Het betalen en ontvangen van de software met de licentiecode ging prima. Na het installeren bleek de code niet te werken. Na een mailtje kreeg ik direct een andere die wel werkte. Fijn, die snelle res... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vervelend: Gezien het feit dat mijn Windows 11 home editie geen netwerk verbinding en/of extern bureau ondersteund, wilde ik upgraden naar Windows 11 Pro. Installatie ging zonder problemen, maar i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Overgestapt op een MacBook en office nodig maar dan voor de MacBook. Via Google hier terecht gekomen en kwam goed en vertrouwd over mede door de reviews. Gelijk besteld en binnen enkele minuten de l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al eerder Office 2021 en recentelijk Windows 11pro aangeschaft en geïnstalleerd via Licentify. Die mensen daar doen er echt alles aan om het hun klanten naar de zin te maken! Het downloaden en acti... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Licentify is de leverancier voor al jouw Licenties
Dane kontaktowe
Nannie van Wehlstraat 292, 2548MN, Den Haag, Holandia
- +31 (0)6 19 12 43 72 / +31 (0)8 86 74 02 00
- Info@licentify.nl
- www.licentify.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Licentify
Office 20XX updates niet eenvoudig als men afwijkt van een procedure.
Opmerking:
Er is duidelijk een verschil tussen een computer zonder office software, met verouderde office software en de wil om de verouderde software eerst te verwijderen. Daar moet meer aandacht aan besteed worden.
Mijn procedure ===>
a) software bv 'office 2021' aankopen. Download uitvoeren.
b) keus maken of men de verouderde office componenten verwijderd met http://...ak...
c) Exec (uitvoering) van het download bestand.
d) Oude office blijven gebruiken tenzij de oude software verwijderd is.
e) na klikken op 'finish' de nieuwe sleutel uit de email halen en in een geopende office component, bv 'excel' duwen.
f) Controleren of de nieuwe office nu op de juiste level staat, bv. 'office 2021'.
g) indien de oude componenten zoals 'Word' een andere naam hebben (bv Word2019) deze deleten en een nieuwe aanmaken. Dit is enkel nodig als men andere namen heeft gebruikt. Niet aan te raden tenzij men een rename of shortcut heeft uitgevoerd na de voorgaande installatie.
Mijn eerste update is fout gelopen door niet alles in de juiste volgorde uit te voeren of over te springen.
Uiteindelijk was cut en paste van de sleutels voldoende in deze conditie zonder uitvoering van het download bestand. Maar dit is voor elke afwijking van de procedure dan anders
De tweede update op een andere computer met office 2017 heb ik bovenstaande 100% gevolgd en dan is dit heel eenvoudig.
Ik vind dat bovenstaande echt nodig voor office en soortgelijke software. Operating software aanpassingen zijn totaal anders en verdienen en totaal andere procedure.
Daarom **** ipv *****.

Odpowiedź od Licentify
4 sterren omdat het toch even lastiger…
4 sterren omdat het toch even lastiger was om te installeren, maar eenmaal geïnstalleerd alles oke

Netwerk verbinding en Externe bureau
Installatie ging zonder problemen, maar ik kan helaas nog steeds geen gebruik maken van netwerk verbinding en/of extern bureau. Misschien doe ik iets fout?
Probleem bleek een kabel probleem te zijn.
Verder ben ik uitermate tevreden over de ondersteuning van Licentify customer support. (Shiva Raghoenath) Groetjes Ad Engel

Odpowiedź od Licentify
De Service blijft van een uitzonderlijk…
De Service blijft van een uitzonderlijk hoog niveau

Windows 11 aangeschaft
Code invoeren daarna kon ik Windows 11 installeren op een nieuwe PC.
Er was uiteindelijk wel een 2de code nodig die ik van Licentify heb gekregen.
Prima contact gehad met Licentify

Vriendelijke service
Vriendelijke service, gewoon telefonisch en via Whatsapp bereikbaar! Zo zie ik het graag.
Product uiteraard (snel/ direct) geleverd.

Excellent service
Excellent service. Key was sent instanteneously and worked as expected.

Odpowiedź od Licentify
Onmiddelijk na aankoop ontving ik de licensie en de downloadlink. Zonder probleem geïnstalleerd

Odpowiedź od Licentify
Probleemloos installeren en activeren…
Probleemloos installeren en activeren van Windows 11 Pro upgrade en Office 2021 professional PLUS.
Uitstekende support tijdens en ook na aankoop van producten. Ze nemen de tijd om je goed te helpen, ook wanneer het wat langer duurt.

Odpowiedź od Licentify
Upgrade naar Windows 10 pro verliep…
Upgrade naar Windows 10 pro verliep vlekkeloos. Nette prijs!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.