LUCAS DIVING Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben hier vaste klant voor al mijn duikmateriaal. Elke keer worden we bij binnenkomst met koffie ontvangen en daarna nemen ze alle tijd voor je om je wensen te bespreken en krijg je uitgebreide uitl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overall is de levering snel en de service erg goed. Onlangs heb ik een duikbril gekocht met bijpassende glazen op sterkte. Helaas bleek ik per ongeluk tweemaal hetzelfde glas ontvangen te hebben. L... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede producten verkopen tegen een lage prijs is niet zo moeilijk. Goed advies én perfecte service na de verkoop geven is tegenwoordig een zeldzame combinatie. En laten ze nu juist op dat punt excell... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Lucas Divestore

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Nice experience

I made a mistake in my order, just sent an email and got a fast reply, they fixed my mistake, sent the order fast and well packed.
Nice experience.

3 marca 2024

Fijn geholpen

Gisteren zijn mijn man en zoon geweest voor een nieuw duikpak. Goed advies gekregen en er werd alle tijd genomen. Zeer goede ervaring. Voor ons wel ff een stuk rijden. Maar ruime keus dus wel de moeite waard.

1 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Slechte service!

Slechte service!
Twee e-mails gestuurd en twee keer een nietszeggende mail terug gekregen. Online staat dat als je boven de 75 euro besteed je geen verzendkosten van 7.95 hoeft te betalen. Ik koop iets van 149 euro met een digitale kadobon van 100 dus moet nog 49 euro afrekenen. Het systeem ziet dit als een aankoop van 49 euro dus moet ik 7.95 verzendkosten betalen. Ik snap dat het "systeem" zo is ingesteld maar als ik vraag de klant hierin tegemoet te komen wordt daar niet eens op gereageerd. Slechte service van Lucas Divestore en ik zou iedereen willen adviseren GEEN digitale kadobonnen aan te schaffen/kopen.
Voor mij gelijk de laatste keer dat ik hier nog iets koop.
FvdB

20 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

Jammer. Eigenaar geeft niet thuis.

Slechte klant ervaring. Wel goed advies gekregen, alleen beste prijsbeleid werd niet gehanteerd ondanks de vermelding op de website. Eigenaar gaf erg zwak excuus en keek me jammer genoeg niet eens aan tijdens dit gesprek. Dit voelde als arrogantie!
Tijdens de corona periode, en er geen klanten waren, was er een veel positievere dynamiek. Dit dus niet verwacht. Helaas

2 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Top service en snelle verzending voor een goede prijs.

Ik wilde een Citizen Promaster duikhorloge aanschaffen maar had wat vragen vooraf, die werden snel beantwoord door de klantenservice,. Bestellen ging probleemloos, snelle verzending (woensdagmiddag besteld, donderdagochtend in huis). Horloge was goed verpakt, in de originele fabrieksverpakking (een kleine duikfles), van goede kwaliteit en goedkoper dan elders ook nog... ze hebben een mooi assortiment betaalbare duikhorloges, dus ik zal hier zeker nog vaker shoppen =)

1 kwietnia 2021

Geweldige service!

Online een duikbril besteld, helaas bleek bij aankomst het opbergdoosje stuk te zijn. Toen ik dat gemeld had stuurden ze mij kosteloos een speciale opbergtas voor de duikbril. Super netjes en snel opgelost allemaal!

8 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Wat een super service.....

De informatie die ik vroeg Over mijn duik horloge razendsnel en positief beantwoord.
Vervolgens besteld tegen een scherpe prijs.
Mijn bestelling was op voorraad, direct goed verpakt verzonden. Keurig per email een update. Binnen 24 uur geleverd.

Wat een super service.....

13 sierpnia 2020

Geweldige zaak

Geweldige zaak, vriendelijke mensen en niet opdringerig. Goed geholpen door de verkoper die alle tijd nam om de voor ons juiste keuzes te maken.

28 czerwca 2019

Top service

Echt een topservice! 2 keer finnen gekocht die me net niet goed pasde (rare voeten) en het derde paar kreeg ik op advies. Deze zaten goed, ook nog voor een leuke prijs

30 marca 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej