Vi købte nogle juleting, bl.a. Holmegaards julevandsglas (som vi ikke har kunnet finde andre steder). De blev leveret hos os efter to dage i engod og sikker indpakning.
Lic-netshop.dk
Zobacz, co mówią recenzenci
LIC har et bredt udvalg af kendte mærker, især indenfor brugskunst, nogle varer er desværre udsolgt eller har meget lang leverinsgtid. Priserne ligger godt under vejledende udsalgspris og leveringen s... Zobacz więcej
Min bestilling til LIC levede 100% op til mine højeste forventninger. De varer jeg bestilte: 1. Blev leveret ved døren 2. Holdt prisen 3. Var fo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
LIC er en Dansk/Svensk medlemsejet, økonomisk forening, der har som formål at give medlemmerne fordelagtige priser på varer og tjenesteydelser. På www.lic-netshop.dk kan du bestille luksus og design til faste lave medlemspriser og få varerne leveret direkte hjem til døren. Hvis du har forespørgsler på varer, som ikke er at finde på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på netshop@lic.dk.
Dane kontaktowe
Turbinevej 9, 2730, Herlev, Dania
- netshop@lic.dk
- www.lic-netshop.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan ikke anmelde.
Det undrer mig, at jeg ikke har hørt mere til det brænde, som jeg bestilte for snart længe siden.
Mvh. Monna Christensen

Odpowiedź od Lic-netshop.dk
Super service
Super nemt at bestille varer, som bliver leveret lige til døren. Og betalingen foregår også meget smidigt med LIC kontoen
Hurtig ekspedition
Alt forløb tilfredsstillende lige fra bestillingen online og til modtagelsen af pakken. Indholdet var desuden pakket godt ind, så det kunne klare transporten.
enkelt ogeffektivt
der er mange gode grunde til at handle med lic over nettet:
troværdighed
effektivitet
kvalitetsvarer
gode priser
Kvik service, kun ét klik væk
Meget fin service. Hurtig og effektiv. Jeg købte kgl. porcelæn og det var pakket sikkert og godt og kom uskadt frem. Jeg er meget tilfreds.
Plads til forbedring
Vi fik ikke hele ordren leveret. Det vi fik leveret var som forventet.
Restordre er ikke Ok. Hvorfor kender man ikke lagerbeholdningen så det kan meddeles allerede ved bestilling? På følgeseddelen var med håndskrift påført, at den manglende vare "eftersendes gebyrfrit så snart vi igen får den på lager". Det er ikke rimeligt at jeg ikke får besked om hvor lang tid der går. I mit tilfælde skal varen bruges til en bryllupsgave.
mvh
Jan

Odpowiedź od Lic-netshop.dk
Hurtig.. Billig... Dejligt!
Super hurtig leverance! Meget konkurrence dygtig pris!
Perfekt
LIC NetShop er nem, overskuelig og hurtig ekspedition af varer, kan varmt anbefales
varerne kommer hurtigt. Ville gerne betale med kreditkort.
Leveringen er fin, og det er rart, at man kan bede om, at varerne stilles ved døren, hvis man ikke er hjemme. Dog skriver jeg det altid ved bestillingen, hvilket tilsyneladende ikke registreres, så jeg bliver spurgt om det igen senere.
Jeg er dårlig til at holde styr på papirer, og ville helst betale med kreditkort ved bestillingen, men den nuværende løsning er OK.
Hurtigt og effektivt!
Nemt at finde hvad man søger! Hurtig besked tilbage.
Effektiv ekspedition og levering. Meget vellykket.
Upåklagelig handel
1 tårn brænde leveret i løbet af et par dage, placeret et sted, hvor det ikke var til gene for nogen. Alt i alt en upåklagelig handel.
Det fungerer altid
Jeg har handlet mange gange via Lic Netshop, og altid uden problemer.
Perfekt levering
Fra ordereafgivelse til endelig levering gik der kun nogle får dage.
Køb af brænde!
Super service og nem at få fat i på telefon. Meget kundevenlig og bestemt en anbefaling værd!
Hurtig nem handel
Hurtig og nemt. Ringede dagen før for at spørge på varen. De fortalte samtidig at varen dagen efter vil blive sat 500 kr ned og syntes at jeg skulle vente - herligt :o)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.