Wauw! Wat een prachtige touch schakelaars, thermostaten en stopcontacten. Wij hebben ons huis grotendeels verbouwd en zijn nog steeds bezig. Inmiddels een groot gedeelte van Livolo, het staat zoveel... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Had klacht over livolo . En livolo super opgelost . Ook al was het de schuld van de vervoerder. Maar contact gehad, en super geholpen dankjewel!
Super goed geholpen en mooie schakelaars. Had 4 maanden geleden wandcontactdozen en touch dimmers besteld. Door uitloop van de verbouwing deze pas 3 maanden later kunnen monteren. Wandc... Zobacz więcej
In mijn vorige woning livolo gemonteerd, nooit problemen mee gehad. Dit keer, voor de eerste etage livolo besteld. Wederom erg blij mee. Montage spreek voor zich echter had ik een mooie hotel schake... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Livolo hebben we oog voor detail. We bieden een breed assortiment aan stijlvol design schakelmateriaal en wandcontactdozen van hoge kwaliteit. Onze lichtschakelaars zijn gemaakt van luxe glas en beschikken over een touchscreen en led achtergrondverlichting. Wat ons schakelmateriaal uniek maakt, is dat deze niet alleen handmatig bediend kunnen worden, maar u ook de keuze heeft om deze op afstand via uw smartphone, afstandsbedieningen, spraakbesturing en met behulp van automatische scènes en timers te bedienen. Met de Livolo smart home producten, heeft u de volledige controle over uw schakelaars, waar u zich ook bevindt. Met onze smart home schakelaars upgrade u uw bestaande en/of nieuwe woning eenvoudig naar een slimme woning. Het installatie proces is simpel, gebruik dezelfde bedrading als uw huidige schakelaar en creëer direct een stijlvolle uitstraling voorzien van de nieuwste smart home technologieën.
Dane kontaktowe
Leeghwaterstraat 23, 3364 AE, Sliedrecht, Holandia
- +31 (0)184-700220
- info@livolo.nl
- www.livolo.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Klantenservice & garantie
Een schakelaar ging snel stuk. Na 1 mail naar de klantenservice hebben ze me op eigen initiatief direct een nieuwe vervanger toegestuurd. Zonder enig probleem. Dat is fijne service.
Ik ben netjes geholpen via watchapp…
Ik ben netjes geholpen via watchapp kwam er zelf even niet uit normaal komt het altijd goed maar dit keer had ik even hulp nodig uitstekend geholpen ga zo door en prima schakel materiaal
Schakelaars doen het uitstekend
Schakelaars doen het uitstekend, was netjes geholpen via WhatsApp, stap voor stap uitgelegd hoe ik de wisselschakelaar moest monteren. Ik koop hier in de toekomst meer schakelaars!
Hotelschakeling een uitdaging? Niet met hulp van...
Na de verbouwing van de badkamer en de keuken waarin we Livolo schakelaars hebben gebruikt was het ook wel tijd om de hotelschakeling tussen de benedenverdieping en de eerste etage aan te pakken. Materialen aangekocht en netjes afgeleverd.
Maar een hotelschakeling is toch net even wat anders dan een normale schakelaar. Nadat de elektricien de moed had opgegeven om de schakelaars aan de praat te krijgen contact gezocht met Livolo. Hoe ga ik dit werkend krijgen was mijn vraag. Antwoord volgende snel. Via de whatsapp zou dat moeten lukken en ik kan dat inderdaad bevestigen. Heb nu een complete foto rapportage voor de volgende in de app staan.
Top service, geduldig en nam de tijd voor mijn acties.
Geweldige producten, nog betere service!
Geweldige producten, en een nog betere service!
Diverse keren al wat gekocht bij Livolo, en altijd keurig chique producten aan de muur, eyecatchers!
Ik liep tegen een installatietechnisch probleem aan. Het was geen enkel probleem Livolo in de avond te kunnen bereiken, en nog beter, het is Livolo wederom gelukt mij te helpen! Een absolute aanrader!
The best company ever
The best company ever! Good customer service and good customer care!
Livolo top service
Diverse schakelaars gekocht via Livolo, ik had zelf per ongeluk verkeerde producten besteld via de webshop. Direct met de klantenservice gebeld en dit is telefonisch direct opgelost. (Super) De producten zien er niet alleen heel lux uit maar zijn kwalitatief ook goed. Livolo nogmaals bedankt voor de service.
Geweldige service en installatie hulp
Nadat wij al 2 touch schakelaars hadden gekocht van Livolo, nu ook besloten om de wissel schakelaars bij de trap te vervangen voor touch schakelaars.
Zoals de vorige keer zeer snel verzonden en netjes afgeleverd.
Maar nu....aansluiten.
Ik beken meteen met 3 zwarte draden in 1 wandcontact was het voor mij een raadsel.
Via WhatsApp mijn probleem uitgelegd en gevraagd wat te doen.
Via WhatsApp met duidelijke uitleg en instructies stap voor stap alles aangesloten.
De schakelaars werken nu top.
Zeer goede klantenservice - oplossingsgericht
Al enige tijd geleden het hele huis voorzien van nieuwe stopcontacten en schakelmateriaal (goud). Erg tevreden en een echte eye-catcher in ons nieuwe huis.
De echte reden van mijn review:
Enkele maanden geleden hadden wij een nieuwe design lamp besteld waarvan het aansluiten nogal complex bleek te zijn. Zelfs de leverancier en de verkopende partij kon mij niet van een degelijk antwoord voorzien met betrekking tot de aansluiting. Uiteindelijk besloten app-contact te zoeken met de mensen van Livolo. Zij waren dusdanig klantgericht dat zij vroegen om de technische details van de lamp en konden mij op basis daarvan duidelijk feedback geven. Dit resulteerde in een werkende (dimmende) lamp. Weken/maanden lang kon de leverancier en verkopende partij mij niet helpen, en binnen 2 dagen had Livolo mij geholpen. Wat een toppers! De klantenservice is dus zeer goed te noemen.
Livolo is een echte aanrader!
Super bedrijf
Super bedrijf. Snel en goed contact te krijgen zowel telefonisch/ via mail als via whats app. Duidelijke instructies wat te doen.
Product zonder problemen kunnen ruilen.
We hebben nu aantal livolo producten hangen in de gang en bovenverdieping en zijn zeer tevreden. Als er een keer vervangin nodig is van schakelmateriaal weten we livolo zeker weer terug te vinden.
TOP PRODUCT! TOP SERVICE
Complete benedenverdieping voorzien van Livolo. Erg blij met het resultaat! Zorg dat je een goede Electricien hebt en het systeem werkt perfect!
Wegens een stroomstoring werkte 1 dimmer niet meer waarop ik contact legde met Livolo. Binnen enkele dagen kreeg ik een nieuwe dimmer toegestuurd! TOP SERVICE!
Erg blij met het product en het bedrijf achter de schermen!
Top service en fantastisch materiaal
Vanaf het moment van bestellen heb ik alle hulp en advies gekregen. Voor mij onbekend terrein hoe het één en ander allemaal werkt. Bij installatie waren er een aantal vraagstukken rondom de wisselschakelaars. Geappt op een zondag en direct hulp gekregen. Er helemaal doorheen geloodst. Ik kan maar één ding zeggen en dat is dat dit bedrijf top service heeft verleend. Heel geduldig en het is prachtig materiaal. Enorm blij en nogmaals zo gaaf!
Push the button and there is light.
Mooi/fris en betaalbaar product ipv die ouwe busch- Jaeger meuk. De touch dimmers werkt perfect (wc,woon,eet ,hal en keuken).de klant.service via whatsapp wordt snel beantwoord ( blijkt ook op zondag respons tegeven)en wordt afgehandeld. ben dik tevree.
Mooi product
Een bestelling gedaan netjes snel en zeer goed verpakt . Had een installatie probleempje via de app in 5 mij opgelost 👍
Een hotelschakeling aangeschaft voor…
Een hotelschakeling aangeschaft voor bij de trap, maar de beschrijving op de website klopt niet helemaal. Soms een beetje tegenstrijdig. Telefonisch heel moeilijk bereikbaar, maar uiteindelijk via e-mail en whatsapp verliep het contact heel vlot. Binnen een half uur was het probleem, stap voor stap incl. foto’s, verholpen.
Top service door zelfs op zondagavond…
Top service door zelfs op zondagavond hulp te bieden!
Touch schakelaar voor het toilet
Voor het toilet een touch schakelaar gekocht.
Nadat ik hem zelf aangesloten had werkte hij niet.
Dus een mailtje naar Livolo gestuurd.
Binnen het uur had ik antwoord.
En wat bleek? Ik had eerst de spanning er helemaal af moeten halen. Dan alles monteren inclusief glasplaat en dan de spanning er pas op zetten.
Alles werkt nu perfect.
Bedankt Livolo voor de goede en snelle service.
Producten zijn van goede kwaliteit
Producten zijn van goede kwaliteit. Service is zeer goed. Ze denken met je mee en helpen je met aansluiten als iets niet werkt.
Geweldige producten en een perfecte…
Geweldige producten en een perfecte helpdesk die zelfs savonds via whatsapp stap voor stap hielp met het installeren van een hotelschakeling!
Top service na ongeveer 2 jaar maakten…
Top service na ongeveer 2 jaar maakten de stekkers zonder ra geen contact in de wcd moesten en wat onder zetten om contact te maken
Berichtje gestuurd en krijg gelijk 4 nieuwe opgestuurd top service
Doświadczenie Trustpilot