jeg har købt 3 t-shirts fra ichi (meget billigere end i butikkerne), ballerinaer fra Dixie, og en kjole fra Gloal femme plus et par jeans. Købte det mandag formiddag, fik allerede varerne dagen efter.... Zobacz więcej
Luxgirl.dk
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg bestilte en fed taske, og et par fede mat - sorte ballerina sko for kun få dage siden. Der var hurtig levering, fed sko æske, og lækkert med små prøver på cremer osv. Skoene viste sig dog desværre... Zobacz więcej
jeg bestilte en par ballerinaer, et tørklæde og hårpynt torsdag og fredag morgen havde jeg pakken i hænderne, det er da service i topklsse:) og at de dejlige mennesker så ligger lidt ektra ting i... Zobacz więcej
Lettere bliver det ikke! På Luxgirl kan du med enkelt klik købe drømmekjolen - slut med at løbe fra butik til butik, mase sig igennem menneskemængder og vente i evigheder på ekspedition. Det er he... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Vestergade 5, 8723, Løsning, Dania
- kundeservice@luxgirl.dk
- www.luxgirl.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig betjening
Jeg bestilte en hue og en hårbøjle en dag kl 13. Næste dag kl 10 havde jeg min pakke! Endda lige op til jul. Fantastisk.
Meget tilfreds
Fik min pung og hue 2 dage efter jeg havde bestilt og det var perfekt :)
Fabelagtigt
Et par dage, så havde jeg varen..-og den var lige som jeg havde forestillet mig :)
Hurtig levering
Købt en par handsker, som jeg skal bruge til en julegave, lørdag og fik dem med posten tirsdagen. Dejlig hurtig levering. Kan helt klart anbefale LUXGIRL.dk
Fin service og dejligt produkt!
Jeg bestilte fredag aften, og fik mit tørklæde tirsdag.
Tørklædet var præcis som jeg havde forestillet mig.
Hurtig levering, selvom jeg bestilte en fredag aften.
Perfekt handel. Kan helt klart anbefale LUXGIRL.
De har nogle rigtig fede varer, og der er god og hurtig service.
Fem-stjernet tilfredshed :)
Har købt gaver gennem luxgirl.dk to gange nu og begge gange med en super service, og en pakke der blev leveret to dage efter bestillingen. Bedre kan det næsten ikke blive. Især når man åbner og ser, at der samtidig også ligger en lille gave fra luxgirl.dk til sig selv inde i pakken :)
Alle 5 stjerner for god service ;o)
Hurtig levering, god service og en god og overskuelig hjemmeside.
God jul / Rie
5 stjerner - nemt og hurtigt
Vi bestilte torsdag aften og havde varen lørdag formiddag....Det er da nemt og hurtigt :-) Connie
Super LUX service
Bestilte en taske som kom dagen efter, men hanken gik desværre itu efter få dage, den kunne ikke laves og man får bare en ny taske uden brok SUPER
Fuld tilfreds
Har købt en taske.. Fik den leveret til døren inden for to dage.. Det er hvad man kalder service.. Super
Super
Super service
Bestilte en Dunlop taske - levering 2 dage efter - SUPER
K. Jensen
Jeg bestilte midt på eftermiddagen, og 1 time efter skrev de, at varen var
afsendt. Den kom dagen efter - endda med en lille ekstra gave vedlagt.
Utrolig fin service.
Varen blev leveret til tiden og var hverken forkert farve eller størrelse
Jeg købte en customized bluse som blev leveret inden for det tidsrum der stod på min ordrebeskræftelse. Jeg skal helt sikkert handle her igen ;-)
Fin standart og god levering
Købte 3 par øreringe og to tørklæder. Er glad for produkterne og den hurtige levering.
Intet at sætte en finger på.
Hilsen Anja
Perfekt
Det kom så hurtigt, som man ikke engang turde drømme om.. Og produktet levede hundrede procent op til min forventning..
Lige som man kunne ønske sig
Jeg købte en trøje, den kom hurtigt med posten, så alt var så godt som det kunne være.
hurtig levering
jeg fik min hue dagen efter jeg havde bestilt den på hjemmesiden. Nemt og ligetil. Fin indpakning også.
Kanon online køb
Nemt, billigt, hurtig levering... Intet besvær overhovedet! Kan kun anbefales - og de har desuden de fedeste accessories!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.