Jeg kan ikke finde dokumentation for, at Segredos de São Miguel nogensinde har kostet 79,99 kr. hos Løvbjerg. Tværtimod viser tidligere tilbud priser på ca. 35–45 kr. Hvis 79,99 kr. bruges som fø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Løvbjerg Frederikshavn Dejligt med en flot ny butik med gode åbningstilbud. Jeg er lidt betænkelig ved skurene til indkøbsvogne der er ret meget fald på så hvis det stormer tror jeg vognene, kan tr... Zobacz więcej
Købte julefrokost middag til 25 mennekser, da vi kom hele vejen hjem til Starup, manglede størstedelen af maden, der var mad svarnede til 5 personer, vi kontaktede løvbjerg og fik en lang køretur tilb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min anmeldelse vedrører Løvbjerg Sct. Mathias Center Viborg. Da Løvbjerg overtog efter Meny tænkte jeg fint , men jeg blev gradvist mere og mere skuffet over en så dårligt drevet butik. Meget of... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!
Borgergade 12, 8700, Horsens, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Dårligste service, jeg spurgte 4 forskellige om hjælp, ingen hjalp.
så åbner Løvbjerg Schaubparken 24, 6700 Esbjerg,
tillykke med jeres super ny og flotte butik,
det er fedt at i er kommet til esbjerg, i har super mange fede ting og god mad, og en god service med flinke folk.
Service i særklasse!
Da jeg var forhindret i at hente en pakke i postafdelingen, kontaktede jeg personalet telefonisk. Her blev jeg mødt af en enorm venlighed og hjælpsomhed.
Pakken blev tilbageholdt, så jeg kunne hente den et par dage senere.
9700 brønderslev frikadeller er lidt rå indeni. Kødet er lyserødt.
Ikke iorden!
Engang imellem bliver de lavet rigtigt. Håber i kan rette på det! Folk kan blive syg af at spise rå kød og æg.
At Løvbjerg kun har 2,3 stjerner forstår jeg simpelthen ikke.
Jeg handler i butikken i Frederikshavn og må sige at de altid yder god service og er smilende og imødekommende hver gang man kommer i butikken.
Så 5 stjerner herfra, så vi kan få dem lidt op herinde.
Løvbjerg Ikast vestergade
Nu skal i aldrig aflevere pakker derinde de enten gemmer og samler en kampe stark eller stjæler dem... 6 dage siden min plus andres pakker blev indleveret og de lægger bare der... Forretningsmæssig pakker så vi nu står med sure kunder... Få den finger ud af r**** nu i har flere pakker der skal afleveres til Bring så aflevere dem istedet for... Ringer ind i morgen torsdag... 21 september også kommer der erstatning ud af det her.... I skal da ikke forvente at nogen kommer til jer med pakker hvis de ikk afleveres... Nu et sidste ord Aldrig sæt benene der deres tillid er uacceptabelt
OPDATERING 22-09-23.
Så har Løvbjerg Varde gjort det igen for tredje gang på kort tid - og det er kun de gange, jeg kender til.
Som beskrevet nedenfor, tilbydes 1500 g kyllinge brystfilet uden tilsat vand også i denne uge (38) til 79,99 kr og igen findes varen ikke i butikken.
Det ligner bevidst falsk markedsføring med henblik på at lokke kunder til butikken.
Det bliver interessant at se, hvad forbrugerklagenævnet mener om det.
Løvbjerg Varde tilbyder i ugens tilbudsavis uge 36 1500g kyllinge brystfilet uden tilsat vand til 79,99,-kr.
Jeg var i dag ekstra opmærksom på pakkerne, da min datter for kort tid siden gik efter et tilsvarende tilbud i samme forretning og fandt ud af, da hun kom hjem, at hun havde fået samme mængde kylling til samme pris som i den annonce, hun havde set - men tilsat 9-10% dyrt vand.
I dag er jeg rundt til samtlige kølediske men kan kun finde kyllinge brystfilet tilladt vand pakket med 1500g i hver og tilsat vand. Jeg henvender mig derfor til slagter afdelingen og beder om at få vist hvor kødet uden vand er.
Ekspedienten kommer efter noget tid tilbage og siger, at det har de ikke, hvorfor jeg beder ham lave to pakker, som lever op til annoncen. Dette kan angiveligt ikke lade sig gøre, hvorfor jeg må gå med uforrettet sag.
Forløbet - sammen med min datters oplevelse - indikerer for mig, at man, uden at oplyse det, forsøger at sælge kød tilsat vand ud fra en annonce, som reklamerer med "ærlig kylling - 100% kød". At vi ydermere er 2 fra samme familie, der over et par uger oplever præcis det samme, får mig til at tænke, at der ikke er noget ærligt ved slagter afdelingen i Løvbjerg Varde.
Løvbjerg Varde har desuden gennem de seneste par år præsteret sætte et pris niveau, så de i modsætning til tidligere er blandt de dyreste dagligvarebutikker i byen.

Løvbjerg i Odense
Altid hjælpsom og venligt personale
🤗🤗🤗
Pas på deres "ja tak tilbud" har kørt forgæves flere gange, selv om der er modtaget besked reservationsnummer, de er total ligeglade at man kører forgæves - handel et andet sted!
Jeg kan i lighed med andre kunder bekræfte, at der stadig er rod i pakkerne ved Løvbjerg Fredericia. På trods af kommunikationsafdelingen tog den seneste anmeldelse om dette kritikpunkt alvorligt. Det er der så ikke kommet styr på endnu.
Blev trukket 28 kr. for pringles chips, selvom der stod på skiltet at det var på tilbud til 12 kr.
Så dårlig oplevelse
Løvbjerg er lukket grundet rotter…
Jeg tager ind til løvbjerg d 19 for at hente en pakke som har sidste afhentningsdag d. 20.
Jeg får afvide jeg ikke kan få lov at hente min pakke, men at de vil forlænge datoen for hvornår den sendes retur så man kan nå det.
Jeg kommer nu d. 21 og så har de alligevel sent pakken retur.
Sidder nu i en rigtig træls sitation og mangler en vigtig pakke….
Nytårsmenu 2022 mad ud af huset i Brønderslev. Ikke noget at råbe hurra for.
Appetizer: skallen kunne knap nok få fylden i. ( måske man bare skulle havde lavet en stor.)
Forret: fesen rejer smagte som frossen rejer alt for lidt rejer ( ud fra billedet skulle en bøtte til,men vi skulle dele en bøtte til 4 Pers)
Hovedret: ringe sovs smagte syret. Bønner med bacon, bønner smagte som frosne bønner og der var ingen smag i bacon smagte af vand. Katoffelgratin var ikke fast den blarede ud da man ville flytte den.
Dessert. Hindbær mussen var for sur. Og den firkantet ting var alt for meget kakao smag og man kunne ikke smage nogen form for kokus.
For dårlig til prisen
For meget plast affald og bare gennerelt affald.
Løvbjerg Frederikshavn
Dejligt med en flot ny butik med gode åbningstilbud.
Jeg er lidt betænkelig ved skurene til indkøbsvogne der er ret meget fald på så hvis det stormer tror jeg vognene, kan trille ind i parkerede biler.
Normalt er jeg glad for hjemmelavede færdigretter, men jeg er blevet skuffet over den brune sovs (den smager som om den er fabriksfremstillet) en hjemmelavet gammeldags skysovs ville være godt.
Havde købt kyllinger i løvbjerg, to var sure, gik til slagter Michael, som gav den bedste betjening og kundeservice, jeg nogen sinde har fået. Smil, en dyb beklagelse, frit valg på nyt kød, en fl. God vin og en æske chokolade oven i og endnu engang, en undskyldning og et smil.

Odpowiedź od Løvbjerg Supermarked
Lørdag aften kl 18.20 ville jeg hente en pakke i Løvbjerg Fredericia, men den stakkels unge mand stod helt alene ved kassen og pakkeudlevering. Han kunne ikke finde min pakke, så jeg valgte at gå uden. Virkelig dårlig behandling af både personale og kunder. Desuden så har I jævnligt rod i pakkerne.

Odpowiedź od Løvbjerg Supermarked
Jeg kan godt lide Løvbjerg. Der er et fint udvalg og man kan som regel finde det, man skal bruge. Priserne er udmærkede. De er venlige i postafdelingen

Odpowiedź od Løvbjerg Supermarked
Jeg købte en dyr flot vin da jeg var på ferie i Herning, Da vi kom hjem til sjælland var den desværre ødelagt. Jeg skrev ind til hovedkontoret og vi fandt hurtigt en løsning.
Rigtig god service.