Licentify Recenzje 326

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het betalen en ontvangen van de software met de licentiecode ging prima. Na het installeren bleek de code niet te werken. Na een mailtje kreeg ik direct een andere die wel werkte. Fijn, die snelle res... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vervelend: Gezien het feit dat mijn Windows 11 home editie geen netwerk verbinding en/of extern bureau ondersteund, wilde ik upgraden naar Windows 11 Pro. Installatie ging zonder problemen, maar i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overgestapt op een MacBook en office nodig maar dan voor de MacBook. Via Google hier terecht gekomen en kwam goed en vertrouwd over mede door de reviews. Gelijk besteld en binnen enkele minuten de l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al eerder Office 2021 en recentelijk Windows 11pro aangeschaft en geïnstalleerd via Licentify. Die mensen daar doen er echt alles aan om het hun klanten naar de zin te maken! Het downloaden en acti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania
  2. Sklep z oprogramowaniem komputerowym

Napisane przez firmę

Licentify is de leverancier voor al jouw Licenties

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Goedkope licenties

De key werd keurig en snel toegstuurd en werkte meteen.

20 grudnia 2023

Beste Andries,

Dank voor je review! Hier worden we heel blij van bij Licentify :-)

Oceniono na 4 z 5

Office 20XX updates niet eenvoudig als men afwijkt van een procedure.

Opmerking:
Er is duidelijk een verschil tussen een computer zonder office software, met verouderde office software en de wil om de verouderde software eerst te verwijderen. Daar moet meer aandacht aan besteed worden.
Mijn procedure ===>
a) software bv 'office 2021' aankopen. Download uitvoeren.
b) keus maken of men de verouderde office componenten verwijderd met http://...ak...
c) Exec (uitvoering) van het download bestand.
d) Oude office blijven gebruiken tenzij de oude software verwijderd is.
e) na klikken op 'finish' de nieuwe sleutel uit de email halen en in een geopende office component, bv 'excel' duwen.
f) Controleren of de nieuwe office nu op de juiste level staat, bv. 'office 2021'.
g) indien de oude componenten zoals 'Word' een andere naam hebben (bv Word2019) deze deleten en een nieuwe aanmaken. Dit is enkel nodig als men andere namen heeft gebruikt. Niet aan te raden tenzij men een rename of shortcut heeft uitgevoerd na de voorgaande installatie.

Mijn eerste update is fout gelopen door niet alles in de juiste volgorde uit te voeren of over te springen.

Uiteindelijk was cut en paste van de sleutels voldoende in deze conditie zonder uitvoering van het download bestand. Maar dit is voor elke afwijking van de procedure dan anders

De tweede update op een andere computer met office 2017 heb ik bovenstaande 100% gevolgd en dan is dit heel eenvoudig.

Ik vind dat bovenstaande echt nodig voor office en soortgelijke software. Operating software aanpassingen zijn totaal anders en verdienen en totaal andere procedure.

Daarom **** ipv *****.

15 grudnia 2023

Beste Marc,

Hartelijk dank voor de uitgebreide feedback! Hier kunnen we zeker wat mee! Misschien dat we te zijner tijd installatie manuals gaan uitrollen, dit punt nemen we dan zeker mee!

Oceniono na 4 z 5

4 sterren omdat het toch even lastiger…

4 sterren omdat het toch even lastiger was om te installeren, maar eenmaal geïnstalleerd alles oke

13 grudnia 2023

Beste Martin,

Hartelijk dank voor de feedback! Hier kunnen we wat mee, misschien dat we te zijner tijd installatie manuals gaan uitrollen zodat het makkelijker is om alles te installeren indien mensen er moeite mee hebben.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld
Via een collega jullie naam door gekregen

12 grudnia 2023

Beste Willem,

Hartelijk dank voor de review en wat leuk om te horen dat je via een collega bij ons terecht bent gekomen!

Netwerk verbinding en Externe bureau

Installatie ging zonder problemen, maar ik kan helaas nog steeds geen gebruik maken van netwerk verbinding en/of extern bureau. Misschien doe ik iets fout?
Probleem bleek een kabel probleem te zijn.
Verder ben ik uitermate tevreden over de ondersteuning van Licentify customer support. (Shiva Raghoenath) Groetjes Ad Engel

10 grudnia 2023

Beste Ad,

We hebben elkaar even telefonisch gesproken over het probleem, dat inmiddels is opgelost! We zijn blij te horen dat u uiteindelijk zelf het probleem heeft kunnen verhelpen!

Beste Marielle,

Hartelijk dank voor je review! Hier worden wij heel blij van bij Licentify! :-)

snel en goed geregeld

7 grudnia 2023

Beste Hans,

Heel erg bedankt voor de goede review! Dit kunnen wij heel erg waarderen bij Licentify! :-)

Oceniono na 5 z 5

De Service blijft van een uitzonderlijk…

De Service blijft van een uitzonderlijk hoog niveau

1 grudnia 2023

Beste Fred,

Hartelijk dank voor deze hartverwarmende review! Als zeer gewaardeerde terugkerende klant, kunnen we deze review zeker waarderen!

Windows 11 aangeschaft

Code invoeren daarna kon ik Windows 11 installeren op een nieuwe PC.
Er was uiteindelijk wel een 2de code nodig die ik van Licentify heb gekregen.

Prima contact gehad met Licentify

28 listopada 2023

Best Hans,

Top dat alles naar wens is en dat u een goede ervaring heeft met Licentify!

Daar doen wij het voor! Alles om onze klanten blij te maken :-)

Super service

Super service! Ondanks de lage prijzen wordt uitgebreid hulp geboden.

30 listopada 2023

Beste Vincent,

Heel erg bedankt voor de mooie review! Wij zijn hier erg blij mee bij Licentify!

Licentify is een aanrader

Duidelijke website. Scherp geprijsd. Snelle levering.

29 listopada 2023

Beste Thomas,

Super bedankt voor je review! Wij zijn heel blij om je zeer positieve review over Licentify te lezen!

Snel en goed

28 listopada 2023

Odpowiedź od Licentify

Hartelijk dank voor de 5 sterren review! Hier worden wij heel blij van bij Licentify! :-)

Vriendelijke service

Vriendelijke service, gewoon telefonisch en via Whatsapp bereikbaar! Zo zie ik het graag.
Product uiteraard (snel/ direct) geleverd.

27 listopada 2023

Best Yorick,

Hartelijk dank voor je review! Wij doens ons uiterste best om onze klanten te woord te staan bij vragen/problemen en proberen al onze klanten zo goed mogelijk te helpen!

Heel fijn om terug te lezen dat dit wordt gewaardeerd!

Excellent service

Excellent service. Key was sent instanteneously and worked as expected.

Hi Tony,

Thanks for your review! We appreciate it very much at Licentify!

Best regards,

Oceniono na 5 z 5

Onmiddelijk na aankoop ontving ik de licensie en de downloadlink. Zonder probleem geïnstalleerd

Beste Everard,

Fijn dat u zo een goede ervaring heeft bij Licentify! Ook willen u heel erg bedanken dat u de moeite heeft genomen om deze review te schrijven!

Nogmaals heel erg bedankt, dit waarderen wij enorm bij Licentify!

Oceniono na 5 z 5

Probleemloos installeren en activeren…

Probleemloos installeren en activeren van Windows 11 Pro upgrade en Office 2021 professional PLUS.
Uitstekende support tijdens en ook na aankoop van producten. Ze nemen de tijd om je goed te helpen, ook wanneer het wat langer duurt.

Beste Heer Arts,

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Daarnaast waarderen wij het enorm dat u eerst even telefonisch contact heeft opgenomen en ons vragen heeft gesteld zodat wij u goed hebben kunnen bedienen met de vragen die u had. Ook de feedback die u heeft gegeven op onze site waar we verbeteringen kunnen aanbrengen nemen we van harte aan.

Al met al waarderen we u als klant en vinden we het geweldig dat u deze review heeft geschreven!

Voordelig en snel

Voordelig en snel, meer hoeft niet.

16 listopada 2023

Beste Willem,

Hartelijk dank voor je review! Dit waarderen wij enorm bij Licentify!

Beste Henk,

Heel erg bedankt voor deze review! Wij waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om de review te plaatsen!

Oceniono na 5 z 5

Upgrade naar Windows 10 pro verliep…

Upgrade naar Windows 10 pro verliep vlekkeloos. Nette prijs!

29 października 2023

Beste Hans,

Hartelijk dank voor de mooie review! Dit kunnen wij enorm waarderen bij Licentify!

Super snel geleverd

29 października 2023

Odpowiedź od Licentify

Hartelijk dank voor de review! Hier worden wij heel erg blij van :D

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej