Leolux Meubelfabriek BV Recenzje 9

2. Producent mebli
  3. Sklep z meblami do salonu
  4. Meble biurowe
  5. Sklep z sofami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

The Netherlands. Custom design and manufacture of chairs, sofas, diningroom arrangements, tables and accessories. Also, made-to-measure carpets. Multi-lingual site.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Zitting bank laten opvullen. NIET doen!

We hebben de zitting van een van onze twee leoluxbanken opnieuw laten vullen bij leolux. Koste 1200,-. Weinig verschil helaas met de andere bank. Na contact Leolux iemand komen kijken. Was het met ons eens. 250,- teruggekregen. Nu na een half jaar is de bank echter helemaal niet meer te onderscheiden van de andere, die niet is opgevuld. Weggegooid geld dus!

23 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Waardeloze service en dure producten

Mijn Kepler-stoel is ongeveer 9 jaar oud. Al na een paar maanden was de accu defect, dit viel niet onder de garantie. Dus na heel veel geld te hebben betaald mocht ik ruim €200,- aftikken.
Na ongeveer een jaar knapte het frame en dit werd, na een paar maanden wachten, provisorisch opnieuw gelast. Dit euvel heeft zich nog 3 maal voorgedaan. De laatste keer kreeg ik een prijsopgave voor de reparatie en dit zou zoveel zijn dat ik beter een nieuwe stoel kan kopen. Dat ga ik dan maar doen, maar nooit meer bij Leolux.

12 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Na twee weken op onze Evidence…

Na twee weken op onze Evidence (Sarena)-banken van Leolux gezeten te hebben, ben ik door de 2.5 zitsbank gezakt. Mijn gewicht is normaal en normaal gebruik van de bank en dus een constructiefout. Wij mogen nu een maand wachten voordat er iemand van Leolux komt kijken; dat heet service bij Leolux. In de tussentijd maar op de overgebleven bank zitten in de hoop dat die het een maand uithoudt. Ik had meer kwaliteit verwacht voor het bedrag (9000 euro) dat ik betaald heb.

11 kwietnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Miskoop Leolux bank

Wij hebben een bank + stoel gekocht van het merk "Evidence". Dit is een lijn van Leolux Vanaf het moment van levering viel het ons op dat er een bovenmatige rimpeling van de stoffering aanwezig was. Nou schijnt rimpeling van stof op een meubel volgens de bijgeleverde beschrijving te kunnen gebeuren omdat de stof anders mogelijk op termijn kan gaan scheuren. Leolux heeft goed geanticipeerd op onze klacht en zelfs de bank opgehaald en geprobeerd het e.e.a. te herstellen. Niet gelukt, dus we doen het er maar mee. We zouden deze bank nooit gekocht hebben als we hadden geweten dat dit kon gebeuren . Ook een misser van de dealer die ons dit bij koop niet heeft laten weten. De bank zit overigens prima !! Maar toch jammer, voor zoveel geld.

20 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Pas op met Leoluxmeubelen op wieltjes.…

Onze Leolux Kaleidos-televisiekast staat op wieltjes. De kast is een jaar of twintig oud en nu is het kunststof van die wieltjes aan het vergaan, alsof het langzaam smelt. Daardoor is er smeermiddel uit de wieltjes op de marmeren vloer gelekt. Dat trekt in die vloer en geeft vlekken die we niet weg krijgen.
Die wieltjes zijn dus kwalitatief ver onder de maat.
Contact gezocht met Leolux: reageren totaal niet.

12 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Bij Leolux 2 relax fauteuils gekocht…

Bij Leolux 2 relax fauteuils gekocht voor 7500 euro. 1 fauteuil is 4 x kapot gegaan. 3 x gemaakt door leolux. De 4e keer zegt leolux jammer maar wij doen er niets meer aan. Wat een slecht bedrijf! Wij hebben de stoel naar de gemeente werf gebracht. NOOIT MEER LEOLUX.

15 maja 2023

Miskoop Leolux salontafels Liliom

Vandaag twee Leolux salontafels geleverd gekregen via Groter in Wonen. De bezorgers zeiden dat je geen keramieke kopjes op de tafels kunt zetten, want deze geven krassen. De verkoper had ons echter gezegd dat het ijzersterk materiaal zou zijn. Nee dus. Ook blijkt één tafel beschadigd. Contact opgenomen met Groter in Wonen en zij kunnen de tafel niet terug nemen, ze kunnen alleen een foto maken voor de producent. Ze laten ons gewoon zitten met een kapotte tafel. Garantie tot aan de voordeur. Bij de eerste de beste webshop kun je kapot geleverde producten wél zonder problemen terugsturen.

19 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Top design en kwalitatief heel goed

Al meer dan 20 jaar fan van Leolux. Meubels gaan heel lang mee en zitten degelijk in elkaar. En niet te vergeten dat het design helemaal top is. En ja, het zijn gebruiksvoorwerpen. En dat zit letterlijk en figuurlijk goed. De bank zit geweldig, de Palone verrast qua design en zitcomfort en de eetkamerstoelen dragen al meer dan 10 jaar bij samen met de eetkamertafel voor gezellige avonden samen.

28 sierpnia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej