Oceniono na 5 z 5

Morten var utrolig behagelig og meget meget hjælpsom med at sørge for at vi fik de rigtige lampeskærme. Meget professionel og kompetent. Kan absolut anbefale dette firma. Vi er ovenud glade for vor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte en loftlampe torsdag ved 14-tiden. Et par timer senere fik vi en mail: vores lampe ville være fremme ved vores dør fredag. Da vi stod op fredag morgen lå pakken uden for vores hoveddør.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg havde bestilt 2 lamper hos Luxer. Jeg havde imidlertid udfyldt bestillingen forkert, hvilket gav problemer med GLS`s levering og efterfølgende tilbagesendelse. Trods manglende levering blev pengen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet hos Luxer flere gange. Flot overskuelig hjemmeside, lækre varer og god kundeservice. Har et par gange været i tvivl om nogle lamper og er altid blevet mødt af kompetente medarbejdere, d... Zobacz więcej

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

www.Luxer.dk er en dansk webshop med salg af moderne lamper og LED belysning til private og erhverv.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service fra Morten. Super flotte skærme.

Vi er ovenud glade for vores nye lampeskærme.

6 maja 2024

Hej P. Andersen

Mange tak for anmeldelsen af Luxer.
Det glæder os at i har været glade for jeres oplevelser i forbindelse med købet.
Jeg håber i bliver ved med at være lige så glade for de nye lampeskærme.

Oceniono na 5 z 5

super god og hurtig levering

11 marca 2024

Hej Jane

10.000 tak for din anmeldelse! Vi glæder os over at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med dit køb hos Luxer

Oceniono na 5 z 5

Alt som lovet og aftalt.

22 lutego 2024

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse af luxer.dk
Det glæder os at kunne tilføje dig som endnu en glad kunde der har haft en positiv oplevelse med købet hos Luxer.

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering

21 lutego 2024

Hej Jane

Tak for anmeldelsen!
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelser i forbindelse med dit køb.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering af fin lampe 👍

2 listopada 2023

Hej Bitten

Tak for din anmeldelse af luxer.dk
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med dit køb.

hurtig og reel tilbagemelding

hurtig og reel tilbagemelding, super oplevelse

27 lutego 2023

Hej Bent
Tak for anmeldelsen! Det glæder os at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb.
Jeg håber du bliver mindst lige så glad for dine nye pærer:

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. God kvalitet. Jeg har ikke fortrudt købet hos luxer. 👍

4 października 2022

Hej Camilla

1000 tak for anmeldelsen! Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse i forbindelse med købet af nye lampe.
Jeg håber at de nye pendler ligeledes lever op til dine forventninger.

God og hurtig service

3 października 2022

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse af Luxer. Det glæder os at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb. Vi håber at du bliver mindst lige så glad for din nye lampe.

Hurtig levering og udlevering

Hurtig levering og udlevering
Tak fin service 😄

8 lipca 2022

Hej Inger Marie
Det glæder os at du har været tilfreds med købsforløbet og håber at du er blevet mindst lige så glad for din nye lampe.

Perfekt handel

Perfekt handel - kan varmt anbefales. De bedste anbefalinger herfra👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

30 czerwca 2022

Hej Almira
Tak for din anbefaling af Luxer. Det glæder mig at du har haft en god oplevelse i forbindelse med både køb og rådgivning.

Fremragende service og rådgivning

Fremragende service og rådgivning. Hurtiig levering uuuden problemer.

29 kwietnia 2022

Hej Carl-Christian

Mange tak for din anmeldelse - det glæder os at du har haft en positiv oplevelse både i forbindelse med service, rådgivning og levering.
Jeg håber du er blevet glad for lamperne :)

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Fin kvalitet til pengene.

25 marca 2022

Hej Kunde i Seets

Tak for anmeldelsen af vores webshop. Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse og er tilfreds med produktet.

Fin service

Fin service, flot vare, hurtig levering.

22 marca 2022

Hej Christina.

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med dit køb.
Jeg håber du er mindst lige så glad for dine nye lamper.

Unikke lamper

Smukke lamper med 3 Step decorationspærer…..
Passer smukt over er stort mørkt plankebord.

10 stycznia 2022

Odpowiedź od Luxer.dk

Hej Herlev. Tak for din anmeldelse af Luxer. Det glæder os at du har været tilfreds med at handle hos os.

Oceniono na 1 z 5

Skuffet

5 minuter efter køb på nettet hos Luxer (kr. 594) så jeg lampen til den halve pris hos Silvan (kr. 259,95). Det var en Scorpius udendørs væglampe i kobber!

Nu har jeg så fået et pænt og fornuftigt svar fra Luxer. Har prøvet at surfe på nettet og fandt flg priser på Scorpius fra Nordlux i kobber:
Luxer: 594,-
Hjem & Fix: 189,-
Bauhaus: 189,95
Harald Nyborg: 299,-
Billig VVS: 343,-
Silvan: 259,95
Mon ikke Luxer skulle overveje at sætte prisen ned ?

9 grudnia 2021

Hej Jens

Jeg forstår godt din skuffelse, når du efter købet finder lampen til en markant lavere pris hos en anden forhandler.
Men fordi en forhandler dumper prisen på en vare (om det så skyldes at lampen udgår af deres sortiment, at de gerne vil have tømt deres lager eller noget helt tredje) betyder det ikke at resten af branchen også dumper deres priser på den samme vare.
Den vejlende pris på lampen er 699,95 (det kan du tjekke på nordlux.dk), så vi sælger faktisk lampen 150,- billigere end vejlende pris. (549 + forsendelse)

Når det så er sagt, så har du ved handel på internettet 14 dages returret - og faktisk giver Luxer ekstra tid, og tilbyder hele 50 dages returret. I denne periode kan du blot returnere lampen hvorefter du får den fulde pris refunderet (såfremt varen altså returneres i samme stand)

Du finder alle informationer om returnering under punkt 5 i vores handelsebetingelser.

Oceniono na 5 z 5

Desværre var Coronaen på spil da jeg…

Desværre var Coronaen på spil da jeg bestilte min lampe Så den var i restordre,men jeg blev orienteret hele vejen ,til den var i mål, og jeg har kun godt at sige om Luxer. Bravo !

24 listopada 2021

Hej Søs

1000 tak for din anmeldelse! Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse, til trods for den lange ventetid. Jeg håber lampen lever op til forventningerne og også har været ventetiden værd :)

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte en loftlampe torsdag ved…

Lampen levede helt op til vores forventninger,så meget bedre kan en e-handel vel næppe gennemføres.
SUPER!!!👍

19 listopada 2021

Hej Ina

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at du har været fuldt tilfreds med din købsoplevelse hos Luxer. Og selvfølgelig også at lampen lever op til dine forventninger.

Fremragende tjeneste

Fremragende tjeneste, hurtig levering

21 października 2021

Hej Guðlaug

Tak for anmeldelsen. Det glæder os at kunne tilføje endnu en til listen over tilfredse kunder. Jeg håber du er blevet lige så glad for dine nye lamper.

Super varm anbefaling herfra

27 września 2021

Hej Pia

Mange tak for anbefalingen. Det glæder os at du har haft en postitiv oplevelse i forbindelse med dit køb.
Jeg håber du er blevet lige så glad for lamperne!

meget kunde orienteret

meget kunde orienteret.
tak for hjælp!

9 sierpnia 2021

Hej Yuriy

Tak for din anmeldelse af Luxer. Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse og er glad og tilfreds selvom din pakke var ødelagt ved ankomst.

Morten - Luxer

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej