Lyngby Dyrehospital Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Subakut tid pga min egen dyrlæge havde ferie. Lyngby Dyrehospital gav mig tid inden for 2 timer. Vi fik imødekommende, venlig og faglig kompetent hjælp. Helt fantastisk. Tak.

Oceniono na 5 z 5

Ringede efter en akut tid til en kat, fik en tid en time efter. Utrolig sød veterinær sygeplejesker og dyrlæge. Meget vejledende og informerende. Forslår ikke bare behandlingerne uden fokus. U... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Skal i bruge en dyrlæge? Vores dyrehospital ligger centralt i Lyngby og kan håndtere de fleste opgaver. Få mere information her og bestil en tid

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

22 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Fin behandling

Lyngby Dyrehospital har været behjælpelig med alle vores dyr igennem de år vores børn har haft fugle, gravere og familiens tre katte er blevet behandlet her. Sidste uge måtte vi sige pludseligt farvel til vores elskede kat Garfield. Og selvom jeg ikke er færdig med at græde over ham. Så er det med stor taknemmelighed jeg tænker på dyrlægen Anne-Sofies empatiske og professionelle måde at håndtere denne konsultation på.
Jeg vil også sige tak til receptionens søde damer, der var forstående og hjælpsomme da først bekymring og senere sorg ramte mig. Af hjertet tak fra Charlotte.

7 października 2025

En varm anbefaling af Lyngby Dyrehospital

En varm anbefaling af Sabrina, som har tilset og opereret vores dværgvædder kanin. Sabrina er meget behagelig og grundig, og da der efter operation var mindre komplikationer, var hun hurtig til tilbyde ekstra undersøgelse og samt grundig vejledning til hjemmebehandling. Det føles meget trygt at efterlade sine dyr her.

3 września 2025

Den bedste dyrlæge!

Jeg har brugt Lyngby Dyrehospital til mine dyr (primært hunde) de sidste 11-12 år. Her bliver man altid taget godt imod af et virkelig sødt, vidende og kompetent personale, og jeg har altid følt mig helt tryg ift. at mine hunde hverken bliver over- eller underbehandlede. Mine hunde har fået behandlet allergi, hornhindeskader, infektioner, adfærdsproblemer + det løse, og alle opgaver er løst med stor ekspertise. En anden ting er , at de er rigtigt gode til er lige at tage ejeren med på råd ift. behandlingen og orientere løbende, så man ikke lige pludselig står med en regning, man bliver forskrækket over. Priserne er yderst rimelige og behandlingen er helt i top!

29 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Min datters Husky havde fået en knude…

Min datters Husky havde fået en knude på maven og Vores normale dyrlæge vil operere og mente det var for usikkert at lave en nåle biopsi hvor man tager en prøve for at se om den var god eller ondartet.
Vi ønskede en anden dyrlæges mening om dette og ringede til Lyngby dyrehospital. De sagde at det var helt normalt med sådan en prøve. Så den fik vi taget og knuden var godartet men skal holdes øje med.
Så vi sparede hunden for en unødvendig operation og os selv for knap 14.000 kr.
Sød og meget kompetent dyrlæge derfor 5 stjerner herfra.
Mvh
Liselotte

26 listopada 2024

Sabrina er guld værd!

Vores kanin skulle neutraliseres, her var Sabrina virkelig dygtigt til at tage hånd om vores springfidus af en kanin - alt gik som det skulle, og jeg følte at min kanin var i trygge rammer fra start til slut.

Hvis jeg skal have neutraliseret en kanin igen, ville jeg klart gå til Sabrina.

1 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Professionel, omhyggelig og kompetente.

Fik en hurtig akut tid til vores elskede hund som vi desværre måtte sende afsted til hundehimlen🐶🌈🌟
Vi fik lov at tage vores anden hund med til at sige farvel. Det betød rigtig meget for os🙏🏻
Tak til dyrlægen og veterinær sygeplejersken der var på arbejde d.19/8-23 for en utrolig forståelse, varme og omsorgsfuldhed❤️❤️

19 sierpnia 2023

Kan varmt anbefales

Min familie er kommet her gennem hele min opvækst, og vi har altid været glade for den service og behandling, vores pelsede familiemedlemmer har fået. Derfor var det det naturlige valg for min mand og mig, da vi fik vores første, fælles killing her i efteråret.

Vores killing, Sithca, skulle både have chip, ormekur og de to vaccinestik. Da hun er vores første helt egen kat, og Lyngby Dyrehospital ikke har deres priser på hjemmeside, undersøgte vi priser hos forskellige dyrlæger inden vores første besøg, så vi havde en ide om hvad, vi kunne forvente. Vi blev positivt overraskede, da vi fik regningen, som lå noget under det gennemsnit, vi var nået frem til efter vores internetsøgning.

Vi har haft Sithca til dyrlægen to gange og har været hos to forskellige dyrlæger. Første gang hos Simon, som var rolig, grundig og flink til at besvare alle de spørgsmål, vi måtte have. Det var Sithcas allerførste dyrlægebesøg, og hun var over det hele og skulle undersøge alt, hvilket Simon tålmodigt og roligt gav plads til.
Anden gang (i dag) var vi inde hos Anne Sofie, som hverken jeg eller min familie har været hos før. Hun står ikke under Personale på deres hjemmeside, men vi håber, at det skyldes, at hun er nyansat, for vi havde en skøn oplevelse med hende. Smilende, varm, rolig og med masser af kærlighed og nus til Sithca. Anne Sofie var meget tålmodig med alle de oplysninger og anekdoter, vi vist nok som førstegangskillingeejere kom til at overdænge hende med.
Anne Sofie var meget grundig og sørgede for at være helt sikker på, at Sithca var sund og rask, inden vi gik derfra.
Vi har følt os trygge og selv om, vi i forvejen kendte og havde god erfaring med Lyngby Dyrehospital, så har de alligevel formået at gøre os positivt overraskede.

TL;DR: grundig, kompetent, tryg, behagelig behandling til fornuftige priser. Kan varmt anbefales.

1 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Bedste dyrlæge, jeg har mødt.

På anbefaling fik jeg min kat steriliseret i dag hos Lyngby Dyrehospital. De var så ordentlige, grundige, venlige, havde tid til undersøgelse og instruktioner, og også i skranken blev man behandlet meget professionelt. Dem kan jeg på det varmeste anbefale.
Mvh Grete Madsen

10 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Kan på det varmeste anbefale Lyngby dyrehospital

Blev i august 2021 videresendt af egen dyrlæge Sandbjerg Dyreklinik til Lyngby dyrehospital, da min kat havde noget i klemme i svælget. Det var sådan lidt halv panisk, da min kat havde svært ved at spise og drikke og gav tegn herpå ved at udvise synke besvær.
Hun havde i løbet af lørdagen og søndagen haft høj feber, men spiste og drak stadig omend besværet.
Var i dialog lørdag med dyrlæge via agrias dyrlæge app. Og vi blev enige om at så længe hun spiste og drak og ikke trak sig, dvs stadig var opsøgende, så trak vi den til mandag, (det er jo desværre en konsekvens af Birkerød dyrehospitals meget aggressive pris politik i vagt).
Lyngby dyrehospital får mine varmeste anbefalinger, da de handler ud fra hvad er bedst for dyret til en fornuftig løsning. Alle kan hive den dyreste løsning ned fra hylden og helbrede dyret, men ikke alle kan starte i det små og bevæge sig op ad "trappen" for at helbrede dyret. De orienterer løbende, samt involverer dyreejer i de forskellige muligheder der er.
Formentlig havde hun slugt en hveps, som så havde stukket hende i halsen.
Efter en uge med god og kompetent behandling til en meget rimelig samlet pris, så havde min Birma kat det godt igen. Det var simpelthen en sand fornøjelse, og ikke nok med at det var en fornøjelse at se sin kat i hopla igen, så føler man sig tryg som forbruger hos Lyngby dyrehospital. Dyrets velbefindende er i centrum, ikke forbrugerens pengepung.
Tak for rigtig god behandling Simon.

9 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Ville ikke anbefale dette sted til…

Ville ikke anbefale dette sted til kaniner eller gnaver.
Selvom der står de er kanin kyndige.
Jeg har lige været med to kaniner hvor deres mave stort set var gået i stå.
Vi fik bare avide vi skulle give lidt crital care ikke for meget. Og intet medicin eller noget for at sætte maven og det hele igang, plus min mor kanin havde trommesyge, og nej det kan man ikke altid mærke, der skal tages et røgent.

28 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Omhyggelig, omsorgsfuld og informativ dyrelæge

Var i klinikken for første gang i dag. Dyrelægen var omhyggelig, og meget omsorgsfuld over for min hund, hvilket fik hende til at slappe af. Fik en god og fyldestgørende information om hvordan jeg fremadrettet hjælper min hund bedst og om det videre forløb.
Kan varmt anbefale Lyngby Dyreklinik..

19 kwietnia 2021

Professionel og kompetent behandling

Min 2 årige flatter var ved at dø pga fremmedlegemer i mave og tarm, men blev reddet og er kommet sig fuldstændigt efter professionel indsats fra Simon på dyrehospitalet. Samtidig blev vi holdt tæt orienteret omkring baggrunden for de indgreb, som man tog, hvilket viste den høje grad af relevant kompetence, som Simon havde på området. Tak for at vi fortsat har vores dejlige og meget livlige hund Laban.

18 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg måtte gå den tungeste vej med min…

Jeg måtte gå den tungeste vej med min bedste ven Igennem 15 år , og sende lille Berry til hundehimlen med stor sorg og smerte i mit hjerte.🙏😢🙏😢dyrlæge Ib er den mest fantastiske dyrlæge jeg nogensinde har mødt og jeg er ham evig taknemmelig. 🙏❤🐾Jeg har været hos Ib I 11 år og han har altid forstået min Berry og specielt mig som ejer❤🐾❤🐾Det bedste sted ever og med et team der er så omsorgsfulde..bedste og varmeste anbefaling herfra ❤🐾🙏

18 czerwca 2020

God behandling

Ringede efter en akut tid til en kat, fik en tid en time efter.
Utrolig sød veterinær sygeplejesker og dyrlæge.
Meget vejledende og informerende.
Forslår ikke bare behandlingerne uden fokus.
Utrolig behagelige overfor dyret, min kat ville ihverfald ikke rigtig hjem han ville nusse og rulle rundt på gulvet:))

Alt i alt en god oplevelse for både ejer og kat.

9 grudnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Har kun rosende ord om Lyngby…

Har kun rosende ord om Lyngby Dyrehospital og vil til enhver tid anbefale dem, især Dyrlæge Rokkedal.
Deres hjælpsomhed, service, behandling og tilgængelighed er i topklasse.
Hvis man ringer for at bestille tid er det de super søde veterinærsygeplejersker der hjælper, og hvis ikke det er nok, er der dagligt mulighed for telefonisk kontakt med dyrlægerne.
Jeg og mine to schæfere møder kun førsteklasses behandling fra alt som tandudtrækning til valnøddespisning.
Tak til Jer 😊😊

23 listopada 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej