Oceniono na 5 z 5

Hurtig og nem bestilling samt afhentning på lager på en helligdag. Tak for god behandling, også på telefonen.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 12 vinglas torsdag kl. 14:40, fredag kl 10:50 kunne de afhentes i min nærmeste postnord pakkeshop. Alle glas var pakket ind hver for sig, stod i 2 kasser med rum, kasserne var pakket i stør... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse at handle hos Lighthouse Vine. Jeg havde bestilt 6 rødvinsglas, men stilken på det ene var uheldigvis knækket under levering. Da jeg per mail oplyste det til Lighthouse Vine,... Zobacz więcej

1. Sklep z winem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Lighthouse Vine leverer vine til virksomheder, offentlige institutioner og private. Vi har focus på kundetilfredshed, og sætter en ære i hurtig at genneføre ordrer. Vi arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen, da vore kunder er vores bedste "sælgere".

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fantastisk oplevelse

Service helt i top. Hurtigt svar og klare beskeder på spørgsmål vedrørende levering.
Vi modtog glassene som aftalt. Transporten havde desværre beskadiget nogle af glassene.
Igen var kundeservice helt i top, og hurtigt blev der sendt nye glas afsted.

Vi vender 100 procent tilbage.
Tak for en dejlig oplevelse.

24 marca 2026

Hurtig Og flot levering

Alle glas var pakket ind hver for sig, stod i 2 kasser med rum, kasserne var pakket i større kassen, forsvarligt med fyld imellem, så de ikke kunne rasle/flytte sig. Alt var så flot
Min bedste anbefaling til glaskøb😃

23 maja 2025

Very pleasent and helpful

Very pleasent and helpful, I made a mistake on my order and they fixed it super fast. Line was busy when i first called but got a call back just 5min later and resolved the issue. Highly recommend

3 kwietnia 2025

Vinglas uden besvær

Bestilte 12 vinglas til en fin pris. Pakken kom hurtigt og glassene var pakket rigtigt godt ind. Ikke en eneste skade. Rart at se at nogen gør sig umage, når de vil sælge noget.
Vil jeg bruge hjemmesiden igen: Ja

24 kwietnia 2021

Perfekt!

Perfekt!
Bestilte midt i juletravlheden - glassene ankom dagen efter - meget forsvarligt pakket.
Der handler vi igen👏

22 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Lavt serviceniveau.

Bestilte en vinreol lørdag d. 01-02-2020.
D. 06-02-2020 bliver pakken afsendt fra Lighthouse og jeg modtager den dagen efter d. 07-02-2020. Dvs. 2 dage udover den angivne leveringstid på 2-3 hverdage.

Da jeg modtager pakken finder jeg ud af at det er den forkerte reol de har sendt og derefter kontakter jeg Lighthouse for at finde ud af hvorfor. Lighthouse vil undersøge det nærmere og vende tilbage.

D. 13-02-2020 kontakter jeg igen Lighthouse da jeg intet har hørt og modtager samme svar - De vil undersøge det nærmere.

Igen får jeg ingen tilbagemelding og jeg ringer til Lighthouse d. 17-02-2020 hvor de så endelig har fundet ud af at de ikke har flere af den vinreol jeg oprindeligt bestilte. Den forkerte vinreol skal jeg nu sende retur og kan ikke få den jeg har bedt om.

17 lutego 2020

Upåklageligt!

overførte til det angivne kontonr. om torsdagen, tidligt fredag fik jeg besked om at glassene var pakket og afsendt og lørdag kunne jeg hente dem på posthuset! Hurtigt, effektivt og glassene var billigere end andre steder!

22 maja 2016
Oceniono na 5 z 5

God kundeservice og hurtig levering

Havde et par spørgsmål til valg af rødvin, som fint blev besvaret via telefonen af en medarbejder. Dejlig og ikke mindst tålmodig service overfor en ikke-vinkender om mig. Vinen kom to dage efter, og både mine middagsgæster og jeg var yderst tilfredse.

Kan varmt anbefales.

9 maja 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej