Sinds het gebruik van kousen om mijn benen helemaal geen krampen meer in de nacht. Dikke voeten en benen nagenoeg weg Heel gelukkig ben ik door het gebruik van mijn kousen dat ik geen krampen meer heb... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
16 weken geleden aangepaste werkschoenen besteld. We wisten dat het bedrijf van de werkschoenen 4 weken vakantie had en dat die leverancier dan ook 4 weken gesloten was. Wel in juni een afspraak gemaa... Zobacz więcej
Ik ben heel fijn geholpen. Zowel professioneel als persoonlijk. Een echte aanrader voor de kousen!
Ik kwam voor steunzolen van mijn zoon, maar na een aantal keer gesproken te hebben met hun klantenservice (in Curaçao ofzo, kinderen op de achtergrond gillend) een afspraak gekregen. Ik heb zelf ook... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee u weer vrij(er) kunt bewegen.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.livit.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 8% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Vriendelijk, deskundig en begripvol
Zeer prettig, duidelijke communicatie en er werd goed rekening gehouden met wat ik wel en niet kan. Toonde begrip voor de situatie en namen de tijd voor mij. Top service!

Odpowiedź od Livit Ottobock Care
Voordeel direct in de buurt van mijn…
Voordeel direct in de buurt van mijn huis.
Goede service van goed opgeleid personeel.
Verder geen opmerkingen over het bedrijf.

Super service
Ik werd via mijn werk doorgestuurd naar jullie en kon zo snel terecht . Jullie namen gelijk contact op echt super service

Odpowiedź od Livit Ottobock Care
de kousen zitten niet goed de hiel…
de kousen zitten niet goed de hiel kruipt omhoog
door ziekte ben ik ze nu pas gaan proberen maar vind het geen verbetering met de vorige

Klantenservice 🤨 Livit
Vanochtend belde een mevrouw van Livit (uit Suriname?) mij over controle van mijn steunzolen. Toen ik aangaf dat ik de prijs van de zolen wel erg hoog vind (€265,-) werd het gesprek abrupt beëindigd. Haar laatste woorden waren "ooh". Niet erg netjes en weinig professioneel vind ik.
Beste Livit, herhaalbestellingen van zolen hoeven toch niet zo duur te zijn als de eerste die worden aanmeten?
Tip: ontevreden over Livit? Zoek eens op internet voor een interessant online alternatief.

Odpowiedź od Livit Ottobock Care
Makkelijk en snel een afspraak kunnen maken.
Ik hoefde niet veel moeite te doen voor een afspraak.
Ik kan langer lopen
Ik moet de hele tijd op de been zijn, en dankzij de kousen voel ik me beter.
Ze hebben in begin juli steunkous…
Ze hebben in begin juli steunkous opgemeten nu wil ik hem gebruiken en blijkt dat er geen tenen aan zitten dus ik heb er niets aan
correct behandeld
Ik wordt geholpen sinds 2017 en ben correct behandeld.
Steunkousen in de zomer!
Snel geholpen, goede uitleg gekregen. Jammer dat ik ze met die hoge temperaturen (in zomer) moet dragen, kan zo geen korte broek o.i.d. dragen. Had een ontstoken spatader en moet de kousen 3 mnd dragen. Heb er na ongeveer een mnd dragen wel baat bij, nog even volhouden!
De eerste intake en meting verliep erg…
De eerste intake en meting verliep erg vriendelijk en informatief. Duidelijke uitleg en er was alle tijd voor vragen. De 2e afspraak was het leren aantrekken en uittrekken. Dit was veel handelingen en Lastig. Ook hier weer alle tijd.
ben al jaren naar tevredenheid klant.
Heel vriendelijk en begripvol
Prettig contact en goed geholpen.
Prettig contact en goed geholpen.
De kousen werden snel geleverd.
Bestelling online gedaan
Bestelling online gedaan. Wordt niet uitgevoerd. Vervolgens bellen waar bestelling blijft. Toezegging dat deze er aan komt. Niks ontvangen. Zonder overleg wordt ineens een afspraak ergens ingepland zonder toelichting . Ik ben dan verhinderd. Vervolgens bellen voor nieuwe afspraak. Afspraak wordt ingepland zonder bevestiging te ontvangen. Weer bellen. Vraag waarom er geen e-mail bevestiging komt. Geen antwoord. Vraag waarom er eigenlijk een afspraak nodig is. Antwoord om de kniebrace op te halen. Daarvoor ga ik natuurlijk geen bezoek brengen. Wat een onzin. Gevraagd om op te sturen. Ben benieuwd. Waardeloze service
medewerkers daar hebben er verstand van…
medewerkers daar hebben er verstand van met de juiste uitleg
Keurige ontvangst zeer hulpvaardig en…
Keurige ontvangst zeer hulpvaardig en afspraken zijn keurig nagekomen
Doświadczenie Trustpilot