lifetrack.dk modtog min ordre mandag og tirsdag morgen ankom min splinter nye retro badevægt,købt flere hundrede kroner billigere end set hos lign.udbydere.Nu er jeg og min pengepung kanon glade.GODT... Zobacz więcej
Lifetrack
Let at bestille og betale. Desuden en troværdig hjemmeside med let tilgængelig post-adresse, let identifikation, og et kundeservicenr. Vare bestilt online søndag, varen ankom tirsdag og sporingsmail... Zobacz więcej
Jeg har købt en Beurer dagslyslampe. Bestilte torsdag morgen, fandt varen 60 kr. billigere hos en anden forhandler. Lifetrack matchede prisen på prisgaranti uden vrøvl. De afsendte varen allerede samm... Zobacz więcej
Jeg har købt et pulsur igennem Lifetrack. Det blev hurtigt afsendt, dog havde jeg angivet en anden leveringsadresse. Varen blev alligevel sendt til posthuset, hvor jeg så selv skulle afhente varen :-(... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Lifetrack.dk sælger blodtryksmålere, termometre og andet personligt udstyr af høj kvalitet
Bestilte en badevægt søndag aften. Mandag eftermiddag kom jeg i tanke om at jeg osse gerne ville bestille et pulsur. Fandt det ønskede ur, ringede til virksomheden, for at høre om det kunne lade sig gøre at få det med samme bestilling. Der blev svaret, at hvis jeg skyndte mig at bestille uret, ville de gøre hvad de kunne. Bestillingen røg af sted kl 15 30, 1540 blev der ringet at uret blev sendt med samme pakke som vægten, og jeg naturligvis ikke skulle betale den ekstra fragt. De havde ovenikøbet holdt postmanden tilbage, for at yde mig denne service. Se, venner, det er ægte købmandsskab. Helt klar et firma jeg vil anbefale andre. Lifetrack, keep up the good work.
Som det skal være
Jeg købte et massagesæde hos lifetrack. God pris, godt produkt og hurtig levering. Upåklageligt.
super service
Jeg sendte en mail til dem,fordi min varmepude var kaput,og to dage efter havde jeg en ny uden beregning
Upåklageligt
Kan varmt anbefale lifetrack. Bestilte en Tower fan om søndagen og havde varen tirsdag. Skulle være startet hos lifretrack i stedet for først at gå i Silvan hvor alt var udsolgt i ventilatorer. Keep up the good work.
Hurtig levering af en vare som virker - skønt! Nyder nu en dejlig brise fra mit tårn i den danske sommervarme :)
Glimrende service.
Vi har bestilt et Tower FAN hos lifetrack. Den blev sendt dagen efter (Vi bestilte efter lukketid) og leveret efter dag 2.. Så alt i alt en glimrende handel. Blev lidt forvirret da den blev leveret med en yderpakke hvor på der stod TF200, da vi havde købt en TF500, men i pakken var der rigtigt nok en TF500. Tak for handlen lifetrack.dk
betingelser for lleverance ikke overholdt
virksomheden lovede at varer kunne afstendes omgående - hvis ordre blev afgivet inden et bestemt tidspunkt - ordre var klar 15 min. før deadline - men alligevel blev der ikke leveret - faktisk blev der frøst givet besked 4-5 timer efter.
Super
Har købt hos div.internetbutikker og altid med problemer men, ikke hos Lifetrack,bestilte(pinsedag) mandag kl 20 modtog onsdag kl 10 og endda til en god pris og fragtfrit
Mvh Nicolai
Jeg har købt et pulsur igennem Lifetrack. Det blev hurtigt afsendt, dog havde jeg angivet en anden leveringsadresse. Varen blev alligevel sendt til posthuset, hvor jeg så selv skulle afhente varen :-( :-)
alle fem stjerner
Det var en god oplevelse at handle med Lifetrack.
Hilsen, Agnete Nissen
Super
Bestilte tirsdag aften sent - Varen modtaget hos PostDanmark onsdag.
PostDanmark kunne som sædvanlig ikke overholde deres leveringsmål så jeg fik varen fredag, hvilket ikke er Lifetracks skyld.
Perfect samhandel
Bestilling, handling og det elektroniske papirarbejde virker perfekt.
Lifetrack.dk
Jeg bestilte et varmetæppe og en fodvarmer, begge Beurer. De var begge tilbud, formodentlig fordi vinteren snart er forbi. Jeg har tidligere købt en varmepude. Firmaet kender åbenbart min klodsethed på edb og ringede mig op for at spørge hvilkret husnumer jeg bor i, det havde jeg nemlig ikke anført. Meget fin service, og derefter hurtig ekspedition!!
Jeg bestilte to varmetæpper, der blev leveret umiddelbart efter. Varen svarede til det annoncerede, så jeg har kun ros tilovers.
Hej.
Bestilte varen mandag og fik den tirsdag, det er da service der vil noget.
Kan anbefale at handle der.
super
købt et varmetæppe. gæt om det er rart i den koldeste vinter i 23 år!
Rigtig god nethandel - vender helt sikkert tilbage
Har købt kropsmåler og skridtmåler. Fine varer
første men ikke sidste gang
købte to varmetæpper, jeg oplevede at det var internethandel når det er bedst, ingen problemer af nogen art, jeg kan kun anbefale Lifetrack på det varmeste