Banner for Livecareer - Online Resume Builder

Livecareer - Online Resume Builder Recenzje 21 344

4,2

Zmarnowałem 15 minut życia na stworzenie CV, którego oczywiście nie mogę pobrać bez opłacenia haraczu. Tak yo nazywam, ponieważ sami określają siebie jako "darmowa" strona do tworzenia CV. Nie polecam... Zobacz więcej

Do skorzystanie z Livecareer skłoniło mnienapisanie CV,zawsze kiedy pisałem tego typu dokument wiązał się z długotrwałym pisaniem tego typu dokumentu a tu zostałem miło zaskoczony podpowiedziami które... Zobacz więcej

Od kilku lat wracam do tego kreatora dla mnie jest najlepszy, płynnie zaczytuje dane z istniejącego cv, duży wybór wariantów, co ważne jasno określone metody płatności anulowanie subskrybcji jest aut... Zobacz więcej

Sprawna, profesjonalna pomoc telefoniczna P. Nataszy. Osoba bardzo kompetentna, potrafiąca słuchać, doradzić, a przede wszystkim uspokoić i rozwiązać zaistniały problem.

1. Pisanie życiorysów zawodowych

O Livecareer - Online Resume Builder

See why professionals place their trust in Livecareer Resume Builder to improve their online job search by reading our user reviews.

Livecareer.com has been a trusted partner of millions of job seekers, helping them build stronger resumes, discover their career paths, interview with confidence, and boost their chances of finding the right job faster.

Our user-friendly interface and free expert advice make it easy to navigate the complexities of job searching. With access to a vast collection of resume templates and cover letter samples, along with AI job search tools, you’ll be well-positioned to stand out to employers and secure your dream job.

4,2

Dobra

21 tys. recenzji

Super bardzo pomocna polecam

Super bardzo pomocna polecam

6 lutego 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług!

Proste

Łatwe przejrzyste narzędzia

5 lutego 2026

Witaj,

Dziękujemy za przesłaną opinię na temat korzystania z naszego serwisu. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasze narzędzia okazały się dla Ciebie proste, łatwe i przejrzyste. Naszym priorytetem jest zapewnienie użytkownikom intuicyjnej strony internetowej, która ułatwia realizację zamierzonych celów, i cieszymy się, że te aspekty zostały przez Ciebie docenione.

Z poważaniem,
Zespół Obsługi Klienta.

Swietny program

Swietny program, polecam!!!

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za pozostawienie pięciogwiazdkowej opinii o naszym serwisie.

Odwołanie płatności

Pani Adrianna P,bardzo świetna ☺️,szybko załatwiła problem

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy, cieszymy się, że Pani Adrianna pomogła Pani rozwiązać problem. Z pewnością przekażemy jej Pani komentarz.

Świetny portal

Świetny portal, bardzo przyjazny użytkownikowi. Stworzenie profesjonalnego cv zajmuje naprawdę chwilę. Nieoceniona pomoc specjalisty, w moim przypadku Pani Joanny, w razie problemów.

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy, cieszymy się, że Pani Joanna pomogła Pani rozwiązać problem. Z pewnością przekażemy jej Pani komentarz.

Mega prosty program oraz bardzo pomocny w przygotowaniu CV. 100% profesjonalizmu

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy, naprawdę doceniamy Pana opinię! Zadowoleni klienci sprawiają, że nasze dni stają się lepsze.

Szybko sprawnie i bezproblemowo

Szybko sprawnie i bezproblemowo. Jasna czytelna strona, przejrzyste zasady i treści.polecam

27 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za pozostawienie pięciogwiazdkowej opinii o naszym serwisie.

Mega pomocne narzędzie

Mega pomocne narzędzie, które dosłownie prowadzi za rękę przez ten nużący proces jakim jest tworzenie CV

26 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za Pani opinię! Miło nam, że jest Pani zadowolona z naszego serwisu!

Zrezygnowałem tylko dlatego że nie…

Zrezygnowałem tylko dlatego że nie potrzebuje na tą chwilę żadnego CV. Poza apka super i z czystym sumieniem polecam.

22 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za Pana opinię! Miło nam, że jest Pan zadowolony z naszego serwisu!

Bardzo wdzięczna za pomoc

Bardzo wdzięczna za pomoc. Łatwo i szybko znalazłam pracę z nowym CV)

21 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Cieszymy się, że kreator okazał się pomocny. Pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów zawodowych!

Bardzo pomocny program do tworzenia i…

Bardzo pomocny program do tworzenia i edycji CV

20 stycznia 2026

Super

Sprawnie i na temat

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami!

Próba oszustwa

Próba oszustwa, unikać. Na redicie jest dokładny opis jak działa mechanizm. Niestety muszę dodać opinie ale moje dane już są w ich systemie. Uważajcie!
Ps. Niestety w trustpilot mam 3 dni na podanie mojego imienia i nazwiska plus numeru telefonu w przeciwnym razie moje opinia staje się niewiarygodna. Niestety nie mogę podać danych osobowych które mogą naruszyć moje dobra, mam screeny i opinie ludzi niezależnych które z chęcią udostępnie.

19 stycznia 2026

Odpowiedź od Livecareer - Online Resume Builder

Szanowny Panie, bardzo nam przykro, że poczuł się Pan oszukany. Ukrywanie kosztów naszego abonamentu nie jest i nigdy nie było naszym celem. Subskrypcja naszego narzędzia odnawiana jest automatycznie, jeśli nie zgłosi się chęci jej anulacji przed końcem okresu próbnego. Wtedy też naliczana jest pełna płatność, która powtarza się co cztery tygodnie. Te informacje znajdują się na naszej stronie oraz w mailu powitalnym wysyłanym w dniu zakupu subskrypcji. Oczywiście chętnie omówimy wszystkie szczegóły. W tym celu wyślemy do Pana prośbę o podanie więcej danych. Pozdrawiamy!