Lusanna Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik was zo stom om afdekplaatjes weg te gooien, die bij de elektromotoren horen voor een verstelbaar bed. Los bestellen kon niet , maar via de vestiging Hengelo Ov heb ik andere klepjes mogen ontvangen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

On line Grandala Electrisch Boxspring onderstel besteld. Super geholpen door Rob! Bevestiging motor was stuk, nieuwe werd direct verzonden. De oude hebben we kunnen achterlaten in Leerdam, waar we gel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lusanna Hengelo goed bed gekocht. Levering optijd en zeer netjes geholpen in de winkel. Bezorging was ook top geregeld. Het bed slaapt supper goed net alsof je opnieuw herboren word. Mocht er vragen z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren onze nieuwe bed geleverd een mooie elektrisch verstelbare boxspring, met zorg geleverd en geplaatst door 2 kanjers van monteurs,duidelijke uitleg gekregen en alles netjes opgeruimd een dik... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami do sypialni

Napisane przez firmę

Het online slaapwarenhuis met een verfijnd assortiment slaapkamerartikelen met de beste prijsgarantie, deskundig advies en super snelle levering door heel Nederland. Welterusten!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Tevreden

Wij zijn vanmiddag geweest en erg tevreden! Ruime keuze, alle opties zijn mogelijk, geen verkooppraatjes maar eerlijk advies en uitleg waar je echt wat aan hebt ! Kunnen niet wachten tot ons bed gratis bezorgd wordt 😊

18 marca 2021

Super Service

Afgelopen week heb ik een boxspring gekocht bij Lusanna.
Wat een geweldige service! Van het uitzoeken van het bed dat bij me past tot de bezorging. Het bed werd zelfs voor me opgemaakt door de vriendelijke bezorger Herald!! Dat wordt voortaan weer heerlijk slapen dankzij Lusanna.

6 lutego 2021

Bokspring online besteld bij Lusanna

Bokspring online besteld bij Lusanna, na een paar dagen bericht gehad om een bezorgafspraak in te plannen. Snel en duidelijk geregeld. Ook als er na een paar maanden een vraag/klacht is over het bed wordt dit serieus opgepakt en oplossingsgericht gedacht. Complimenten voor Lusanna!

25 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Ons Open sense Boxspring was na…

Ons Open sense Boxspring was na bestelling binnen 4 weken leverbaar. Deze werd kosteloos bij ons thuis afgeleverd. Ons bed was erg makkelijk om te monteren en we slapen al 3 weken erg lekker op. We kregen wat bedtextiel bij en 50% korting op de bedlampen en extra hoofdkussens.

7 stycznia 2021
Oceniono na 4 z 5

Bed gekocht in de winkel

Bed gekocht in de winkel. Binnen 2 weken al bericht dat deze geleverd kon worden. Datum afgesproken wanneer het bed geleverd kon worden, wanneer het mij uitkwam.
Bed licht tevens heerlijk!

4 stycznia 2021
Oceniono na 2 z 5

Goed bed, maar wat een zootje.......

Gelukkig is het bed helemaal prima! Maar wat er aan vooraf is gegaan tot aan de aflevering aan toe, gewoon te knudde voor woorden. Andere afleverdatum dan afgesproken, hierdoor 2 weken op een luchtbedje moeten slapen. Continu werd gezegd dat Lusanna zelf hier geen partij meer in kon zijn, dit zat hem in de leverancier. Ik koop toch een bed bij Lusanna......of niet??? Vervolgens komen 2 heikneuters het bed afleveren. Met een gepuf, gekreun en gesteun werd het bed naar boven gebracht. Ongevraagd werd er gebruik gemaakt van mijn badkamer (heb ook gewoon een toilet beneden in de hal), wat ik in deze tijd van corona totaal niet gewenst vond, terwijl mij wel even nadrukkelijk werd verteld dat ik beneden in mijn woonkamer moest blijven wachten tot ze klaar waren en absoluut niet mocht komen kijken, i.v.m. de corona maatregelen. Vond het allemaal heel erg vreemd gaan en zal ook geen bed meer via Lusanna kopen.

30 grudnia 2020

Prima

Prima service, mochten zelfs de boxspring wat later ophalen ivm verhuizen. De boxspring bevalt heel goed

30 grudnia 2020

Super service

Na een telefonisch gesprek met Mathijs over het lekken van veertjes in ons bij Lusanna gekochte dekbed [07/01/2020] zijn wij door Mathijs perfect geholpen, zonder daarom te vragen, omdat het dekbed zou worden bijgevuld, gewoon binnen 2 dagen een geheel nieuw dekbed ontvangen. Superservice en meedenken.
Leen en Henneke.

24 grudnia 2020

Zeer tevreden!

Mijn vrouw en ik slapen nu twee weken op een Boxholm elektrisch verstelbare boxspring. Op de boxspring hebben we een luxe topper met een warme en koude zijde. Tot nu toe alles naar volle tevredenheid.

De kwaliteit en degelijkheid van deze boxspring stralen er van af. De hoogteverstelling van het hoofd en voeteneind verlopen vrijwel geruisloos.

De aankoop bij Lusanna is zeer soepel en correct gegaan en de aflevering en montage, gedaan door twee sympathieke Rotterdammers, verliep (ondanks hinder van een traplift) zeer voorspoedig.

Samengevat zijn we zeer tevreden met onze aankoop bij Lusanna.

10 listopada 2020

Prima deal

Prima deal aangeboden gekregen en installatie naar alle tevredenheid verlopen.

24 sierpnia 2020

Ben super geholpen.

Ben super geholpen.
Erg blij met mijn bed.
Prijs kwaliteit is dikke prima.
Slaap nu weer goed en uitgerust.
Kom zeker terug als we een nieuw bed voor mn dochters nodig hebben.
Goed advies, aardig, behulpzaam met opladen. Joure top!!

24 sierpnia 2020

Keurig volgens afspraak geleverd

Keurig volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd op locatie op de aangegeven .

Orderbevestiging zou prettig geweest zijn. Zeker met zo een aankoop.

19 sierpnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej