Hyggeligt lille hotel med en kæmpe passion for mad. Aftensmaden var veltilberedt med tilbehør som man ikke plejer at få. Der var ligeledes små overraskelser mellem retterne. Ligeledes var morgenmaden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sæsonophold. Kan kun bakke op om de fine anmeldelser der om dette sted. Man føler sig hjertelig velkommen så snart man er træder ind af døren, et gennemført ophold med fremragende mad & vin, m.m., go... Zobacz więcej
Fantastisk sted. Vidunderligt personale, dejlige værelser og sublim forkælelse. Vi havde købt et ophold, der indeholdt Aperitif og snacks som smukt blev serveret på værelset. Om aftenen blev d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi besøgte for anden gang hotellet. Vi havde bestil to overnatninger med hhv. sæsonmenu og klassisk menu, og var spændte på, om opholdet kunne leve op til vores tårnhøje forventninger. Det kunne de... Zobacz więcej
Ryesgade 33, 8680, Gl. Rye , Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Omgivet af lyngmarker og en helt fantastisk natur hvor man sagtens kan bruge en masse tid! Restaurant og service var helt i top - virkelig god mad og fuldstændig gennemført betjening med en kæmpe viden om alt vi indtog, både mad og drikke. En kæmpe anbefaling herfra. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer her 🙏🏼

Fuldstændig fantastisk sted.
ALT får 5 store stjerner. Maden er fabelagtig, lækker, hjemmelavet og virkelig kælet for i alle detaljer. De dygtige og meget smilende tjenere har virkelig forstand på håndværket og hjælper gerne med en lækker vinmeny, som der er rigeligt af. Er man ikke til vin har de også virkelig lækre moste som de selv laver. Alle på steder gør deres ypperste for at man får et fantastisk ophold, og vi venter kun på at komme afsted igen. Et sted der langt oversteg forventningerne <3

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Spiste middag, overnattede og fik morgenmad fra fredag til lørdag på Lyng Dal Hotel og Restaurant i Gl. Ry. Receptionens håndtering af vores forespørgsler og imødekommelse af vores ønsker var eksemplarisk. Værelset var velindrettet og velassorteret med gratis juice, mulighed for at brygge en kop te og kaffe mm. Middagsoplevelsen var i absolut særklasse - med et væld af små spændende smagsoplevelser - ved siden af de to særdeles veltillavede middagsmenuer som vi havde bestilt. Tjenerens valg af vin til hovedretten var lige i skabet. Alt blev serveret med omhu og et smil. Tak for en dejlig oplevelse!

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Er aldrig blevet skuffet der. Det er virkelig på gourmet-niveau.

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Skønnere aften kunne vi ikke have ønsket os. Vi blev virkeligt forkælet med veltillavet og velsmagende mad, vi valgte vinmenuen til 🍷 som var spændende og i var bestemt ikke smålig med påfyldning 😉
Kuvertbrødet har jeg fundet ud af siger utrolig meget om stedets niveau og hvilken mad man kan forvente - og her kan jeg kun sige mums mums 👍 glæd jer gæster
Kærlighed til mad og glæden ved at have gæster = 🌟🌟🌟🌟🌟 fra os

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
En fuldstændig fantastisk aften med så mange fantastisk smagsoplevelser, at det virker helt overvældende.. Lige fra de helt små "hapser" til hovedretten, arbejdede ganen på højtryk for at følge med denne super oplevelse. Denne oplevelse må du ikke snyde dig selv for. Konstant smilende og søde tjenere gør denne aften til en oplevelse vi aldrig glemmer. 1000 tak og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner fra os. Mvh Linda og Tonni.

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Vandretur i smukke omgivelser.
Venligt og engageret betjening -
enestående madoplevelse.
Vi nød hvert sekund. Tak for denne gang, vi kommer igen.
Kærlig hilsen Per og Anita

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Fantastisk ophold med en super service og mad i absolut topklasse.
Søde smilende og friske kokke og tjenere.
Alt var perfekt på vores lille efterårsophold til en billig pris.
Kram fra Tina - Hanne - Lars Peter og Carsten

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
FANTASTISK: modtagelse - Mad & drikke - fakta omkring mad & drikke - betjening Gode senge. Klart er sted vi kommer tilbage til!!!

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Nu er det nr 2 gang jeg besøger denne dejlige resturent. Super god mad, super og hyggelig betjening. Har også overnattet på hotellet som er rent og fint.
Kan kun give minimum 5 Stjerner…
Bh. Jægeren fra København

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Unikt hotel og restaurant beliggende i naturskønne omgivelser med udsøgt god mad og nærværende betjening.

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Det var en dejlig oplevelse. Lækker mad, venlig personale og et hyggeligt værelse.
Kommer gerne igen.
Poul Erik og Solvejg Thomsen

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Havde bestilt et sæsonophold, og det var helt fantastisk! Super lækker mad og vinmenu, samt fantastisk betjening med godt humør.
Virkelig hver eneste krone værd - og vi kommer helt sikkert igen en dag!

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Vi havde bestilt gourmet ophold med en overnatning og aftens- og morgenmad. Vi havde forventning og håb om at vores ophold ville byde på gourmet mad, hygge og professionelt, men afslappet betjening. Vi fik alt det vi havde håbet på og mere til. Vi anbefaler alle at tage et ophold.

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Jeg kom fra Nordsjælland, blot for at opleve restauranten og det var alle penge værd. Stille og hyggelige omgivelser, super lækkert økologisk mad - mange forskellige smager som passer helt vildt sammen, flot serveret. De laver deres egne 2 forskellige most, smager helt specielt. Fantastisk service, man slapper sig hurtigt af og føler sig hjemme. Dejligt med tjeneres ægte smil og glimt i øjet. Der er mulighed for overnatning. Varmt anbefales, kommer sikkert tilbage!

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Fantastisk og uovertruffen hotel og restaurant. Tak for en uforglemmelig oplevelse. Da vi kom og blev modtaget af Anita fik vi med det samme en fornemmelse af, at det her bliver noget vi aldrig har prøvet før. Den varme du udstrålede, vi følte os virkelig velkommen. Tak for det.
Maden var superb, har aldrig fået så lækker og veltilberedt mad. Betjeningen var også topklasse, omgivelser ligesådan, værelse aldeles godkendt.
Helt klart et sted jeg vil anbefale og vende tilbage til.

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Når man træder ind i restauranten bliver man modtaget, som var det et privat besøg. En lignende modtagelse ses kun sjældent i en restaurant. Man føler virkelig, at man er en vigtig og værdsat gæst. Dog uden, at det føles omklamrende. Men... - her hører det bestemt ikke op. Betjeningen viser tydeligt en dybtfølt entusiasme og en tilbundsgående viden om den gastronomiske kunst. Hvilket er kendetegnende og helt grundlæggende for Lyng Dal Restaurant. Stedet - maden - betjeningen - og hele atmosfæren - gør, at man i nogle timer føler sig særligt privilegeret. Her kan de virkelig noget, som ikke mange kan. Tusind tak for endnu en uforglemmelig oplevelse. Mvh. Else og Jørgen

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Fantastisk gastromisk oplevelse. Kan klart anbefales. Vi havde 2 overnatninger, hvor vi den første aften fik serveret deres 6 retters sæson menu, med lidt ekstra spændende serveringer undervejs. Min mand fik en rigtig god vinmenu, mens jeg fik deres hjemmelavede kefir/moste, som var virkelig lækkert. Den anden aften fik vi deres 3 retters klassiske menu, også med spændende ekstra serveringer undervejs. Skønneste familieforetagende, som vi med glæde vil besøge igen.

Odpowiedź od Lyng Dal Hotel og Restaurant
Vi bestilte 2 overnatninger i Påsken med morgenmad og aftensmad. Maden-betjeningen og selve opholdet var fra den øverste hylde. Simpelthen perfekt😃👏👍🏻Ydermere havde de sørget for flot solskinsvejr begge dage. 5 stjerner herfra.