Lyngholm Kloak A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Den 22/10 kl 13:15. På nodre fasanvej.. Var jeg vidne til en en højre svings ulykke omhandlende en af lyngholms kloak service lastbiler.. Da en ung pige måtte kravle ud fra under jeres bil, m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde besøg af en medarbejder fra Lyngholm Kloakservice og han medbragte ikke noget værktøj, til trods for at han havde fået information om hvad der skulle gøres. Så han brugte da bare min flotte,dyre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kontaktede Lyngholm Kloak, der dagen efter sendte vogn ud, fliser blev fjernet og kloakdæksel fundet, forstoppelse fundet og fjernet, fliserne lagt igen så det ikke kunne ses de havde været op... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Her i januar har vi haft oversvømmelse i kælderen og endnu een gang var Lyngholm lynhurtig med at dukke op, bare 30 minutter efter jeg har ringet. Takket være Dennis, Jens og kollegaen fik de undersøg... Zobacz więcej

1. Przedsiębiorstwo czyszczenia rynien
  2. Usługi w zakresie systemów szamb
  3. Utylizacja ścieków

Napisane przez firmę

Vi har over 45 års erfaring, vi har Danmarks bedste udstyr og landets bedste og hurtigste tilkaldevagt. Det gør os til nogle af Danmarks bedste og mest pålidelige inden for branchen. Vi løser alle opgaver, der er relateret til kloak. Har du akut brug for hjælp, kan vores døgnvagt være der inden for en time!

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

74 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Uprofessionel behandling

Jeg har haft en stoppet kloak, hvor jeg har benyttet Lyngholm til afhjælpning af dette.

Det tog Lyngholm 4 besøg på min adresse at identificere problemet, som i dette tilfælde var en såkaldt lunke på en rørledning.

Under de 4 besøg fik jeg spulet kloak ad to omgange og en gang blev banket/bundløb repareret. Det var dog først på 4. besøg, at fejlen (lunken) blev identificeret via en tv inspektion.

Det vil sige, at de første tre besøg var ren og skær symptombehandling på lunken.

Jeg er blevet opkrævet for alle 4 besøg, ca 8.000 i alt.

Jeg mener ikke, at man som ansvarligt kloakfirma bør reparere i blinde, men undersøge hvorfor samme kloak bliver tilstoppet så mange gange på relativ kort tid.

Svar til Linda:
Min anmeldelse af jer som firma havde været den samme - uanset om min forsikring ville dække.
Dog finder jeg det utroligt imponerende, at der stadig ingen selvkritik er at spore, heller ikke på kundeservicefronten.
Det siger det hele..!

26 kwietnia 2018

Hej Anders

Vi er glade for at du har fundet tid til at anmelde os på Trustpilot - særlig når du ikke kunne finde 5 minutters tid til at komme ud forbi os til en gratis gennemgang af dit kloaksystem med vores autoriseret kloakmester.

Du har fået renset din kloak 2 gange med 6 måneders interval. Ved sidste rensning konstaterede vi at der var fejl på din banket/bundløbet som blev repareret 3 måneder efter.

Endelig har du fået udført en fuld tv-inspektion hvor vi fandt en lunke - ikke ved den brønd der hele tiden har været problemet, men i forbindelse med en anden brønd.

Efter din forsikring afviser sagen er du pludselig af den overbevisning, at du så heller ikke selv skal betale for det bestilte arbejde. Det må i din terminologi så være dårligt udført arbejde, men det havde det ikke været hvis din forsikring havde ville betale for dig....

Det ses tydeligt, at du er skuffet over at forsikringen ikke vil betale for det arbejde du har bestilt. Vores mænd skal selvfølgelig have betaling for arbejdet - og nogen skal jo betale. Vi har ikke bestilt os selv til at udføre arbejde hos dig, og det er nu engang sådan, at man skal betale for det man bestiller....

Du er stadig - trods dine frustrationer, mere end velkommen til en gennemgang af sagen med vores kloakmester.

Super arbejde!

Ringede omkring opgaven, 20 min. efter kom Carsten og besigtigede det. Dagen efter kom tilbuddet og ugen efter havde vi fået rettet op på en fejlkonstruktion i vores kloaktilslutning. Flot belægningsatbejde og oprydning! Vi anbefaler Lyngholm til alle vi kender!

30 grudnia 2017

Odpowiedź od Lyngholm Kloak A/S

Hej Gitte - og Godt Nytår ....

Tak for din anmeldelse på Trustpilot som vi er meget glade for.
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores assistance/ydelse i ovennævnte sag.

Rigtig god dag...... :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg har stor ros til Lyngholm …

Jeg har stor ros til Lyngholm Kloak-Service!

Jeg skrev en mail til dem tirsdag aften kl 21.25 om at min kloak var stoppet og kl 6.30 næste morgen ringede de og spurgte ind til problemet.
7.45 stod vognen klar til at rense kloakken, det kalder jeg hurtig udrykning!

Så skal du have ordnet noget med dine kloakker hurtigt og billigt, så tag fat i Lyngholm Kloak-Service

12 czerwca 2017

Hej Caspar

Tak for de meget pæne ord - og undskyld vores manglende reaktion på dit notat - det skyldes uvidenhed.
Det sørger vi for straks at lave om på.....

Oceniono na 5 z 5

Jeg er fuld tilfreds og har intet at klage over

Jeg er fuld tilfreds og har intet at klage over. Blot den mindste fejl, og firmaet er på pletten straks. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

31 marca 2017

Hej Anne-Lise

Tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.
Vi er meget glade for din anmeldelse og jeg sørger for, at vores mænd får
besked om dine positive ord.

Rigtig god dag :-)

Betalt to gange i 6 uger, 3450 Kr og 2340 Kr

Det var 24 januar, da jeg ringede Lyngholm at komme på min plads og hjælpe med blokeret eller tilstoppet afløb. En person kom med stor lastbil og fjerne blokeringen afløbet mellem mit hus og vigtigste spildevand (tagrende). I princippet bør han have fjerne blokeringen på begge sider (inden for og uden for mit hus) i tilstoppet afløb. Men, var opgaven ikke gjort på en ordentlig måde, og drænet blev igen blokeret lige efter få uger. Jeg ringede igen til Lyngholm og forklaret situationen, og jeg har fået at vide, at der kunne være andre problemer for eksempel rødder eller mus i vejen for afløbet. Jeg aftalt, at hvis drænet blev blokeret på grund af disse grunde, så vil jeg betale for det. Jeg spurgte også prisen til at komme og fjerne blokeringen afløbet. Jeg har fået to forskellige priser, 800 kroner for lille varevogn og 1200 kroner for stor lastbil i en time arbejde. Jeg bedt om at sende den lille varevogn, hvis jeg skal betale, fordi jeg allerede har betalt ca. 3500 kroner for første gang. En person kom igen den 4. marts og blokeringen afløbet lidt inde i mit hus bare i 15 minutter. Jeg er overrasket over, hvorfor dette ikke er blevet gjort for første gang til at gøre det sikre, at afløb er blokeret fra begge sider af huset. Nu har jeg modtaget en regning på 2340 kroner igen for at betale, selvom jeg bedt om at sende små van for 800 kroner.

1 maja 2016

Hej Sarif

Vi er da kede af din dårlige anmeldelse. Specielt er vi rigtig kede af det da det var din nabo vi talte med da det ikke var dig selv der kontaktede os.
De priser du henviser til kan vi ikke genkende . Der er ganske rigtig forskel i pris på om det er en lille bil eller stor bil der kommer.
Men prisforskellen ligger ikke i hvad bil der kommer - det er det arbejde der bliver udført hos dig der er afgørende for prisen.

Den lille bil kan ikke udføre udvendigt arbejde - den store bil kan udføre både udvendigt og indvendigt arbejde.

I dit tilfælde har du begge gange fået lavet udvendigt arbejde, at mændene så også går indenfor hos dig og kontrollerer alle dine afløb når de alligevel
er der - er bare en ekstra service.

Problemet hos dig sad begge gange ude i brøndene - hvorfor det er udkald efter arbejdstid 1. gang og pris for udvendig arbejde 2. gang.

1. gang vi er hos dig er vi der udenfor normal arbejdstid og derfor er det ekstra dyrt. (den 17/1-2016)
2. gang vi er hos dig er indenfor normal arbejdstid og vi har informeret dig om, at du skal betale for arbejdet da der er for lang tid mellem rensningerne(den 7/3-2016)

Trods din utilfredshed er vi glade for at har betalt for arbejdet - også selvom du ikke har overholdt betalingsfristen men først har betalt 14 senere.

Oceniono na 5 z 5

Service, kvalitet og pris hænger godt sammen her

Fin service og meget imødekommende. Prisen var lidt billigere end den lokale vvs mand i Stenløse.
De opklarede en sag mht. min vandtank og fik dokumentation på årsagen til problemet. Nu kan sagen gå i gang med byggefirmaet.

3 lutego 2016

Hej Baruch

Tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.
Vi er meget glade for din anmeldelse og sørger for at vores mænd får den af se.

God fornøjelse med byggeriet :)

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og hurtig udrykning

19 października 2015

Hej Kirsten.

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Jeg er ked af, at vi ikke har reageret på din anmeldelse.
Vi er rigtige glade for anmeldelsen og at du er tilfreds med vores hjælp ved vandskaden.

Du ønskes et rigtig Godt Nytår :)

fagfolk med ekspertisen iorden

Jeg kan stærkt anbefale Lyngholm Kloakservice
da jeg efter brug af andet kloakfirma (Kloagger) dog uden held valgte jeg at prøve Nyt (Lyngholm)
Og disse kunne løse opgaven med at rense og tømme min fedtudskiller i modsætning til dette andet firma..
de er lidt dyere ca. 200 kr. men igen viser det man får hvad man betaler for

Jeg har efterfølgende fået dokumentation på at affaldet fra min fedtbeholder er afleveret på rensnings anlæg ..
dette ef aldrig prøvet ved tidligere brug af andet kloakfirma!!!
Hvor men det bliver kørt hen??

Jeg kan varmt anbefale og sige TAK!!

13 października 2015

Hej Stig

Mange Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Jeg er ked af, at vi ikke har kommenteret anmeldelsen før.
Jeg vil bestræbe mig på, at svare hver eneste anmelde straks vi får en.

Du ønskes et Godt Nytår - og får du problemer med kloakken igen, er du velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 4 z 5

Kloakservice ok, men regningen..!!!

Der var skybrud i København den 4. September, og vores kloak (kloakledning) var desværre stoppet. Derfor havde vi brug for at få renset (spulet) kloakledningen ud til hovedledningen (det offentlige ledningsnet).

Kontaktede Lyngholm om morgen, der naturligvis havde meget travlt på grund af skybruddet, og vi havde ikke hastværk, bare de kom forbi i løbet af dagen.
Om eftermiddagen kom deres vogn, og fik meget hurtig hul igennem, - det var ok med en spuling, det tog mellem 10-15 minutter, fra vognen ankom og til vognen kørte igen.

Efter en uge modtog vi en regning på kr. 2.340,- incl. moms, (Rensning/tømning af brønd og kloakledning, afgift for spulevand, miljø/diseltillæg, administrationsgebyr) "overrasket over prisen" ja det var en overraskelse. Da vi kontaktede Lyngholm om morgenen, spurgte jeg ikke om prisen (det skulle jo ordnes), men fik heller ikke oplyst prisen, - og det var nok en fejl at jeg ikke spurgte.

d.d. har jeg set på nettet, at andre tager omkring kr. 1.100,- for en tilsvarende spuling af kloakledning, - om jeg er blevet klogere ;-).

#1 Tak for svaret, naturligvis kvitterede jeg for det udførte arbejde, - for det virkede..!! Er blot forbavset over 1½ t kørsels forbrug, når vognen har travlt med at køre fra den ene kunde til den anden.
Hvordan mon transporten beregnes, - nå pyt sket er sket ;-)

14 września 2015

Hej Jens

Vi svarede din mail til firmaet straks vi fik den og vi svarer også gerne her eftersom du ikke syntes at være tilfreds med det svar vi gav dig i mailen.

Vi er glade for at du som privatkunde sætter pris på vores hurtige assistance specielt under et skybrud hvor mange ofte prioriterer de faste kontokunder.

Vi har fundet sagen frem og har noteret os, at du har kvitteret på køresedlen for det estimerede tidsforbrug fakturaen ville lyde på.

Vi beregner som de fleste andre køretid til og fra en opgave samt for det aktuelle tidsforbrug på stedet.

Vi har via vores flådestyring konstateret, at vores mand har været på stedet i 19 min. samt kørsel til og fra stedet.

Perfekt service

Ringede til dem grundet et andet firma ikke vendte tilbage på mine forespørgsler.

De ankom ca 4 timer senere samme dag og fik fejl søgt problemet med stoppet kloak og kom med en løsning til at kloakken ved toilettet var i stykker / sunket sammen og skulle udskiftes ved at bryde gulvet op.

Super kompetente og god service. De var ikke de billigste men man fik det ekstra man betalte for.

7/7 - RETTELSE

Efter ovenstående havde jeg forsikringen ude da kloakken ikke kunne spules ren og skulle udskiftes ifølge Lyngholm. Efter grund undersøgelse med kamera etc fandt vurderings manden ud af at grunden til at de ikke kunne spule var at ikke hele vandlåsen var blevet taget ud af kloak røret. Og derfor havde de kun kunne få hul igennem i det hul de havde spulet igennem vandlåsen.

Så nu er vandlåsen i stykker og skal skiftes ud.

Ikke imponerende arbejd så derfor er anmeldelsen bleve rettet fra 5 til 1 stjerne

12 czerwca 2014

Odpowiedź od Lyngholm Kloak A/S

3/5-15 Straks vi opdagede dette problem kontaktede vi Thomas. Efterfølgende har vi afleveret en ny vandlås på
Thomas adresse.

28/12-15 Vi har desværre stadig ikke hørt fra Thomas, ej heller har Thomas kommenteret på at vi rent faktisk har
været ude med en ny vandlås - straks vi opdagede at Thomas havde problemer med vandlåsen.

For at kunne rette op på en fejl - kræver det, at man er orienteret om dette. Vi blev ikke orienteret om
problemet, men fandt selv ud af det via Trustpilot derfor gik der noget tid før det blev gjort.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej