Lic-netshop.dk

Oceniono na 4 z 5

Vi købte nogle juleting, bl.a. Holmegaards julevandsglas (som vi ikke har kunnet finde andre steder). De blev leveret hos os efter to dage i engod og sikker indpakning.

Oceniono na 4 z 5

LIC har et bredt udvalg af kendte mærker, især indenfor brugskunst, nogle varer er desværre udsolgt eller har meget lang leverinsgtid. Priserne ligger godt under vejledende udsalgspris og leveringen s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min bestilling til LIC levede 100% op til mine højeste forventninger. De varer jeg bestilte: 1. Blev leveret ved døren 2. Holdt prisen 3. Var fo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Leveringen er fin, og det er rart, at man kan bede om, at varerne stilles ved døren, hvis man ikke er hjemme. Dog skriver jeg det altid ved bestillingen, hvilket tilsyneladende ikke registreres, så j... Zobacz więcej

1. Sklep z oświetleniem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

LIC er en Dansk/Svensk medlemsejet, økonomisk forening, der har som formål at give medlemmerne fordelagtige priser på varer og tjenesteydelser. På www.lic-netshop.dk kan du bestille luksus og design til faste lave medlemspriser og få varerne leveret direkte hjem til døren. Hvis du har forespørgsler på varer, som ikke er at finde på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på netshop@lic.dk.

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Hvornår kommer on-line betaling?

Hvornår kommer on-line betaling?
Det er lidt "gammeltdags" at få tilsendt et giro-kort og en faktura.. og så skulle betale girogebyr, fordi ens LIC-mastercard ikke kan bruges som betalingsmiddel på posthuset!!!... ellers særdeles tilfreds med en lynhurtig forsendelse,

7 stycznia 2012
Logo Lic-netshop.dk

Odpowiedź od Lic-netshop.dk

Kære Ha.

Der ville komme ændringer indenfor et års tid.

Indtil da kan du jo blot indbetale via netbank - så sparer du Post Danmarks girokortgebyr.

Du ønskes en dejlig dag.

Mvh.
LIC NetShop

Super oplevelse

Er som altid godt tilfreds med LIC NetShop. Havde bestilt to ting. Da den ene ikke kunne nå frem inden jul, blev jeg kontaktet for at høre om de kun skulle sende den ene ting med det samme, og om jeg fortsat var interesseret i den anden.

Rimelige priser og hurtig levering. tak

5 stycznia 2012
Oceniono na 5 z 5

Hurtig og perfekt levering.

Jeg handler gerne via net-shopping - og hos Lic er man sikker -
også hvis en julegave skal byttes.

Venlig hilsen.
Kathe Meyland.
kmeyland@live.dk

5 stycznia 2012
Oceniono na 1 z 5

Frygtelig dårlig oplevelse!

Jeg dristede mig til at købe en julegave gennem LIC NETShop, men det skulle jeg ikke have gjort. For det første blev varen leveret i forkert farve i forhold til bestilling, og for det andet blev varen leveret uden orginal emballage. Da jeg reklamerede fik jeg at vide, at varen i den bestilte farve var udsolgt. I min verden levere man ikke bare en vare i en anden farve, når den bestilte farve er udsolgt.

4 stycznia 2012
Logo Lic-netshop.dk

Odpowiedź od Lic-netshop.dk

Kære Charlotte.

Vi vil tillade os at udfordre din anmeldelse.

Som vi også skrev til dig, så er der blevet fejlleveret en vare til dig - da du henvendte dig til os for at gøre opmærksom på det, så havde vi desværre ikke den korrekte vare på lager, hvorfor vi ikke kunne omlevere straks.

Vi tilbød dig derfor at du kunne beholde den fejlleverede vare ganske gratis og vi ville så kreditere dig for den fejlleverede vare, som vi ikke var i stand til at omlevere inden jul.

Du valgte at du ville krediteres for varen.

Her i det nye år har du så ombestemt dig og ønsker nu at vi sender dig den vare vi ikke kunne levere i december. Det har vi sagt ja til at gøre, og oplyst dig, at vi ikke krediterer dig alligevel, nu du ønsker at modtage den korrekte vare.

Mvh.
LIC NetShop

nemt og effektivt

Jeg har flere gange bestilt varer fra LIC Netshop og har været særdeles tilfreds. En virkelig let måde at få ønskede varer leveret på.

2 stycznia 2012

Super

Nemt og hurtigt. Varen var iorden. Til den rigtige pris.

1 stycznia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej