokken 18 og havde sat kryds i rubrik en "flag på bordet". Da vi ankom var der ikke decideret reserveret et bord til os, men vi kunne vælge hvilket bord vi ville sidde ved (men ingen flag på bordet).
Vi bestilte månedens drink imens vi ventede på maden (vi havde bestilt pizza og en flaske vin samt en kande vand)
Der gik LANG tid hvor der ikke skete noget, og vi måtte rykke flere gange for vores drink. Den kom så stort samtidig med vores pizza og vores vin, men ingen vand. Efter 2 gange at have rykket efter vores vand opgav vi. Til sidst fik vi vores desert, men vi kunne se at der var flere af de andre gæster der ventede utålmodigt på drikkevarer med mere.
Konklusionen er at maden var helt fantastisk, men uerfaren personale gjorde desværre oplevelsen så dårlig at vi ikke kommer igen.

23 maja 2025

God og professionel service

Var med min kæreste inde og spise ☺️ Rigtig hyggelig stemning og god modtagelse af det søde personale👍 Maden var gennemført og lækkert . Vi kommer helt sikkert igen 🥰

25 maja 2025
Oceniono na 3 z 5

Var på Ma Noa og spise med nogle venner…

Var på Ma Noa og spise med nogle venner i går. Maden var super dejligt og absolut bedste pizza. Men desværre var personalet meget skuffende. Vi kom til bestilte tid, men der var ingen borde klar så vi måtte sidde ude og vente sammen med andre. Da vi fik plads var der rigtig meget larm, da de unge flyttede rundt på mange borde uden at løfte dem. De virkede stresset og vi fik drikkevarerne meget forsinket og de glemte en bestilling. Meget overraskende var der en hund tilstede i restauranten, som absolut ikke lignede en servicehund. Jeg forstår ikke, hvordan det kan overholde hygiejne reglerne.
Vi kommer absolut igen, men det bliver kun som takeaway, eftersom at maden var super dejlig.

10 maja 2025

Super ærgerlig oplevelse

Ok pizza og lækkert brød med aioli, men alt alt for uerfarent personale. Tydeligt stor mangel på overblik og ledelse, på trods af mange påtaler for netop dette tidligere.

11 kwietnia 2025

Kul på pizza

Vi ankom og havde set menuen online, den var så dog ændret dagen forinden og de serverede i den forbindelse ikke længere pasta, hvor selv tjeneren ikke var klar over det. Derudover fik jeg en pizza som var tør og hvor der var stykker af KUL på!!!

31 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Den værste pizza. Anbefales ikke!!!

Den værste pizza jeg nogensinde har fået! Det var elendigt. Det havde ingen smag og bunden var ekstrem blød som om den var underbagt. Rucolaen var ikke frisk og var helt dødt. Det var så sindsygt skuffende. Der stod man kunne få pasta, men pasta var hvertfald ikke på deres menukort... Vi sad ved rediatoren og den var alt for varm. Man brændte næsten ens lår. Overall var det dyrt og elendigt anbefaler ikke nogen at komme.

31 marca 2025
Oceniono na 4 z 5

Ma Noa Fredericia

Har netop lige været på Ma Noa, hvor vi fik en dele menu. Maden var virkelig lækker - men det kneb dog med plads til maden på de meget små borde.
Søde unge tjenere, som var under oplæring, hvilket betød, at de ofte var lidt for hurtige. De spurgte om de måtte tage vores tallerkener, imens den ene af os, stadig var igang med at spise. Ligesom de senere spurgte efter at tage vores glas - hvilket vi måtte afslå, da vi ikke havde drukket ud.

29 marca 2025

Wauw

Et meget hyggeligt sted og med de lækreste pizza og pastaretter! Priserne er mere end fair.
Super sødt personale.
Kan varmt anbefale stedet.

11 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Øv betaler for dyre pizzaer

Øv betaler for dyre pizzaer. Vi var 3 og vi bestilte alle 3 pizza der var ikke travlt. Alle 3 pizzaer var næsten helt kolde. Da vi sagde det til tjeneren sagde hun bare det skal jeg sige. Da vi betaler siger vi det igen tjeneren der tog mod penge vendte sig bare om til den unge mand der lavede pizzaerne. Jeg har skrevet en mail men den gider de nok ikke svare på.

10 marca 2025
Oceniono na 3 z 5

Lang tids levering af maden. Ingen service.

Vi kom 7 personer som havde booked bord for flere mdr. siden. Da vi ankom var der ikke et bord til os. Det lavede de dog. Efter 20 min. Måtte vi gå op og spørge om de havde glemt vores drikkevarer.? De var lige ved at blive lavet(. 2 øl i glas og resten i flasker). Der gik 60 min. Inden vores forret kom og lang tid inden pizzaerne kom.
Ingen service ( de er for unge), og ingen god oplevelse.
En skam med så smukt et sted. Vi kommer der ikke igen.

24 lutego 2025

Verdens mindste delemenu

Vi måtte begge tage sultne fra restauranten og købe burgere med hjem.
Vi betalte for to personer til delemenu - fik én pizza (som smagte udmærket) og verdens mindste sørgelige portion pasta. Som ikke smagte særligt godt. Det ville ikke være nok til at mætte én person.
Meget MEGET små portioner - hvilket er til grin som dele menu.

Personalet var flinke men ikke særligt service mindet. Det er åbenbart ikke en selvfølge at man får tallerkener. Eller bestik. Eller salt og peber. Men det kan selvfølgelig heller ikke være på de alt for små borde.

Vi kommer ikke tilbage og skal nok fortælle vidt og bredt at det ikke er et besøg værd.

15 lutego 2025

Deres nytårsmenu var uacceptabel

Deres nytårsmenu var uacceptabel.
Som flere skriver var deres nytårsmenu meget mangelfuld og smagsløs. Vi manglede f.eks flere elementer. Derudover var nogle af retterne så dårlige at vi måtte smide dem ud. De resterende var middel. Intet levede op til vores (ellers lave) forventninger.
Derudover har de ikke været til at komme i dialog med efterfølgende trods forsøg via mail - hvilet kunne have rettet op på en del af det.
Alt i alt så dårlig en oplevelse at vi (hele selskabet) ikke kommer igen.

31 grudnia 2024

Skøn takeaway & restaurant oplevelse

Vi fik takeaway mad fra Ma Noa til nytårsaften, og det gjorde os nysgerrige på deres restaurant. Vi var 6 voksne & ‘2 under 2’ afsted. Restauranten ligger i kælderen, og er så hyggelig. Akustikken & indretningen er gennemtænkt så vi opdagede slet ikke at lige så stille blev der fyldt helt op med gæster. Personalet er flinke, hjælpsomme og meget opmærksomt, de 2 små fik malebøger & farveblyanter at underholde sig med. Pizzaerne var helt utrolig lækre, og den hjemmelavet limonade kan varmt anbefales. Vi tager afsted igen snart, for vi vil også prøve deres dele retter. Tak for en kæmpe oplevelse, vi alle nød.

11 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej