Lollandfalstershaveservice Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Så er den “Ged” barberet 💪🏼

Har fået klippet 60 m bøgehæk, fået ryddet op og kørt hække affaldet væk, på ingen måder en finger at sætte på arbejdet som er udført til UG af Dennis og hans hjælper ✌️Kan klar anbefale at bruge Lollandfalstershaveservice 👍

14 lipca 2026

Super godt arbejde

Har fået lavet en kraftig beskæring af knap 100 meter hæk - hækkene er beskåret fra mellem 1,60-2,00 til 1,40 meter. Og jeg kan kun sige at jeg er yderste tilfreds med det arbejde som Dennis har lavet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Lolland Falster Haveservice

31 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fældning af træer og stubfræsning

Jeg skulle have fældet nogle træer og stubfræset en masse mindre træstubbe.
Dennis var nem at tale med og lavede hurtigt et godt tilbud på opgaven.
Alle aftaler blev overholdt og arbejdet blev udført hurtigt og effektivt over 2 dage pga dårligt vejr på første dagen.
Resultatet blev rigtig flot og jeg er meget tilfreds med hele processen.

28 listopada 2025

Stubbefræsning

Kom som aftalt og fræsede 11 stubbe på en dag.
Selv om opgaven var lidt større end beskrevet i min henvendelse, blev opgaven udført til den aftalte pris.
Virkeligt flot arbejde ingen rødder eller andre rester efter veludført arbejde. Kan klart anbefale Lollandfalsterhaveservice.

20 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Super god havemand.kommer når man ring…

Super god havemand.kommer når man ring efter ham og give sag tid til at lytte på kunden og ring vis der er noget han blive i tvivl om jeg har snakke med Dennis nogen gange og jeg må sige at han gør sit job professionel og går op i det med liv og sjæl. så kan kun varmt anbefale at kontakte Dennis hos Lolland Falsters Haveservice. hvis i har en have opgave som i skal have hjælp til. og han er ikke dyr med priser ting koster nu om dage.God Havemand til Dennis. smil.

12 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

God service og rigtig flot arbejde

Jeg er bare så glad for at jeg/vi valgte Lolland F's Haveservice til at ordne min desværre afdøde far's have . Vi er fuldt ud meget tilfredse med den service som Dennis lovede os . Han er rigtig god til at ringe eller skrive så vi hele tiden er opdateret med hvor langt de er kommet eller med spørgsmål om opgaven. Fuldt ud tilfreds med alt.

3 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en større anlægsopgave

Jeg havde en større anlægsopgave, hvor jeg var meget i tvivl om hvordan jeg skulle gøre. Jeg ringede til firmaet og fik en snak med dem, og de kom ud og brugte mere end en time på at gå det hele igennem og finde løsninger på hver enkelt ting. Han havde rigtig mange gode forslag og jeg følte, at det var en rigtig fin behandling. I sidste ende måtte jeg selv springe fra, pga. andre prioriteringer, men det tog de virkelig pænt, og der var ingen sure miner. En rigtig god oplevelse med Lolland-Falster Haveservice!

24 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Sørg for at få prisen på skrift

Sørg for at få prisen på skrift.
Når arbejdet er udført er prisen næsten dobbelt op af det aftalte.
Og når man stiller sig uforstående med det så bliver han meget aggressiv.

3 maja 2023
Logo Lollandfalstershaveservice

Odpowiedź od Lollandfalstershaveservice

Jeg er ked af at du har haft den oplevelse men jeg tror du tager fejl af firmaerne jeg har ikke nogen Preben Nielsen i mit kundekartotek Og jeg har ikke været ude og lave nogle opgaver for ham hvor prisen er doblet og jeg har overhovedet ikke været aggressiv så det må være et andet firma du har haft ude for det er ihvertfald ikke mig det ved jeg for jeg kender overhovedet intet til det der bliver skrevet. Jeg var slet ikke ude og køre den 3. maj der var jeg hjemme.

Super service fra Dennis

Super service fra Dennis. Skulle have fraset hele haven op så der kunne sås græs og udvidet min indkørsel så der kunne holde 2 biler side om side. Da vi skulle udvide indkørslen fandt vi ud af at vi skulle flytte min nye målerbrønd da den stod dumt samt fjerne den gamle. Det var ellers ik med i prisen men det tager Dennis ik så tungt han er helt med på at der kan komme lidt ekstra ting med på vejen. Da vi fjerner den gamle målerbrønd er uheldet ude da vi får skadet et vandrør dybt nede i jorden, det var ikke noglens skyld vi fandt ud af at det var et dårligt rør da havde sivet i formegentligt årevis, så det var kun godt vi opdagede det. Nu stod jeg så lige pludselig med en stor opgave med udgravning af gamle vandrør og få lagt et nyt ned og dennis hjalp med dette til sen aften den dag, det var guld værd i nødens stund at han gav den hjælp, han tog kun imod lidt ekstra betaling fordi jeg forlangte det da det samlede arbejde gik fra 2 dage til lige pludselig at tage 4 dage. Det er super service at han bliver og hjælper det ekstra når sådan noget sker og hans priser er helt fair, og han går ingen steder før det er færdigt og man er tilfreds. Og det må jeg sige jeg blev. Tak for hjælpen Dennis, det blev et super resultat.

1 maja 2023

Han holder sine aftaler

Han holder sine aftaler, og gøre virkelige et flot stykke arbejdet👌og ikke bange for at tage fat. Er ydrers tilfreds og synes det er en fantastisk service at han ikke tager ekstra for at arbejde i weekender og på helligdage.

10 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Sørg for at få regning inden han…

Sørg for at få regning inden han forlader jobbet, så du kan få betalt. Min kæreste modtog ingen faktura. Og pludselig er det en kammerat som skriver til hende og truer med alverdens ting.
Og han begynder at skrive til mig. (Min kæreste og jeg bor i hver sin ende af Lolland- Falster og har intet med hinandens økonomi at gøre)
Heldigvis er min kærestes søster ved politiet så hun fik orden på det.
Men ikke en forretningsform som kan fremme sådan et firma.
Selv om hans arbejde er ok.

16 grudnia 2022
Logo Lollandfalstershaveservice

Odpowiedź od Lollandfalstershaveservice

Jeg har sendt en fakturer til kunden da jeg var færdig med opgaven jeg erkender det er min fejl at jeg ikke får tjekket op på om kunden har modtaget fakturaen. Jeg har på ingen måde bede nogen om at tage kontakt til kunden som der fremstår. Jeg kan kun beklage dette og har taget dette til efterretning.😀

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej