Banner for Livecareer - Online Resume Builder

Livecareer - Online Resume Builder Recenzje 21 346

4,2

Zmarnowałem 15 minut życia na stworzenie CV, którego oczywiście nie mogę pobrać bez opłacenia haraczu. Tak yo nazywam, ponieważ sami określają siebie jako "darmowa" strona do tworzenia CV. Nie polecam... Zobacz więcej

Do skorzystanie z Livecareer skłoniło mnienapisanie CV,zawsze kiedy pisałem tego typu dokument wiązał się z długotrwałym pisaniem tego typu dokumentu a tu zostałem miło zaskoczony podpowiedziami które... Zobacz więcej

Od kilku lat wracam do tego kreatora dla mnie jest najlepszy, płynnie zaczytuje dane z istniejącego cv, duży wybór wariantów, co ważne jasno określone metody płatności anulowanie subskrybcji jest aut... Zobacz więcej

Sprawna, profesjonalna pomoc telefoniczna P. Nataszy. Osoba bardzo kompetentna, potrafiąca słuchać, doradzić, a przede wszystkim uspokoić i rozwiązać zaistniały problem.

1. Pisanie życiorysów zawodowych

O Livecareer - Online Resume Builder

See why professionals place their trust in Livecareer Resume Builder to improve their online job search by reading our user reviews.

Livecareer.com has been a trusted partner of millions of job seekers, helping them build stronger resumes, discover their career paths, interview with confidence, and boost their chances of finding the right job faster.

Our user-friendly interface and free expert advice make it easy to navigate the complexities of job searching. With access to a vast collection of resume templates and cover letter samples, along with AI job search tools, you’ll be well-positioned to stand out to employers and secure your dream job.

4,2

Dobra

21 tys. recenzji

Szybko znalazłam pracę dziękuję bardzo

Szybko znalazłam pracę dziękuję bardzo

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z naszym serwisem. Z pewnością podzielimy się tym pozytywnym komentarzem z resztą zespołu.

Świetna obsluga

23 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za Pana opinię! Miło nam, że jest Pan zadowolony z naszego serwisu!

Świetny kreator CV

Świetny kreator CV. Jedyna wada to brak możliwości zmiany języka elementów po przejściu początkowego etapu konfiguracji.

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy, zawsze jesteśmy otwarci na nowe sugestie dotyczące ulepszeń, a Państwa opinia nam w tym pomaga!

Oceniam na 4/5; są pewne niedoróbki w kreatorze

W podglądzie stworzone CV wyglądało ładnie na jednej stronie. Przy próbie druku w pdf czy innym formacie drukowało już na dwóch stronach - nie wiem czemu. Reszta ok.

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy, zawsze jesteśmy otwarci na nowe sugestie dotyczące ulepszeń, a Pani opinia nam w tym pomaga!

Recenzja

Przede wszystkim odpowiednia ilość szablonów i łatwość wprowadzania danych. Już poleciłem livecarrer. Pozdrawiam

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Serdecznie dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług!

Super

Super, bardzo pomocna platforma

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za pozostawienie pięciogwiazdkowej opinii o naszym serwisie. Pozdrawiamy!

UWAGA !!

UWAGA !!! na ta stranke nie podawac danych kary pobieraj 90zl
Oszustwo!!!

7 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dzień dobry, bardzo nam przykro z powodu wszelkich nieporozumień. Korzystając z okazji chcemy wyjaśnić przyczynę powtarzających się opłat pochodzących z LiveCareer PL. Nasz kreator jest oferowany na zasadzie subskrypcji. Początkowy 14-dniowy dostęp w obniżonej cenie pozwala na wypróbowanie wszystkich funkcji premium kreatora i podjęcie decyzji o kontynuowaniu subskrypcji. W przypadku, gdy dostęp nie jest anulowany, jest on automatycznie przedłużany co 4 tygodnie w pełnej cenie. Aby uniknąć nieporozumień, informacje te są podawane przed, w trakcie i po wykupieniu dostępu. Podajemy je również w powitalnym e-mailu wysyłanym podczas zakupu. Wyślemy prośbę o więcej danych, abyśmy mogli zlokalizować konto i pomóc.

Szkoda ze nie da się dać 0 gwiazdek bo…

Szkoda ze nie da się dać 0 gwiazdek bo nie zasługują nawet na jedną zabrali mi pieniądze z konta a ja nawet tego gówna nie używałam

7 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Szanowna Pani, przykro nam z powodu Pani doświadczenia z serwisem. Nasz kreator jest oferowany na zasadzie subskrypcji. Początkowy 14-dniowy dostęp w obniżonej cenie pozwala na wypróbowanie wszystkich funkcji premium kreatora i podjęcie decyzji o kontynuowaniu subskrypcji. W przypadku, gdy dostęp nie jest anulowany, jest on automatycznie przedłużany co 4 tygodnie w pełnej cenie. Aby uniknąć nieporozumień, informacje te są podawane przed, w trakcie i po wykupieniu dostępu. Podajemy je również w powitalnym e-mailu wysyłanym podczas zakupu. Wyślemy prośbę o więcej danych, abyśmy mogli zlokalizować konto i Pani pomóc.

Profesjonalna strona

Profesjonalna strona, profesjonalne dokumenty oraz pełna podziwu kadra pracownicza.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług!

Oszuści!

Oszuści!! Szukasz darmowego kreatora CV, po czym trzeba za niego zapłacić. Mało tego, okazuje się, że "wyraziłes"zgodę na subskrypcję o której nie było mowy i kradną sobie z konta co miesiąc 99zl 😳

9 października 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Szanowna Pani, bardzo nam przykro, że poczuła się Pani oszukana. Ukrywanie kosztów naszego abonamentu nie jest i nigdy nie było naszym celem. Subskrypcja naszego narzędzia odnawiana jest automatycznie, jeśli nie zgłosi się chęci jej anulacji przed końcem okresu próbnego. Wtedy też naliczana jest pełna płatność, która powtarza się co cztery tygodnie. Te informacje znajdują się na naszej stronie oraz w mailu powitalnym wysyłanym w dniu zakupu subskrypcji. Oczywiście chętnie omówimy wszystkie szczegóły. W tym celu wyślemy do Pani prośbę o podanie więcej danych. Pozdrawiamy!

Dobra platforma z dużym wyborem…

Dobra platforma z dużym wyborem szablonów ale trzeba kilka razy edytować żeby poprawiać wygląd co zanim będzie prawidłowo wyglądać

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Złodzieje okradaja ludzi bez pracy

Złodzieje, okradają ludzi bez pracy, miałam darmowe konto 14 dniowe które miało wygasnąć , nie było żadnej informacji ze przejdzie automatycznie na subkrypcje roczną ! pobrali ode nie 99 zł. W trakcie wyjaśniania sytuacji na czacie pani mi jakies inne cenniki podsyła . Słabo..

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dzień dobry, bardzo nam przykro z powodu wszelkich nieporozumień. Korzystając z okazji chcemy wyjaśnić przyczynę powtarzających się opłat pochodzących z LiveCareer PL. Nasz kreator jest oferowany na zasadzie subskrypcji. Początkowy 14-dniowy dostęp w obniżonej cenie pozwala na wypróbowanie wszystkich funkcji premium kreatora i podjęcie decyzji o kontynuowaniu subskrypcji. W przypadku, gdy dostęp nie jest anulowany, jest on automatycznie przedłużany co 4 tygodnie w pełnej cenie. Aby uniknąć nieporozumień, informacje te są podawane przed, w trakcie i po wykupieniu dostępu. Podajemy je również w powitalnym e-mailu wysyłanym podczas zakupu. Jeśli możemy w czymś pomóc, prosimy o kontakt.

Polecam stronę Livecareer jest świetna…

Polecam stronę Livecareer jest świetna szybka i łatwa w obsłudze. Dzięki niej zdobyłam wymarzoną pracę :)

3 grudnia 2025

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za Pani opinię! Miło nam, że jest Pani zadowolona z naszego serwisu!

Pani Joanna N pomogła i rozwiązała…

Pani Joanna N pomogła i rozwiązała problem w kilka minut. Fantastyczna obsluga

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy, cieszymy się, że Pani Joanna pomogła Panu rozwiązać problem. Z pewnością przekażemy jej Pana komentarz.

stronka super

stronka super, zapewne do niej wrócę.

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy, naprawdę doceniamy Pani opinię! Zadowoleni klienci sprawiają, że nasze dni stają się lepsze.

Zdecydowanie polecam

Bardzo pomocna Pani Joanna, która pomogła mi rozwiązać każdy problem napotkany na mojej drodze

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami!