Bodde i et hus med ganske store vinduer, flere uten mulighet for å trekke for persienner osv. Var der da det var rundt 30 grader ute, og det var rundt 28-29 grader inne konstant. Ingen vifter eller mu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super lækker lejlighed/ hus i to etage vi boede i. ALT var bare som det lige skulle være 👌. Det eneste vi godt kunne ha brug for at vide inden ankomst var afstanden fra Square/ Spa området til logde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vårt opphold på Lübker var meget vellykket. Det var litt vanskelig å finne rommet da vi ankom på natten kl 00:30 etter en biltur fra fergen i Hirtshals. Rommet var overraskende stort, med to soverom... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fikk nok en fantastisk golf opplevelse på årets "tour" - Lubker leverer igjen med et fantastisk anlegg, greener man egentlig bare kan drømme om, fairwayer som en "god green" og en helhet i all... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Udfordringer til golfentusiaster på en af Nordeuropas bedste baner. 27-hullers golfbaneanlæg designet af Robert Trent Jones II. Spa & Wellness-oase med 2 etagers spa, Subtropisk Bad og fitnesscenter. Café og restaurant som serverer årstidens lækre retter. Med alle vores skønne faciliteter – og med en masse forskellige besøgsmuligheder og aktiviteter rundt på det øvrige Djursland – vil Lübker Golf & Spa Resort være et fantastisk udgangspunkt for et kortere eller længere ferieophold.
Lübker Allé 123, 8581, Nimtofte, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vi hadde et flott opphold i en moderne feriebolig. Et flott resort hvor du kan finne feriepuls, også uten å spille golf. Fint å gå tur på området, bla fin 5 km hjerterunde, men kanskje merke den enda litt bedre og sørge for at den ikke gror igjen.
Kort vei til mange kjekke opplevelser på Djursland og heller ikke langt til Randers og Århus.
Som småbarnsfamilie var Subtropisk bad og lekekrok i Square Cafe supert. Maten vi fikk der var også god og de var behjelpelige med allergier.
Lekeplassen var derimot skuffende med ødelagt lekeapparat og manglende vedlikehold på resterende apparat. Skeptisk til å bruke dem. Puss opp og inkluder gjerne et apparat til mindre barn og benk for foreldre.
Boligen var innbydende, men med enkelte tegn til slitasje. Vedlikehold anbefales for å opprettholde standarden på resortet.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Har efterhånden afholdt mange turer til Lübker for grupper. Hver gang bliver jeg overrasket over deres fleksibilitet og serviceniveau.
Medarbejderne hjælper med alle de udfordringer man har som arrangør. Man føler at man er i gode hænder.
Kvaliteten af banen, værelserne og maden der serveres er på meget højt niveau.
Tak for endnu en fantastisk weekend.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Jeg tror det er et super dejligt golfområde. Men vi kom præmært for spa og overnatning, og det var skuffende. Spa-området var virkelig i den lave ende. Et varmt boblebad indendørs, samt varmt og koldt vildmarksbad uden for. Fin sauna og dampbad. Derudover et par hyggeområder, hvor man kunne få lid snacks og drikkevarer samt et stilleområde med hvilestole. That's it. Nå jo, så et sted, hvor man kunne dyppe tæerne i en balje vand, hvis man ville købe deres badesalt eller gå på nogle sten i et lille kar på ca 1 kvm. Ingen mulighed for en svømmetur eller anden bevægelse.
Maden i restauranten var rigtig fin, både aftensmad og morgenmad, men man skal synes det er hyggeligt at sidde ved borde uden dug blandt en masse glade og larmende golfentusiater og et kæmpe tv der viser fodbold. Der er i hvert fald ingen grund til at finde det pæne tøj frem :-).

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Endnu engang et rigtig godt ophold ( 5 år i træk ) banen stod fint - vi var meget imponeret over, at banen kunne tage alt det vand vi fik - igen SUPER service fra Hans og det øvrige personale - fik samme huse som vanligt, så det var også rigtig godt - eneste lille minus var kødet lørdag og greens som var lidt langsomme ift. normalen.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Vi havde bestilt et spa ophold med 1 overnatning samt mad.
Spa afdelingen var noget skuffende med bl.a. kun et enkelt boblebad (som hele tiden var fyldt, så det prøvede vi ikke) og 3 varmtvands tønder, hvor man kunne slappe af i noget vand. Der er simpelthen for lidt til for mange mennesker. Så der kommer vi desværre ikke igen.
Første aften regnede det ret meget, så vi skulle ud og køre, for at komme op og spise, da det foregik i den anden bygning.(golf delen)
Næste morgen gik vi den fine tur igennem skoven(800 m ca), for at få noget morgenmad - godt det ikke var om vinteren eller regn, så vi igen skulle ud og køre.
Morgenmaden skulle indtages ved store runde borde, så man er tvunget til at sidde sammen med andre. Havde nu været dejligt med eget bord, så man kunne få en lidt hyggeligere start på dagen, end at skulle forholde sig til andre ved bordet, samt deres samtaler. Maden var dog ganske fin.
Det var tydeligt, at det mest var golf folk der var oppe og spise morgenmad, så jeg ville ønske, at os der havde booket spa ophold, kunne ha fået en hyggelig morgenkurv med ned i lejlighederne i stedet, som kunne hentes i receptionen (for der kan jo bestilles morgenmad som take away kunne jeg se) Det gør man andre steder!

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Dejligt ophold fra 5 - 6 juni 2024, med to gange golf. Banen stod meget flot og velholdt. Fantastiske fairways og greens. Helt igennem en fornøjelse at spille. Fin og ren lejlighed til 4 personer. God og venlig betjening i både receptionen og under middagen og morgenmaden i restauranten.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Great stay at Lubker Resort ! We had a "spa stay" over there and tried the play&pay at the golf.
It is definitely worth the price ! The spa are is huge, great quality, great treatment. We will come back !
The golf was very fun, good for beginners, challenging without being overwhelming.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Gode feriehuse men det bør anføres at der kun er et toilet når man er 2 par.
Bistroen fin med god Brasserie mad til prisen.
Morgenmad med syntetisk røræg - smager ulækkert - bør udskiftes med rigtigt røræg. Manglede små wienerbrød til morgen også.
Golf flotte svære 9-huller x3 men svær rough næsten umuligt at finde bolden derude.
Golf banerne omgivet af den flotteste natur.
Men det er ikke Danmarks bedste golfbaner.
Samlet fint 2-dages ophold med 3gange golf svarende til prisen.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Vi var en flok på 13 personer, som havde en fantastisk golf weekend på Lübker. (17-19 maj 2024) Vi boede på "Gården" som er en fantastisk løsning når man er mange der vil være sammen. Alt spillede maks. Lige fra en faktisk oplevelse med at booking og opfølgning. Ingen problemer med at bestille anden kost. (Stegt flæsk ad libitum) også fantastisk. Banerne stod flotte og servicen i receptionen og brasserie var der bestemt heller ikke noget at klage over. Mange tak til alle Lübkers ansatte for en dejlig weekend (fredag til søndag)

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Super god weekend på resortet, gode huse at bo i og servicen og personale var yderst kompetente og meget venlige. Maden var også god og morgenmaden manglede ingen ting. så det kan varmt anbefales at besøge.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Kan kun gi alt topkarakter, banen ,personale ,lejlighed og mad -alt var godt.Samtidig var prisen på opholdet fair.Vi var 12 mænd som var afsted ,det bliver ikke sidste gang vi tar til Lubker…

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Skønt område med masser af natur. Tæt på Djurs Sommerland. Havde valgt et stort hus, da vi var 2 voksne og 2 børn. Mange ting vi måtte påpege inden 12 timer. F.eks sengelampe med fri adgang til ledningerne, sengelampe hvor tænd sluk var knækket af, bryggers dør som ikke kunne låses, manglende hovedpude hvor der var brugt en sofapude i stedet. Huset trængte til en gennemgang og hovedrengøring. (Død fugl på altanen, hynder med mos på altanen.Spindelvæv, fjernelse af gammelt tv, oprydning i bryggersskab, skabe med gamle plettede puder f.eks) med vaskemaskine i huset kunne der godt være et tørrestativ.
Til den pris man betaler bør det være i orden.
Positivt var vandland, personalet i receptionen og den sødeste service mand som fik ordnet nogle af skavankerne. Tak for ham.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Har hatt et meget hyggelig opphold på Lubker. Tre flotte 9 hullssløyfer med mange utfordringer.veldig god mat og hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste
I går aftes begav jeg mig med en gruppe af venner til Brasseriet, ivrige efter at nyde en aften med lækker tapas og godt selskab. Desværre blev vores oplevelse mørkere end forventet, og det skyldtes ikke blot den ivrige trafik af golfspillere, der bruger Brasseriet som klublokale.
På forhånd havde seks af os bestilt den annoncerede tapasmenu til 199 kr, kun for at blive præsenteret for en regning på 249 kr for menuen ved afslutningen af måltidet.
Forsøg på at påpege fejlen blev mødt med en stædig fastholden fra personalet, der insisterede på, at prisen var korrekt, til trods for at menuen stadig blev annonceret til 199 kr på deres hjemmeside.
Denne mangel på transparens og kundeservice satte en ubehagelig skygge over vores ellers festlige aften.
Men det var ikke kun prismisforståelsen, der trak ned på vores oplevelse. Ved gennemgang af tapasmenuen, opdagede vi desværre også, at flere af de lovede elementer manglede. Ingen kiks og marinerede tigerrejer.
Denne ufuldstændighed i menuen var en skuffelse, der desværre kun forstærkede vores allerede dårlige oplevelse.
Selvom Brasseriet muligvis har haft gode intentioner om at levere en smagfuld og fornøjelig aften for deres gæster, var vores besøg desværre præget af skuffelser og frustrationer.
Med en opfordring til større gennemsigtighed i deres priser og en forbedring af kvaliteten af deres menu, håber jeg, at Brasseriet kan genfinde den kulinariske glans, som de engang var kendt for.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Vi har netop været på weekend med SPA-adgang lørdag og søndag, massage og tapas; langt det meste til absolut UG.
Absolut pragtfuld massage v/Asbjørn, kan varmt anbefales.
Super SPA-område, hvor vi oplevede god plads og stemning.
God og venlig betjening i såvel reception, som SPA-område.
Kun omklædnings- og badefaciliteterne trækker ned på den ellers rigtig gode SPA-oplevelse. Der var kun delvist fungerende brusere i det svømmehals-lignende bruseområde og tilsvarende automatsæbe. Andre steder er der sædvanligvis adgang til sæbe og bodylotion af det mærke, der ellers anvendes.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Flotte rom, veldig god mat, fine forhold på golfbanene og hyggelig betjenning.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Jeg har besøgt Lubker Spa af flere omgange med forskellige venner. Det er altid en fornøjelse. Helt klart pengene værd

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Egentlig super gode omgivelser og faciliteter. Generelt er stedet rigtig fint, men det er dog den dårligste service i både café, brasserie osv. det eneste sted hvor service og hjælp levede op til almindelig forventninger var i receptionen.

Odpowiedź od Lübker Golf & Spa Resort
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.