Jeg skulle bruge en strømførende glideskinne til en lysekrone over vores spisebord. Opgaven var, at lysekronen skulle kunne flyttes, når spisebordets længde blev varieret. Fandt en billig løsning hos... Zobacz więcej
Jeg opsøgte Lyslands hjemmeside og fandt nogle varer jeg kunne tænke mig at købe. Jeg chattede med en person for at få nogle eksakte oplysninger om produktet. Derefter bestilte jeg varen og fik dem 2... Zobacz więcej
Rigtig god og hurtig service. Fik fragten gratis, da firmaet havde ferie da jeg bestilte, og derfor havde et par ekstra dages leveringstid. På ordren kunne man skrive hvor pakken kunne stilles, hvis m... Zobacz więcej
Bestilte varer forrige lørdag og henvendte mig så telefonisk torsdag d. 9, hvor jeg blev anmodet om at aflevere mit telefonnr., da man havde meget travlt, og ville så efterfølgende kontakte mig.... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Lysland.dk finder du lys og lamper til bolig og kontor. Vi fører bla. danske design mærker som Halo tech design og Colors by copenhagen.
Egegårdsstien 3.2.3, 2610, Rødovre
- info@lysland.dk
- www.lysland.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Lynhurtigt og præcist
Hurtig levering og god komnikation
let og forstålig bestilling vejledning
venlig behandling ved telefonisk henvendelse , på grund af manglede pærer .
Jeg er tilfreds med behanlingen.
Jeg giver fem stjerner, da jeg er tilfreds med den betjening jeg har fået.
Kan fint anbefales.
Der var en transport skade ved levering og efter at have kontaktet Lysland, sendte de hurtigt en nu :-)
Hurtig sikkert levering holder hvad de lover.
Her kan du rolig bestille. 100% reel
Yderst venlig betjening og service
Jeg havde bestilt en lavalampe på nettet og skulle hente den i butikken. Jeg tog en med, som jeg havde købt en måned før, men som var defekt.
Fik straks udleveret en ny og købet på nettet blev annulleret uden problemer. Dejligt med hurtig og venlig betjening.
Glimrende
Lidt høje forsendelsesomkostninger i forhold til varens pris, men hurtig levering og ingen problemer.
Ikke-eksisterende service
Jeg kan se af andre anmeldelser, at dette er kronisk; hvis den bestilte vare dukker op og ikke er fejlbehæftet er alt i orden. I modsat fald lader det til at ramle for virksomheden - lidt underligt...
Jeg ville gerne give 0 (læs: nul) stjerner, men det er desværre ikke muligt, så den ene afgivne stjerne er altså kun til pynt...
Jeg bestilte et par lamper i midten af februar og ventede tålmodigt. Jeg var midt i en travl periode, så der gik 17 dage før min første henvendelse. Jeg skrev til begge postkasser (info og sales) for en sikkerheds skyld - intet svar.
Da der var gået et par dage yderligere aflagde jeg med nogle dages mellemrum beskeder på telefonsvareren og efter endnu nogle dage blev der ringet tilbage, men jeg kunne kun høre lyden af nogle vinduesviskere i baggrunden - altså igen reelt intet svar.
Knap to uger efter tog jeg ind i selve butikken for at høre, om der skete noget med min henvendelse og blev mødt af en meget imødekommende mand - det skal da siges - der ville ringe dagen efter.
Da der stadig intet skete, skrev jeg igen til begge postkasser for at forhøre mig. Intet svar.
Til sidst mistede jeg endelig tålmodigheden og har nu sendt en sidste mail, hvor jeg annullerer ordren - den får jeg sikkert heller ikke svar på.
Jeg forstår simpelthen ikke, at man som virksomhed vil være det bekendt. Jeg kan godt se, at der er mange gode anmeldelser, men man må ikke hvile på laurbærrene.
nemt og hurtigt
Hjemme siden er let at finde rundt på levering til tiden og varen var perfekt
Ej komplett vara och inget svar
Det saknades delar till lampan vilket inte hade varit något problem om jag bara hade fått kontakt med företaget. Inget svar varken per telefon ( trots att jag lämnat meddelande )
eller på mina mail.
Meget dårlig service
Har aldrig oplevet så dårligt et serviceniveau. Vi købet en lavalampe til julegave. Den virkede ikke efter ca. 48 timer. Skrev mails til Lysland, men hørte intet, ringede i starten af januar til dem, de ville sende en ny pære. I slutningen af januar havde vi stadig ikke høre noget, vi ringede til dem igen, de ville lige undersøge sagen, og vendte aldrig tilbage. Har sendt yderligere mails, men har intet hørt fra dem:-( så de kan IKKE anbefales....
service orienteret betjening
Kontaktede mig pga problemer med betaling og fik ordren allerede næste dag.
God hurtig service
Virkelig fin og hurtig service og levering.
Sparede en formue på min ordre, sammenlignet med lokale forretninger.
En dejlig oplevelse og et sted, jeg gerne anbefaler til andre.
Tak for en god handel
fin service
Fin service,forsendelse børn dog fremgå af Kassen og ikke først ved betaling
Tilfreds
Jeg købte to lamper til at hænge over vores køkkenø. Jeg er mere end tilfreds med produktet. Flotte og god kvalitet. Levering var problemfri. Blev stillet foran vores hoveddør som ønsket, men tog lige en enkelt dag mere end lovet.
Lidt rod
Lidt rod og ringen frem og tilbage inden det lykkedes at få den rigtige pendel.
God oplevelse
God vejledning og forsendelse. Købte varer i perfekt stand.