Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Siden er intet andet end en Reklamesøjle for ejeren, som tydeligvis er SEO mand.. Ligegyldigt. Og det er tydeligt at se, at folk og venner bliver betalt for at lave reviews herinde på Trustpil... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Forstår ikke at et koncept der blot samler alle de tal der i forvejen findes på selve Danske Spil siden, krydret med tusindvis af reklamer, overhovedet giver mening? Tidsspild...

Oceniono na 1 z 5

Ideen bag siden er god, indtil man finder ud af hvad det egentlig handler om.. Reklamer, reklamer og atter reklamer... Kan sagtens klare mig med teksttv og danske spils egen hjemmeside, i så fald... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Blev fortalt af en ven ang. denne side, som først og fremmest ikke har et produkt, så den burde nok ikke ligge her på Trust? Men uanset hvad, så er det en uinteressant og forvirrende hjemmeside som... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Loteria
  2. Hazard

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Dansk Lotto statistik. På min side vil du finde seneste trækninger i Lotto og onsdagslotto, analyse og statistik af de udtrukne tal samt forslag til diverse lotto systemer der kan spilles.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

god ide

Skriv som du taler med en ven. nu har jeg spillet lotto lige fra de
startede og desværre er det ikke mange penge jeg har vundet men
hvis ikke man spiller vinder man jo heller ikke noget

2 lutego 2014
Oceniono na 4 z 5

SE HER, TRUST ER TRUST VÆRD.

Du skal se en dejlig men side at se lottotal på, og den er men at komme til at spille på, så selv du vil kunne finde ud af det.
jeg vil gerne hjælpe dig, men det er slet ikke nødvendigt, for du kan selv.

29 stycznia 2014

Super dejlig side

Jeg bruger altid Lottostat.dk da man ofte har en masse andet at se til når tallene bliver trukket.
Så er det dejlig at sidde der med aftenkaffen og tjekke sine kuponer i ro og mag.

25 stycznia 2014

SUPER NICE SIDE

Jeg bruger altid lottostat til at tjekke mine lottotal. De er super gode til at lægge tallene ud og til at få andre lotto informationer. Hvis du spiller lotto så brug lottostat til det!

25 stycznia 2014

Nem og overskuelig

Jeg har tit prøvet at finde en side der er nem og overskuelig til at finde mine tal til lotto og div. spil jeg nu køber , men jeg kommer hele tiden tilbage til Lottostat da den er den der er god at bruge , så jeg bruger den da det er nemmer end tekst tv :-)

23 stycznia 2014
Oceniono na 3 z 5

Lottostat er for så vidt ok.

Jeg har kun få problemer med lottostat, jeg får tallene pr. mail og besked om gevinst pr. mail. Desværre gælder det ikke Eurojackpot, hvorfor forstår jeg ikke, skønt jeg har bedt om det flere gange. Desuden er ventetiden ved telefoniske henvendelser temmelig lang. Så jeg benytter her lejligheden til igen at anmode om at få Eurojackpottallene pr. mail.

vh
Jørgen Telling

23 stycznia 2014

Pillenemt

Det var da det smarteste letteste jeg har brugt længe, klart anbefalesværdigt. Prøv det!

19 stycznia 2014

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej