Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg opsøgte Lyslands hjemmeside og fandt nogle varer jeg kunne tænke mig at købe. Jeg chattede med en person for at få nogle eksakte oplysninger om produktet. Derefter bestilte jeg varen og fik dem 2... Zobacz więcej
Rigtig god og hurtig service. Fik fragten gratis, da firmaet havde ferie da jeg bestilte, og derfor havde et par ekstra dages leveringstid. På ordren kunne man skrive hvor pakken kunne stilles, hvis m... Zobacz więcej
Bestilte varer forrige lørdag og henvendte mig så telefonisk torsdag d. 9, hvor jeg blev anmodet om at aflevere mit telefonnr., da man havde meget travlt, og ville så efterfølgende kontakte mig.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Lysland.dk finder du lys og lamper til bolig og kontor. Vi fører bla. danske design mærker som Halo tech design og Colors by copenhagen.
Dane kontaktowe
Egegårdsstien 3.2.3, 2610, Rødovre
- info@lysland.dk
- www.lysland.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super med personlig levering
Bestilte torsdag en lyskæde og to timer senere var den klar til afhentning i lysland.dk, og det havde jeg valgt da de ligger lige rundt om hjørnet fra hvor jeg bor. Ville så hente den fredag men så at de holder lukket fredag så jeg måtte vente til mandag. Men da jeg senere på fredagen skulle ud, lå lyskæden i min indkørsel. Super med personlig levering, mange tak
Indfrielse af forventninger
Hurtig levering og varen er som beskrevet
God rådgivning, hurtig levering og god pris.
Jeg skulle bruge en strømførende glideskinne til en lysekrone over vores spisebord. Opgaven var, at lysekronen skulle kunne flyttes, når spisebordets længde blev varieret. Fandt en billig løsning hos lysland.dk, men var usikker på, om den kunne bære lysekronen, som vejer ca. 3 kg. Sendte derfor en mail med min forespørgsel, som blev besvaret med det samme. I besvarelsen var de nyttige informationer jeg skulle bruge, hvorfor jeg bestilte og betalte skinnen. Afhentede selv varen dagen efter. Meget tilfreds og skinnen fungerer:-).
God service
Vi fik uheldigvis leveret en defekt globepære, hvilket jo kan ske, og lysland sendte strakt en ny pære uden fragt gebyr, det var meget god service, og vi vil helt sikkert bruge lysland fremover
God service
Hurtigt og dækkende svar på spørgsmål, hurtig levering, fik gratis 3 meter ledning med.
Hurtig levering og super service.
De har hurtig levering, super god service, nem at få fat i, og gode priser.
nemt, billigt og hurtigt
Kørte ned i forretningen og fandt hurtigt det vi ville have. God betjening og vejledning. Kan varmt anbefales.
Kommer klart igen.
Hurtigt og let.
Lamperne var lige som vi havde forstillet os, og de virker som de skal så vi var rigtig godt tilfredse med at have handlet i Lysland.dk.
Sommerfuglelyskæde
Det var let at bestille, god hjemmeside. Lidt svært at finde adressen i Rødovre
nemt og hurtigt..kan kun anbefale Lysland
købte en lavalampe (glas) men alting var i orden med forsendelse og indpakning, og varen blev modtaget 100 % iorden..top job!
God service
Jeg bestilte nogle lyskæder og ved modtagelse virkede den ene desværre ikke. Jeg skrev til Lysland.dk og de tilbød straks at sende en ny (uden omkostninger) som jeg modtog efter ca. 3 hverdage. God service :)
Hurtig og nemt - vil gerne handle der igen😊
Fin hjemmeside som virker meget troværdig - bestilling og levering i 100% top.
Iorden
Hurtig levering god kvalitet på varerne
Men også rigtig god service per mail
Problemløser
Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos Lysland. Opstår der et problem, findes der hurtigt en løsning, der er god for alle parter. Det er ikke sidste gang jeg handler her. Tak for en fin handel.
Total hurtig levering og super produkt
Bestilt varen den ene eftermiddag, dagen efter kunne jeg hente den i GLS- shoppen. Ja det har faktisk været tilfældet begge gange, jeg har bestilt hos Lysland. Perfekt😃😃
Godt overblik , nem bestilling samt hurtig levering
Det er nemt det her , let overskuelig hjemmeside , nem betaling og hurtig levering . PRØV DET
Let bestilling og hurtig levering
Havde ingen problemer, varerne var pakket forsvarligt ind.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.